luca, tako je.. samo iskljucis mobile network i ukljucis wifi.. ili odes u "setup" i podesis wifi only..
Wifi ne konzumira mnogo baterije kad ga ne koristis zbog sleep policy..
Jel ste probali moj guide ?

Elem,imam Sensation 4g,na miui rom-u sam,pa bih zeleo da uparim ril i radio,da vidim da li ce i koliko da utice na signal,brzinu prenosa podataka i bateriju..Interesuje me koji radio je aktuelan na vip/telenor aparatima posle poslednjeg update-a,kao i koji RIL.
 Elem,imam Sensation 4g,na miui rom-u sam,pa bih zeleo da uparim ril i radio,da vidim da li ce i koliko da utice na signal,brzinu prenosa podataka i bateriju..Interesuje me koji radio je aktuelan na vip/telenor aparatima posle poslednjeg update-a,kao i koji RIL. Puno bi mi znacilo posto mi je brzina mobile neta cesto jako losa. Inace sam na mts-u..
 Puno bi mi znacilo posto mi je brzina mobile neta cesto jako losa. Inace sam na mts-u..
 preglomazne...jel ko stavljao neki kuvani rom? ima li se sta proporuciti? jel ovaj telefon nema niko kad je tema mrtva ili je toliko dobar da nema problema?
 preglomazne...jel ko stavljao neki kuvani rom? ima li se sta proporuciti? jel ovaj telefon nema niko kad je tema mrtva ili je toliko dobar da nema problema?