Koji telefon imate? [2011]
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Evo i kod mene konacno stigla zamena za Desire. Od danas, pa nadalje i ubuduce, postadoh vlasnik Motorole Atrix 2.
Prvi utisci su naravno fenomenalni. Atrix 2 je osetno veci od Desire, ali mi u ruci deluje laksi. Ekrancina fantasticna, brzina takodje, odziv trenutan i bez ikakvog oklevanja (ako ne racunamo transition efekte), sa AT&T mreze je, ali je otkljucan. Ima tipicnih AT&T aplikacija, mada se one mogu deinstalirati, sto je jos jedan plus. Uglavnom, ne smeta mi.
Razmisljao sam opasno i o RAZR modelu, ali je presudila izuzetno povoljna cena Atrixa 2 i cinjenica da se ne moram njakati sa MicroSIM kod RAZR...
Da li sam se zeznuo i trebao uzeti, na primer, iPhone 4S? Kako da ne...
Eto, ukratko. Bice jos toga da se kaze, stay tuned...
Prvi utisci su naravno fenomenalni. Atrix 2 je osetno veci od Desire, ali mi u ruci deluje laksi. Ekrancina fantasticna, brzina takodje, odziv trenutan i bez ikakvog oklevanja (ako ne racunamo transition efekte), sa AT&T mreze je, ali je otkljucan. Ima tipicnih AT&T aplikacija, mada se one mogu deinstalirati, sto je jos jedan plus. Uglavnom, ne smeta mi.
Razmisljao sam opasno i o RAZR modelu, ali je presudila izuzetno povoljna cena Atrixa 2 i cinjenica da se ne moram njakati sa MicroSIM kod RAZR...
Da li sam se zeznuo i trebao uzeti, na primer, iPhone 4S? Kako da ne...
Eto, ukratko. Bice jos toga da se kaze, stay tuned...
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I ja sam se ponovila...
SE ARC S Pure White...
Desire i Tattoo su još uvek tu, ali ne zadugo...
Stigao je i iPhone 3GS, ali je malo oštećen... Trebalo bi ga srediti, staviti White maskicu i eto moje nove kombinacije telefona...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Green & Ninolina, čestitke
odlične kombinacije ste napravili. Ne znam šta ti specijalno ArcS donosi bolje od Desire-a osim memorije, ali ostaješ u ANdroid svetu (kako drugačije), a 3GS - odličan odnos cene i kvaliteta (4rka jošuvek malo previše košta) i konačno malo da isprobaš iOS iz prve ruke a ne samo posredno (dosta toga novog ima od prošlog puta
).
Green, šta reći osim da je ta ažbaha jedna od retkih u rangu sa S2
Green, šta reći osim da je ta ažbaha jedna od retkih u rangu sa S2
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO