htc evo 3d za i protiv

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

htc evo 3d za i protiv

Post od bachika »

Imam neku ponudu da menjam moj ace za gore pomenuti model... Da odmah kažem da me uopšte ne greje 3d i ti fazoni.... Možda bi mi služilo za neku hvalu...
Znam da je telefon odličan na papiru po specifikacijama i ostalom, ali hajde da vidimo šta kažu korisnici, fanovi i antifanovi ;)
ps: i kakva je baterija na njemu :blinky:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

imas ispod temu gde sam se i ja dvoumio i gde god da sam pogledao, citao ili pitao nekog svi kazu da je bolji sensation pogotovu zbog kamere... evo 3d jede bateriju kao lud dok sensation na neku foru drzi duze... e sad, meni je to najvaznije, ne znam tebi... :wink:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Pa i meni je baterija važan faktor... E sad i ja da imam love pa da biram uzeo bih jedno 6 drugih smartphonova (sensation, iphone4, N8, nešto iz vrha galaxy serije Note recimo)... :oops:
Evo 3d imam u varijanti za neku relativno malu doplatu pa još i na rate. Pa zato i pitam kakva su iskustva

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

bachika, ja ne bih menjao ace-a,nista specijalno po mom misljenju neces dobiti,a daces pare.:) To je moje misljenje.;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja bih uzeo htc pa probao sta i kako... naravno, kad saznas za bateriju i dobro ga testiras- rastrubi nam ovde da i mi nesto znamo 8)

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ma ja sam razmišljao ranije o prelasku na hd2 (ultimativni giga mega telefon svih generacija :o ) ali sada mi je uletelo ovo, a što fannY kaže šta dobijam više? Sigurno dobijam skuplji telefon ;) a da li se u praksi pokazao da vredi to me zanima, a po svemu sudeći je baterija očajna.... Tako da će biti ipak varijanta hd2 (bar ne moram da doplaćujem puno).
No tema se nastavlja, ako neko ima nešto da doda slobodno! :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

bachika, sve zavisi sta ti treba na telefonu i koliko ga koristis i za sta ga koristis, ako ti Ace zavrsava posao ona ga zadrzi, a ako ne ti menjaj :D

Odgovori