Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ninolina, nije to metalni deo i to je plastika. Ali je za sad čvrst i ne grebe se. Jedino je zadnji poklopac loš i krcka, mada mi se čini da je na tvom modelu to bolje odrađeno. Ja sam skinuo gumenu zaštitu koju sam bio kupio, jer mi je žao da ovako lep telefon poružnim!
Na žalost oko romova ne mogu da ti pomognem, jer ja moj još nisam rutovao. Ne stižem, a i ovako sam veoma zadovoljan, baterija mi drži 2 dana i sve radi stabilno i brzo. Čak sam probao ADW Ex launcher, pa sam vratio onaj fabrički, jer mi se baš sviđa i ima sve što mi treba.
Pozdrav!
Na žalost oko romova ne mogu da ti pomognem, jer ja moj još nisam rutovao. Ne stižem, a i ovako sam veoma zadovoljan, baterija mi drži 2 dana i sve radi stabilno i brzo. Čak sam probao ADW Ex launcher, pa sam vratio onaj fabrički, jer mi se baš sviđa i ima sve što mi treba.
Pozdrav!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
za sada jedina stvar koja se grebe na ovom mobu je poklopac i to me užasava.napisao sam i preteći mejl SE ali nema ih da odgovore šta da radim po pitanju istog.
moj mob je iz francuske ili nešto tome slično i ja sam taj kabli dobio.sram ih bilo ako štede na tome.
inače Ninolina kada uradiš OC da li se primećuje nešto brži rad?
moj mob je iz francuske ili nešto tome slično i ja sam taj kabli dobio.sram ih bilo ako štede na tome.
inače Ninolina kada uradiš OC da li se primećuje nešto brži rad?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
VeNoM, pa jeste malo rano da sudim o tome a i inače sam ja specijalista da iscedim bateriju za vrlo kratko vreme, tako da će trebati malo vremena da se smirim sa modovanjem i flashovanjem kako bih je zaista ocenila...
Meni je inače još od prvog Smartfona - Nokie 6680 baterija morala na punjenje svako veče...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
baš me zanima koliko će da traje bat kod takve osobe.inače kada napisa već ovo bat baš me zanima šta bi bilo da ti neko uzme mob i umesto toga da palicu(anger management) jer očigledno je da se mob ne ispusta iz ruke...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
kenzoki neo play pro mini i arc dele isti HW.znači sve je manje-više isto.razlika je oklop,prednja kamera i ekran.arc S se ne računa.
e sada pitanje je šta tebi treba.mislim da neo ima kvalitetniju plastiku koja se ne grebe i bolju poziciju džeka.ali na drugu stranu ima glupo rešenje za usb koji je zatvoren.znamo da android pri cimanju zna da se isparzni povećava se rizik od upropašćavanja one plastike koja zatvara.to je po meni mana za ljude koji vode računa o mobu.to je mana i mini pro-u.
e sada pitanje je šta tebi treba.mislim da neo ima kvalitetniju plastiku koja se ne grebe i bolju poziciju džeka.ali na drugu stranu ima glupo rešenje za usb koji je zatvoren.znamo da android pri cimanju zna da se isparzni povećava se rizik od upropašćavanja one plastike koja zatvara.to je po meni mana za ljude koji vode računa o mobu.to je mana i mini pro-u.
- iKe
- Mobil manijak
kenzoki, HW - hardware. Neo je dobar, ima manji ekran od Arc-a, ali ima prednju kameru. Mislim da Arc ima i kvalitetniji ekran i kameru, ali su u principu manje-više isti. Najbolje da vidiš uživo koji ti više odgovara.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Ninolina
- Moderator
Ako sam dobro primetila, malo vas koji imate ARC, se zaista "igra" sa ROM-ovima, Temama i Kernelima...
Šteta...
Što više koristim ARC sve više mi se sviđa...
Jedina zamerka za sada je ekran, tj. ugao vidljivosti...
Zaista je loš ako vam je pozadina svetla (kao kod mene)... Na tamnim temama se to ne primeti toliko...
Da ne bude da samo imam zamerke za ekran, moram da naglasim da je zato vidljivost na suncu i dnevnoj svetlosti daleko ispred Desire-a... (sad mi je on nekako najbliži za poređenje)...

Što više koristim ARC sve više mi se sviđa...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
VeNoM, da, to i ja kažem...
Ali, jesi li primetio da je ugao vidljivosti (kad gledaš ekran iz nekog ugla) dosta loš, posebno kad je pozadina svetla tj. bela? To je dosta manje izraženo na tamnoj pozadini... Ne sećam se da sam o tome ovde čitala, kao da to niko ovde nije primetio...
Taj detalj jedini kvari moj, inače skoro fenomenalan, utisak o telefonu...

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ninolina to sam primetio na mini pro jer nju koristim za im+ i za pisanje.i ok dok to radim sve je ok ali kada ostavim po strani i pogledam da li je nešto stiglo ono što je belo postane nekako plavo.kvari ugodjaj ali meni to i ne smeta...navikao sam.verovatno je i na arcu isto ali ga pošteno nikada nsiam gledao sa strane.uvek direktno a i sve mi je tamno nema ništa svetlo...
- iKe
- Mobil manijak
Ninolina, u pravu si za ekran, mada meni to ne smeta, jer uglavnom gledam direktno u ekran tako da mu to ne uzimam za manu. Takvi su uglovi vidljivosti i na iPodu 4g koji imam, pa sam se navikao na to. Meni je zanimljivije bilo kada sam upoređivao Arc sa SII, kad sam uporedio ekrane
ja kao uvek pričam kako S-AMOLED ima neprirodne, "izgorele" boje, jesu možda prenaglašene, ali crna je toliko crna, da se ne vidi gde je ekran, a gde počinje telefon.
A što se tiče Arca i ja sam baš zadovoljan, jedino mi smeta zadnja maska koja krcka, ali se meni za sada ništa ne grebe i mobilni izgleda kao nov.

A što se tiče Arca i ja sam baš zadovoljan, jedino mi smeta zadnja maska koja krcka, ali se meni za sada ništa ne grebe i mobilni izgleda kao nov.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
iKe pogledaj masku na suncu.veoma teško se vide risovi ali se vide kada se zagleda.ja ih vidim drugi ih ne vide.ali možda je tebi maska malo bolja ali krcka dok je kod mene obrnuta situacija...ništa da krcne ali ima risova.