iPhone 4 vs combo(tablet + E72)
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Uh,svidja mi se taj Note,ali cena je da ne lajem sad 
Razmisljam da napravim neku kombinaciju,da utopim HD2 za N8 i kupim Galaxy tab.
Jer da vucem HD2 I Tab,trebao bi mi planinarski ranac

Razmisljam da napravim neku kombinaciju,da utopim HD2 za N8 i kupim Galaxy tab.
Jer da vucem HD2 I Tab,trebao bi mi planinarski ranac

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa u sustini postoje i razlozi da se cena spusti alii da ostane visoka. Note je od prilike zamisljen kao uredjaj za one kojima treba i telefon i tablet(Kao recimo meni
). Zbog toga ako ga cene kao tablet uredjaj mogu da idu sa visokom cenom. Medjutim sad se postavlja pitanje ko zeli da kupi nesto sto je manje od tablete a vece od telefona. Recimo ja se odlucim za novi telefon. Note je jednostavno glomazan kao klasican telefon i pre bih se odlucio za GS2 koji je manji i jeftiniji a hardverski slican.... Zato mislim da bi mogli da mu smanje cenu ako ne zele da prodju kao ,,fail'' projekat... 

Nokia Lumia 1520
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Оставиће га са том ценом јер је престиж, једноставно пре ће нестати са тржишта него да му драстично падне цена. Сигурно ће му мало пасти цена али то неће бити скорије и неће бити толико драстично.
Ипак сам ја за нови Галакси таб, цена на западу му је око 400€ па би то требала да буде цена и код нас на црно (за бело вероватно око 1000€). Величина му је као ХТЦ а има функцију телефонирања па не мора да се купује и телефон
Ипак сам ја за нови Галакси таб, цена на западу му је око 400€ па би то требала да буде цена и код нас на црно (за бело вероватно око 1000€). Величина му је као ХТЦ а има функцију телефонирања па не мора да се купује и телефон

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
LittlePrince, na koji galaxy tab misliš? P1000 ili noviji (7.7 ili 7+)?
Note-u mora da padne cena e sad koliko to je pitanje.
Dell Streak je sličan Note-u pa nije imao bar neku prođu na tržištu.
Ako ga neko od operatera bude imao u ponudi za neku korektnu cenu to bi mu sigurno spustilo cenu na crno
Note-u mora da padne cena e sad koliko to je pitanje.
Dell Streak je sličan Note-u pa nije imao bar neku prođu na tržištu.
Ako ga neko od operatera bude imao u ponudi za neku korektnu cenu to bi mu sigurno spustilo cenu na crno

and justice for all...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
На Самсунг П6200 Галакси Таб 7.0 Плус, пошто већ планира да вуче таблет од 7" онда бар нека вуче онај који има и функцију телефона. По мени логичније и практичније.
LittlePrince, Mmm ja vec imam veoma dobar paket na Telenoru sto se tice poruka,minuta i interneta. Skoro uvek imam neki minut i poruku da prenesem tako da mi stvarn ne zapinje dodatni trosak za tablet, tj jednostavno mi ne treba da zovem i saljem sms-ove sa njega,zanima me samo internet i to kako najjeftinije da prodjem( U sustini svako tako gleda.
) Tako da mi telefoniranje i smsovi sa tableta zvuce kao bacanje para.... 
Bas me zanima da li ce neko od operatera da ga uzme i kako ce da ga reklamira. Jer ako ga recimo Telenor uzme meni bi to najvise odgovaralo jer ja cu ionako i ovako da produzujem ugovor sa njim u decembru....E sad tu bi bilo i pitanje cene ali i glomaznosti. Jer ako stave cenu kao za Sensation recimo da mogu za manje pare da ga uzmem na crno nego na ugovor onda mi se ne isplati,a i da mi se isplati morao bih bas dobro da ga iscackam kako mi lezi u ruci jer imam bas bas malu saku...Mislim da ga jedino vadi sto je prilicno tanak,tanji od centimetra....

Bas me zanima da li ce neko od operatera da ga uzme i kako ce da ga reklamira. Jer ako ga recimo Telenor uzme meni bi to najvise odgovaralo jer ja cu ionako i ovako da produzujem ugovor sa njim u decembru....E sad tu bi bilo i pitanje cene ali i glomaznosti. Jer ako stave cenu kao za Sensation recimo da mogu za manje pare da ga uzmem na crno nego na ugovor onda mi se ne isplati,a i da mi se isplati morao bih bas dobro da ga iscackam kako mi lezi u ruci jer imam bas bas malu saku...Mislim da ga jedino vadi sto je prilicno tanak,tanji od centimetra....
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Adams, nisi razumeo, LittlePrince je pretpostavljam mislio da tablet ti zameni i telefon, pa da sve radis sa njega. E sad, opet to vaditi na ulici pa kuckati poruke, ili tokom voznje... Mmmmm... Sto se price tice, preko Bluetootha je to sjajno, DreamWeaver moze da potvrdi!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, LittlePrince, izgleda da se ipak nismo razumeli,koriscenje samo tableta mi ne bi odgovaralo, jer sve sto ne moze da se drzi jednom rukom kada treba da se javis je....
Zato kazem i kada bi Note dosao kod nas morao bih prvo dooobro da ga propustim kroz sake da vidim kako bi mi to lezalo a zato se i tema zove tablet+qwerty telefon....

Zato kazem i kada bi Note dosao kod nas morao bih prvo dooobro da ga propustim kroz sake da vidim kako bi mi to lezalo a zato se i tema zove tablet+qwerty telefon....

Nokia Lumia 1520
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pogledas ove jeftine tablete tipa viewsonic, prestigio, archos, blueberry netcat i sl. Ja licno Android ne bih kupio ni da mi plate (naravno sve zavisi od kolicine novca, jer sve ima svoju cenu, pa i ja
), a win tableti su nazalost jos uvek izuzetno skupi, bar za moje poimanje... Ja 500€ niti imam, niti bih dao ikada za tablet, max 250... 300 ako je neka zver!

Archos je marka koja vec godinama pravi tablete,i to vrlo kvalitetne.
Ja sam zamalo uzeo pre mesec dana,odustao sam samo jer nema 3G i kameru.Pokrece ga Android,1ghz procesor,512 ram,neki imaju cak i dual core.
Ja sam zamalo uzeo pre mesec dana,odustao sam samo jer nema 3G i kameru.Pokrece ga Android,1ghz procesor,512 ram,neki imaju cak i dual core.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Sad sam malo pogledao Archos tablete i vidim onaj Archos 9 PC tablet sa windows 7 os-om, giga rama i 1.2 gHz atom procesorom,znaci kao klasican netbook ali bez tastature,i sve super i vidim ima i usb ulaz i tu se ja odusevljavam dok nisam video........resistivni ekran?!!!
Znaci to nece da moze,pa kako li tu izgleda kucanje poruka...
Tek sad vidim koliko tableta u stvari postoji tako da dajte neki od ovih ,,alternativnih'' proizvodjaca ako znate neki koji se dobro pokazao.....

Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Adams, ako imas visak para, Asus EEE Transformer - po meni nema boljeg, jos ako uzmes docking station... A treba sada da izadje Transformer Prime! Ima Tegra 3 u sebi... need I say more?
A cijena... prava sitnica... NOT! Fenomenalno je, ali za moje poimanje svega, preskupo... Ja sam cicija i ne dam pare.
A cijena... prava sitnica... NOT! Fenomenalno je, ali za moje poimanje svega, preskupo... Ja sam cicija i ne dam pare.
miodrage, pogledao sam EEE Transformer i setio sam se da sam pre nedelju dana kad sam isao da kupim mikrotalasnu u nekoj radnji na Novom Beogradu video ovaj tablet. To je onaj sto mu se ,,kalemi'' tastatura. U radnji su imali i iPad2 ,mislim da je bio oko 52000 a na ovaj nisam obratio toliko paznje pa nisam zapazio cenu.. :/ Samo nije mi jasna jedna stvar. Malopre si rekao da nikad ne bi uzeo Android Tablet a predlazes mi Asus sa 3.0 Androidom kao najboljim izborom.
Jel zna neko mozda da li ima neki tablet kao sto je onaj Archos sa win7 sistemom za PC i kapacitivnim ekranom?!

Jel zna neko mozda da li ima neki tablet kao sto je onaj Archos sa win7 sistemom za PC i kapacitivnim ekranom?!
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Adams, ja uvazavam svaki dobar uredjaj, i Transformer smatram fenomenalnim uredjajem. Razlozi iz kojih ja ne bih uzeo Android su pre svega licne prirode ( verujem da bi mi jedno 200 forumasa ispomeralo dupe ovde uzduz i popreko
), i sada sam vec previse mator da se akam sa jos jednim novim sistemom.
Koristim Win7, upoznat sam poprilicno sa linuxom (Ubuntu, i svojevremeno SlackWare), koristio Symbian, malo WinMob, i sada iOS. Jos da se krenem uvlaciti i u Android svet, zena bi me ostavila, karijera bi mi propala, ljudi bi me napustili...
Jeeee, koju gomilu gluposti napisah...
U svakom slucaju, Android uredjaji imaju buducnosti, neki su fenomenalni, ali ja iz licnih preferencija NIKAD!
Sto se Win tableta tice, neki iole kvalitetniji kostaju jos uvek mnogo, to sam napisao, a ne zelimd a se zadovolim nekim djubretom, vec bih uredjaj na koji cu moci bez problema da zveknem Win8 cim izadje.

Koristim Win7, upoznat sam poprilicno sa linuxom (Ubuntu, i svojevremeno SlackWare), koristio Symbian, malo WinMob, i sada iOS. Jos da se krenem uvlaciti i u Android svet, zena bi me ostavila, karijera bi mi propala, ljudi bi me napustili...
Jeeee, koju gomilu gluposti napisah...
U svakom slucaju, Android uredjaji imaju buducnosti, neki su fenomenalni, ali ja iz licnih preferencija NIKAD!
Sto se Win tableta tice, neki iole kvalitetniji kostaju jos uvek mnogo, to sam napisao, a ne zelimd a se zadovolim nekim djubretom, vec bih uredjaj na koji cu moci bez problema da zveknem Win8 cim izadje.
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Kontakt:
Тренутно најбољи таблет је Јабукин, нема му равног, код Андроида не бих узимао у разматрање таблет који нема процесор са два језгра. И са таквим процесорима уме да лагује, са старим још више. Виндовс је скуп и спор, таблети са Виндовсом су чисто склепани тек да постоје док не изађе Виндовс 8 а коштају више и од Андроида и иОС-а.