Nokia C6

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

jel moze neko molim vas da mi kaze kako da nabavim detaljnu mapu beograda za novu verziju nokia maps? imam mape srbije,grcke i austrije i grcka i austrija su detaljne,a srbija ima samo par glavnih puteva...sve su skinute preko nokia maps
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

sensys, sto ce mene tice, hard reset-om, nista ne mozes da pogrijesis, ali ako se bas toliko bojis oko toga, onda idi u ovlasteni servis jer ti je telefon jos pod garancijom i onda im iznesi svoj problem... Stvarno bih volio da vidim slike koje si nacinio, pa bih onda vise od svemu mogao da ti pomognem... nadam se :)
Murinho na ovom forumu imas dio GPS i navigacija... Evo ti LINK pa tu postavi pitanje sledeci put. NOKIA MAPS ne radi jos uvijek u Srbiji, zapravo karte nisu napravljenje i to je to. Zasad koristi Garmin ako imas instaliran, a ako nemas, postavi pitanje na vec ponudjeni link!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Murinho verovatno nikako.koliko sam ja gledao n8 e72 x6 n95 od Srbije nema ništa detaljno.a i kako bi bilo kada je mapa svega nekih 4mb.znači nokia maps bgd...slabo..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sensys
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 01. Okt 2010. 07:15

Post od sensys »

zavodnick, fotografije sa linkovima cu veceras negde postaviti kada sednem za desktop ali za video ne znam sta cu.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Murinho, Detaljne mape Srbije i Balkana u opste (osim Hrvatske) jedino mozes da dobijes na Garminu. Javi se ako ti treba uputsvo za garmin

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

imam mape za garmin,hvala na pomoci :)))) ali sam hteo da probam na nokia maps jer garmin jede mnogo baterije...neko imam jos jedno pitanje nevezano za mape...juce sam vratio telefon na fabricka podesavanja i posle toga telefon nece da se upali dok mu je memorijska kartica unutra,a kad je izvadim pali se normalno...jel postoji mozda neki nacin da se to resi?

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

snenad, znas li gdje je nestala tema za N9 :) Jer ovo morate da pogledate... http://shop.vodafone.com.au/mobile-deta ... ia-n9-64GB
Nista ne bi bilo cudno da tu nije opet MeeGo umjesto najavljenog WM7 ??? :blinky: :blinky:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

zavodnick, pa n9 ima meego u cemu je problem. a uskoro i update dobija. prostitutka 800 izgleda isto pa te mozda zbunilo

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

imam jedno pitanje...telefon mi je dosao danas od vipa iz servisa i primetio sam da su refreshovali firmware...posledica toga je da ne mogu da obrisem aplikacije cija je ikonica plava u aplication manageru...da li neko zna resenje...stvarno mi ne trebaju one aplikacije tipa hi5,friendster,espn i te gluposti

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Murinho, jos nikad mi se nije desilo da nesto ne mogu da uninstaliram. probaj sa nekim alternativnim programcicima tipa total uninstall ili nesto slicno. googlaj naci ces gomilu. plavom bojom su cini mi se obelezene java aplikacije pa mozes da probas i sa instalacijom jave 2.1

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

pa nije im ikonica ona crvena puzla,nego kao neki beli kvadratic za 2 plave sare...i to su sve one gluposti(bar za mene) tipa bloomerang,hi5,myspace,friendster,espn...
isao sam na telefonu na update softvera,nije ponudio da updatujem javu...jel ima to negde da se skine

ti fajlovi imaju extenziju wgz

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Murinho, neke fabricke apikacije se i nemogu obrisati. Dali si probao pritiskom na C ili opcije pa ukloni. Ako se tako nemogu obrisati onda se i nemogu obrisati.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

ma isao sam i uninstall i na organise sam isao delete...kaze removing canceled....ali fora je sto sam pre serivsa i refreshovanja firmwarea mogao da obrisem bilo koju aplikaciju,tako da su mi sv te gluposti bile obrisane...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

znam da se myspace ne moze uninstalirati. ako nesto ne mozes unistalirati iz menija neces moci ni drugacije. novu javu mozes da skines sa betalabs.nokia.com
na kraju uvek mozes da napravis folder i tu smestis sve gluposti i ne gledas ih vise. tako nesto svi koji koristimo symbian imamo.

Cvele28
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2012. 20:11
:: Nokia c6-00

Nokia c6-00

Post od Cvele28 »

Vredi li update-ovati ovaj telefon,ako da kako to uraditi bez ikakvih problema ?

darence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 21:50
Kontakt:

Re: Nokia C6

Post od darence »

kupio sam bluetooth slusalicu nokia bh-105. kako da namestim da kad se javim preko nje, da odmah ide razgovor preko bluetooth-a? U uputstvu pise da treba zadrzati taster i da se tako poziv prebacuje i jeste tako, ali za svaki novi poziv izgleda da mora opet, sto je glupo. Moze li, dakle, razgovor odmah da ide na slušku ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

darence, imam istu slusku i meni svaki poziv ide preko nje automatski cim je konektujem se telefonom.
Jel ti se sluska pojavili u listi bluetouth devices?
D500&E71

darence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 21:50
Kontakt:

Post od darence »

da, pojavi se, pise bh 105. Kad zvoni telefon, zvoni i u slusalici ista melodija ali kad se javim preko slusalice glas ide na telefon i moram opet da zadržim taster da se poziv prebaci. Isto kad pozivam nekog u slusalici nemam tuuuuuuu tuuuuuu. A kad pozivam glasovnom komandom, telefon mi govori na slusalicu ali isto nema signal da zvoni. Takođe i muzika radi na slusalici, doduše bedno zvuči (samo sam isprobao)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Drugar hoce da digne novi sistem,pa ga interesuje kako bi to mogao da izvede?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

fannY, kako da digne sistem? Da ubaci novi softver ili nesto drugo?
Ako je u pitanju softver moze na vise nacina. wifi-jem preko telefona, nsu, ovi suitite, phoenix.

Odgovori