Nokia C3

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

jelenajelenajelena, pa 1 mb. ti je oko 50 din. a koliki je update to neznas ali ispod 500 din. to je oko 10 mb. tesko da prodjes jeftinije. Jedino da unapred kupis megabajte.
A sto neprobas preko ovi-suitite ili NSU. sve ide preko kompa i nista nekosta.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

jelenajelenajelena, najbolja solucija ti je da uplatis malo kredita i aktiviras neki tarifni dodatak sa megabajtima pa onda da skines update.

Pre nego sto das pare probaj da uradis ono sto sam napisao nekoliko postova iznad (kreiranje praznog profila). Mozda ti ne treba update.

aleksandar-
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2011. 17:37

Post od aleksandar- »

jelenajelenajelena napisao:interesuje me otprilike koliko treba da imam kredit, da mi ne skida bzvz ako to nije dovoljno?
Узми Теленор Клик, то ти није много или неки други додатак са мегабајтима и ажурирај софтвер. Или једноставно убаци неку другу картицу на којој ће ти бити јефтиније и готово... :)

sandrea
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Nov 2011. 15:08

Post od sandrea »

Molim Vas za pomoć.
Imam Nokia C3. Potpuno sam laik da pronadjem na koji način mogu da podesim da zvono telefona bude neka pesma...Kako da preuzmem neku pesmu i postavim je da ona bude zvono telefona, konkretno neka domaća pop rock muzika i sl.???
Sandrea

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

sandrea, skines pesmu u fon preko kompa,ubacis preko ovi ili pc suitea i udjes u fajl menadzer u folder gde si stavila muziku,otvoris pesmu i postavis je kao melodiju,to je jedan nacin.
Drugi nacin,ides u podesavanja ili profile kako je vec na c3 i tu imas da podesis melodiju zvona,jacinu itd,prosto je ko pasulj :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

neswill
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Nov 2011. 23:21

Post od neswill »

imam problem sa nokiom c3 , izbrisao sam sertifikate i ne mogu da instaliram pojednine aplikacije .. da li zna neko kako da vratim to ?

resavac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 22:06
:: Samsung Galaxy Note3
:: HTC Desire C

Post od resavac »

zna li neko gde mogu da otkljucam nokiu c3-00 iz debitel mreze nosio sam je na par mesta i rekli su mi da nemogu da je otkljucaju.
Ne brze od zivota!!!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Imam problem sa internet konekcijom. Naime, telefon dok koristim za pretrazivanje weba normalno povezujem se preko wlan i ide iskljucivo preko wlan ali sim pokrenem ovi store on prilikom preuzimanja odredjene aplikacije ili bilo cega drugog i nakon skidanja sadrzaja i instalacije istog povezuje se na GPRS i time troski malo po malo kredit. Nisam uopste podesavao internet nit imaju ikakva podesavanja ali opet uspijeva nekako se povezati na internet. Vracao sam na fabricka podesavanja telefon ali opet ista stvar. Jel imao iko slicno iskustvo i ako je rijesio kako je to uspio? Pozdrav

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Ljudi,cuo sam i video neke oglase da se radi otkljucavanje C3-00 u BG-u na par mesta. Jel' to istina?

DejoBGD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Apr 2011. 14:39

Post od DejoBGD »

Pozdrav!
Kupio sam ovaj fon preko VIP-a(paket smart 300). Kad sam pokusao da ga podesim da na net ide samo preko wirles-a, sve ok, radi, medjutim, stalno se pali E ili G. Sto opet znaci, da iako je ulogovan na wirless, trosi kredit i koristi edge ili gprs. Pokusao sam sa navedenim podesavanjima koja sam video ovde na forumu, ali izgleda da je VIP smislio neku zastitu i stalno trosi kredit.
Molim ima li neko savet?
Unapred hvala!

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

DejoBGD, nije to do VIP-a niti do bilo kojeg drugog operatera. Ja sam kupio taj telefon bez ikakvog operatera i opet se isto desava. To je neki bag na softveru koji ni sa zadnjom verzijom softvera nije rijesen. Meni se desava da se povezuje na GPRS samo kad je mail account podesen ili kad skidam nesto sa Ovi Store. Prilikom surfanja po webu ne pali se GPRS vec ide iskljucivo preko wifi.

DejoBGD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od DejoBGD »

Meni se pali ili edge E ili gprs G. Problem je što skida kredit sa računa. Inače, preko samo wifi ne može da se uopšte uloguje, a i telefon je zaključan sa VIP-om (ne može da se koristi ni jedan drugi operater), tako da korist od ovoga ide samo VIP-u.........najgore je što to kasno primetiš, pa "padneš u nesvest" kad ti stigne račun.....ovde me zanima da li je to neko rešio, pošto vidim u komentarima za C3 da neko kaže da je kod njega ovo ok......

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

pa jednostavno obrisi podesavalja za gprs

DejoBGD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od DejoBGD »

mare-ss napisao:pa jednostavno obrisi podesavalja za gprs
To sam prvo uradio i podesio sam novu pristupnu tačku. Međutim i dalje neće da ide na net preko wifi (uloguje se i pokazuje da je signal ok, kao i veza)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

antec napisao:Za one koji imaju probleme. Da bi vam proradili gore pomenuti programi preko wifi-ja potrebno je da napravite prazan profil za web. Dakle, "settings - configuration - personal settings", idete na "options - add new - web" i samo izadjete na "back" dugme. Onda odete na "default config. settings" i tu odaberete "personal config.". Posle toga klik na "default in all apps." i to bi trebalo da je to.
Probaj sta sam napisao. I ja sam muke mucio dok nisam naleteo na ovo, sad mi sve radi preko wifi-ja.

Pozdrav

DejoBGD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od DejoBGD »

Hvala, ali na žalost to sam sve i pre pokušao i fon ima baš ta podešavanja. Inače, pregledom na sajtu nokie, video sam da se problem sa wifi-jem dosta često pojavljuje (ako ne i uvek). Razlozi mogu biti da je noviji softver (verzija 8..umesto 4..), kao i ne-apdejtovan wirles router.
U međuvremenu, sam pokušao da se logujem na neku otvorenu mrežu i veza je mogla da se uspostavi. Međutim, kad sam pokušao da apdejtujem operu, opet se pojavilo slovo E ! Što znači da je gprs automatski povezan sa ovi paketom...

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

samo obrisi podesavanja i nista vise :shock:

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

mare-ss, sto je najgore npr. kod mene (tj. kod brata al nebitno) na C3 nema uopste nikakvih podesavanja od operatera i opet se uspjesno povezuje na gprs i surfa i naravno skida kredit...

accko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Avg 2009. 03:03

Post od accko »

E ovako uzeo sam C3 pre par dana i imam po koje pitanje :)
1. kad se nakacim na wifi sve normalno ide kod ne dodjem do onog dela gde treba nesto da se skine i tada mi se kaci na edge sto ne zelim jer sam prepaid korisnik i net mi je uzasno skup. ima li nekog resenja?
2. Kada kucam poruku i oma dostigne odredjenu duzinu prebaci se na MMS i onda opet skida kredit kao lud. Kako to da ugasim?
Hvala svima unapred :)

DejoBGD
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od DejoBGD »

Moze li neko da objavi gde mogu da daunlodujem SKYPE za ovaj fon? Na zvanicnom sajtu nokie stoji da ga ovaj fon ne podrzava, dok mnogi ovde navode da koriste skype, ali samo SMS, bez glasa

Odgovori