Ovako stoje stvari ,sinoc je kod mog calea bio neki direktor iz Telenora i ja se tu zatekao i naravno posto Telenor odavno nista ne daje,nema novih paketa..ja ga pitam jel ce biti nesto,blizi se Nova godina i on mi kaze: ako nisi uzeo mob na ugovor,sacekaj pred novu godinu pravimo veliku rasprodaju telefona..ali ono bas veliku,tipa neki telefoni koji su bili u ponudi,a sad ih trenutno nema,bice ih pred Novu godinu i to po stvarno ne verovatnim cenama za nase trziste,a i ovi drugi ce biti na bas smanjenoj ceni..eto ja se nadam da ih ovim postom sad nisam preduhitrio i ispricao konkurenciji. Neke stvari sam izostavio,ali to nisu preterano vazne informacije tipa gde ce biti rasprodaja i tako nesto.
Pitao sam ga kako ide prodaja za SII i rekao mi je da ubijaju kako ide da prave liste cekanja,jer ovaj nas narod kaze pre ce da trpi gladan nego da ne izvadi najbolji tel u kaficu..i da jos uvek pregovaraju sa apple-om,i da samo oni jedini pregovarju sa naseg trzista sa njima,ali da ovi jos uvek forsiraju pricu koja nama ne odgovara..manje vise znamo sta trazi apple.
Ogradjujem se unapred sta ce tacno biti..tako je on rekao meni,a ja prenosim vama,ozbiljan je covek,ne deluje mi kao da bi me zezao.