Sony Ericsson Arc vs Nokia E7 vs Motorola Defy?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koliko puta treba da ponovim svim Android loversima koji svrsavaju na SGS2 da doticni ima LAG u radu? Ovo podosta moze da se sredi kuvanim ROMovima ali zajebi ako moram toliko da se akam oko glupe sprave. I ovo svoje tvrdjenje mogu uvek i svima da dokazem! Verovtno ce mnogi onda da kazu da nisam normalan i ostalo, ali meni takve stvari smetaju!
A sve to sto si nabrojao, meni licno ne predstavlja neku falinku, osim mozda nedostatka tog Flasha, ali zamisli, danas je Adobe izjavio da prestaje sa radom na mobilnom Flashu - znaci prelazimo na HTML5.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

[quote="telep"

I od sgs2, pa to bi značilo da su najbrži od svih telefona pošto je sgs2 brži od 4s?[/quote]

Evo jedan ultra brz wp7 telefon :)
http://www.youtube.com/watch?v=dlfIlh_jG78

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

miodrage napisao: danas je Adobe izjavio da prestaje sa radom na mobilnom Flashu - znaci prelazimo na HTML5.
znaci da ce u buducnosti Microsoft da mrsi muda,jer su oni kao prioritet metnuli HTML5
ne znam cemu sad palamudjenje,WP7 je ultra brz OS,takodje i super stabilan,za 6 meseci nisam dozivei nijedan reset sistema,inace transition efekti ne mogu da se iskljuce...
Galaxy S 2 je najbrzi telefon,po nekim testovima,al da se uporedi u radu sa Omniom 7,izgledace sporije...
i da taj Titan je smece po brzini kad se uporedi sa Lumia 800!
pre neki dan sam otkljucavao drugaru S2,i sam sam bio dosta odusevljen radom doticnog,ne bas plastikom,al svi znamo zasto je ona takva...
dodje mi drug posle dva dana,kaze vratio sam S2 i opet sam uzeo IP4,reko pobogu zasto..kaze ono cudo se zakucava ko blesavo,hteo sam da ga polomim...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ma naravno Nokia je Nokia i još u paru sa WP7 nema im ravnog (kakav htc oni su Kinezi :lol:, jeste da imaju identičan hardver, ali nokia ima ono magical) , ili je u paru sa symbianom? ili možda Meegom? Nemam pojma više ni sam ali znam da joj u svakom slučaju nema ravnih. Ma naravno na sgs2 ne možeš poruku otkucati da ne izbaci memmory full, ili ne reaguje na dugmiće nego mora restart ups to je symbian, ah jadan zbunio sam se sav :cry: , u svakom slučaju android nije ni za ku.....
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Sad ste stvarno smorili... Android ima lag? Ok... Radjen je kao univerzalni OS koji se lako moze prilagoditi hardveru pa mozda neko nesto i za*ebe pri tom procesu, u to ne ulazim. Ali sam imao priliku da se dobro poigram sa iPhonetom cetvorkom i nisam bas primetio neku razliku u radu izmedju njega i XperiJe... Nekako mi se cini da je stvoren "placebo efekat" pored tolikog uzdizanja epla i njihovih proizvoda.
I stvarno je vec vreme da se prestane sa ovim raspravama... svako neka koristi sta hoce i ostavi drugima slobodu izbora.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

psyhound, ima lag! Da ne verujes ali cak i mocni SGS2 ima pozamasan lag! I uvek i svima stojim na raspolaganju da to dokazem, nekima vec i jesam, mogli su samo da konstatuju 2 stvari: da ima lag, i da ja nisam normalan sta sve zapazam! :D
iPhone4 takodje ima lag, ali je najmanji od svih tako da ga svrstavam u kategoriju 0 - bez laga, a tu cu da svrstam i Trophy7 i Mozart. NAzalost nisam mogao da upalim HD7 i Omniu7 pa da i njih vidim, ali verujem da rade isto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja sam probao SGS2 i nije mi se svideo odziv ekrana, nije isti kao na HTC-u...

:wink: :wink: :wink:

Morbi cadet...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

miodrage, za SGS2 ne znam ali znam da mi je SGmini pravio neke zastoje, ali to je krivica samsunga koji treba android da prilagodi svojim telefonima, a nisam video da su se bas dobro snasli u tome... No, kao sto rekoh, uporedio sam iP4 sa Xperiom Neo i nisam primetio razliku, sto samo moze da znaci da i ako ima neki lag, ja ga ne vidim ili mi ne smeta. Time dolazimo do zakljucka da ako tebi ne treba BT, FM i SDslot nekom drugom ne smeta mali (skoro ili potpuno neprimetan) lag. :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

U prodavnici Hram Nokia E7 300 eura,e sad kakva je radnja to ne znam,iskustva?Mala je radnja,ali kazu da je na nju garancija dve godine i da je full pakovanje.

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Ima li koga ovde?Pisite za prodavnicu Hram,da li neko ima iskustva posto je jako povoljna kod njih Nokia E7,300 eura.Pa me zanimaju vasa misljenja.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

dule brate trolololo pa dosad je već i mogla garancija da ti istekne, zagrizi i kupi već jednom!!!!! I da iskustvo je da je najskuplje i najkvalitetnije!!!! :P
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

telep napisao:Ma naravno Nokia je Nokia i još u paru sa WP7 nema im ravnog (kakav htc oni su Kinezi :lol:, jeste da imaju identičan hardver, ali nokia ima ono magical)
jbg mozda to tebi zvuci kao velicanje al na GSM areni mozes pogledati opsezan test o lumia 800 u poredenju sa Titan i Mozzart

Odgovori