N70 Visual Radio

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

N70 Visual Radio

Post od cale »

Da li neko zna,kada i da li se planira uvodjenje ove usluge na nasim prostorima? :unsure: :unsure: :unsure:

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

ja na znam sta bi to trabalo da znaci :oops:
da li bi neko mogao da mi pojasni? :wink:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Visual radio pomocu GPRSa komunicira sa radio stanicama i slusaocima nudi informacije o trenutnoj pesmi - izvodjac, ime, zanr i sl. Posto se naplacuje, ne verujem da ce ikada i zaziveti. RDS ostaje mnogo bolja alternativa!

Sada sam bas video da se na sajtu proizvodjaca navodi da Visual radio "trosi" 200KB na sat, otprilike.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Sto realno i nije neki "utrosak".Medjutim,posto je trenutno dostupan u samo 7 vecih zemalja u svetu,kod nas gotovo sigurno nikad nece zaziveti :uhuh: :dry: :uhuh:

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Evo nakon tvog obja$njenja ni meni nije jasno cemu ta "opcija" kad je RDS za to zakon.... :uhuh:
Samo pitanje je da li postoji RDS za fonove? :D 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

8) RDS za fonove?Ja za to prvi put cujem.Mislim da takva aplikacija ne postoji :uhuh: :uhuh: :uhuh: A da je RDS za fonove zakon,ne bih se slozio u odnosu na Visual Radio :uhuh:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jeste culi za SE K750/W800?E ako jeste sad znate da li tj. da postoji radio sa RDS-om na mobilnim telefonima!Sto se tice Visual radia sumnjam da ce to kod nas zaziveti uskoro pogotovo sto je jos uvek retkost u ostatku (razvijenijeg) sveta!
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Prvo što je retkost, drugo što i nije baš pristupačno nama...Pa mislim da će se naši operateri preorentisati na neke druge servise :wink: :roll:

racke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 17:09

Post od racke »

SE noviji telefoni podrzavaju rds. mislim da je vreme da i nokia pocne da pravi telefone sa tom opcijom. :roll:

Odgovori