Vise ne znam sta da radim. Otvorio sam ovu temu sa ciljem malo da kristalisem neke odluke a dosao sam do toga da mi se ne isplati nista da kupim....
Sacekacu Novogodisnju ponudu u Telenoru da vidim da li ce da uvrste neki dobar telefon po dobroj ceni posto cu sigurno produziti ugovor,a ako nista kupicu lepo iPhone 4 sim free,da znam bar da imam dobar,stabilan telefon u dzepu.....
Windows 8 nece ko zna jos koliko a i kad izadje bice kao djavo skup sigurno,Android dual core tableti su preskupi iPad1 ima svoja ogranicenja(najvise sto se tice gledanja filmova i titlovima kako mi je neko od vas napisao).
Таблети су тек у повоју, морају да прележе дечје болести да би заправо били добри. Код Јабуке је то мањак функција (али је зато све флуидно), код Андроида брзина а код Виндовса оптимизација. Мислим да ће следеће верзије бити супер, нови Андроид 4 са новим Тегра процесором, таблети са Виндос 8 ОС-ом и нови Јабукин таблет сигурно ће добити још доста софтверских побољшања... Али то је следеће године
LittlePrince, nije samo sto je sledece godine,nego dok ga sledece godine predstave,pa dok puste u prodaju pa dok stigne kod nas,pa dok mu padne cena na neku normalu...znaci najranije u septembru,oktobru 2012,a ne mogu da cekam iskreno bas toliko. (A i sta da kupujem u oktobru da mi sluzi do decembra (21.12.2012. )) ....
Adams, bas tako kao sto si rekao... uzmi ti lepo, prodaj bubreg (koji ce ti posle 21.12.2011.), izivi se ko covek, i idi na onaj svet uzivajuci. Ako ti se bas ne posreci, pa da te promasi smak sveta, usput, smisli neki bizMis, da obrnes kapital, i kupis nazad svoj bubreg
Gledajte na samom kraju snimka: ,,K**** sutra,preksutra.....SAD!''
Hocemo sve i odmah.....Treba da cekam do leta da izadje nesto dobro i kvalitetno a sve pare da spickam na more,daj sad dok se ima....
Definitivno doslo vreme kad je bolje imati nego nemati....
Odosmo u zesci off.... mal' sam se smorio,trebao sam da stavim glasanje pa koja opcija pobedi i cao..... :/
JA sam i dalje za iPhone4, a vidim da si i ti tome naklonjeniji, ali ja mogu da ti potpisem da ta opcija na ovom forumu ne moze da pobedi nikako, jedino u slucaju da samo ja imam pravo glasa
ione, Note je svakako odlican uredjaj i prilicno su opsirno odradili test.
Svaka cast Vipu sto ga je uvrstio u ponudu,medjutim ovde kao da je krenuo Telenorovim stopama. Na tarifu od 1758,2 din mesecno kosta 50000 dinara. Na malim oglasima moze da se nadje za 520. miodrage, da,ima necega u tome da bih zbog ovih nasih derikoza pre uzeo iPhone 4. Zasto? Pa jednostavno znam da je stabilan i kvalitetan uredjaj koji ce pre svega da dugo drzi dobru cenu i da cu moci dobro da ga prodam ako mi se recimo svidi nesto drugo. E sad, ja bih stvarno zeleo da uzmem nesto preko Telenora,jer ja kako tako produzujem ugovor i voleo bih dvogodisnju obavezu da iskoristim kupovinom dobrog uredjaja po manjoj ceni. E sad, to sto recimo ja za 20e vise mogu da uzmem GSII ili Senzaciju bez ugovora to je druga stvar.
Video sam prekjuče Note u Vipu, ono definitivno nije za svakog. Prvo što više liči na tablet nego na mobilni, mnogo je veći čak i od SII, ali ko može da se nosi sa veličinom mislim da mu pored njega drugi uređaj neće trebati. Stvarno izgleda impresivno, a i mislim da bih se vremenom i navikao na veličinu. Moj glas ide za Note!
A iz Vipa kažu da u decembru, nešto su pominjali 5. stiže i Galaxy Nexus.
Samo što su im cene....
Ovi telefoni uz SII ubedljivo izdvajaju Samsung na mestu #1.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Adams, da veoma je skupo, zato sam ja izabrao 25% manju pretplatu umesto telefona, baš me zanima koju će cenu staviti za Nexus? Ne znam koliko će ti značiti, video sam Note u Nišu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
znemanja, da da u Bg-u sam tako da cu prvom prilikom navratiti da ga odmerim. iKe, ne brini za Nexus bice sigurno prvorazredna cena!
Ali zivo me interesuje sta Telenor sprema za praznicnu ponudu. Moraju da ubace jos neki top model pored SII. Da li ce to biti nesto poput N9,Titana,Note, Lumia 800,Nexus.....
Zanima me jedno strucno misljenje forumasa.
Posto mi se veoma svideo Asus eee Pad transformer( pogotovo zbog tastature i dodatne baterije) koji u inostranstvu moze da se nadje dosta jeftinije nego kod nas da li mi se isplati da uzmem samo wi-fi verziju koja je prilicno jeftinija od 3g verzije koja je retka i skorije se pojavila. Naime,posto sam na Prenesi i surfuj 1000 paketu imam gigabajt interneta koji nikad nikako ne mogu da potrosim (Uvek imam oko 3gb nepotroseno) pa mi se sa te strane ne isplati da uzimam jos jedan broj sa internetom na pretplatu pa pre-paid internet je prilicno skuplji. Neko od forumasa je predlozio da koristim telefon kao wi-fi hot spot stim sto ne znam kako bi to u praksi dobro funkcionisalo a mene zanima posto EEE pad ima sa tastaturom usb ulaz da li mogu da se konektujem preko telefona tako sto cu telefon povezati preko usb-a,kao sto to mogu da radim na lap topu,kada mi nije wi-fi pri ruci?
Koliko kosta preko wifi verzija?
Ja sam zamalo kupio kod nas 3G za 360e,al gde cu to da vucem sa sobom.
Mozda cu ga uzeti za neko vreme,malo,ako keva u medjuvremenu ne uzme Galaxy Tab jer joj se jako svidja.Transformer je stvarno cudo od tableta
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Adams, u principu bi wifi tethering trebalo lepo da radi. Mozda i mozes preko USB, a mozda i ne, pogledaj po netu, ili cak idi do gigatrona ili negde gde imaju transformer, pa pitaj da li mozes da isprobas varijantu. Ukoliko radi, znas na cemu si.
Behemoth, Pa vidjao sam negde cene i od 280e,ali ja hocu da se isprsim i za dodatnu tastaturu jer tek onda postaje vrhunski uredjaj.(tastatura,dodatna baterija i usb ulaz).
miodrage, trazio sam svuda po netu ali nikako to ne mogu to da nadjem. Mozda se niko nije do sada setio toga. Moracu da odem da pitam negde gde ga imaju u ponudi,mada uvek sam rezervisan za misljenje ljudi koji radi u takvim radnjama. Pogotovo kod prodavaca operatera.Njihovo znanje o telefonima me ,,iznanadjava'' iz dana u dan.....
Nisam ni jednog momenta rekao da pitas misljenje prodavca - to te ne interesuje. Tebe interesuje dozvola da nakacis svoj fon na test primerak i vidis da li radi. Ako radi - uzimaj odmah. Ako ne radi... trazis resenje dalje.
Nego sto si skeptican prema wifi tetheringu? Sjajna stvar, ako znas sve da ispodesavas.
Pa ja sam sa tastaturom i nasao po toj ceni koju sam napisao
Taman da se malo stabilizujem finansijski pa ga mozda i uzmem,sad sam se isprsio za nov telefon pa sam svorc
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.