Yettel novosti
Ipak ću morati sve da proverim. Evo, miodrage, kaže da se 1000 minuta u vip mreži koriste paralelno sa smartovima, a na sajtu piše da se koriste tek nakon što se smartovi potroše. Više puta je potvrđeno da se teorija i praksa ne poklapaju, kada je mobilna telefonija u pitanju. Tri puta ću da proverim pre nego što stavim svoj potpis na ugovor.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Aleksaboy, nisam ni ja 100% siguran za Vip, ali pricam iz licnog iskustva - zvao sam drugara i pricali smo jedno pola sata sigurno, sutra prepodne, kad je vec morao da bude odradjen presek stanja, imao sam samo 3 smarta skinuto (neke poruke koje sam slao i net)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ipak su bas prvog decembra poceli praznicne promocije. Ima par noviteta,besplatni razgovori tokom cele godine,neka telenor praznicna prodavnica,ali naravno,zvezda prelaznog roka,Samsung Galaxy Note: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... one_id=387
Cena jeste sitnica,ali bi bar trebalo da malo obori cene na oglasima.....
Edit:
Nisam video da me je kolega deksicom preduhitrio jos u 00:04..
Cena jeste sitnica,ali bi bar trebalo da malo obori cene na oglasima.....

Edit:
Nisam video da me je kolega deksicom preduhitrio jos u 00:04..

Nokia Lumia 1520
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Telenorove promocije su nikakve. "Telefoni za dinar"... da, ali uz pretplatu od 2.584,20, 3.764,20, 4.490,00!? Kakva je ovo promcija, za stanovnike Dedinja, ministre...?
A i ovih 1000minuta mesecno, sto se trose posle potrosenih minuta iz pretplate... Mnogo je bila bolja promocija, kad je zakljucivanjem ugovora, mogao da se izabere jedan borj sa kojim ce se citavu godinu razgovarati besplatno (ako se ne varam besplatni razgovori vazili su i za taj broj, bilo da je postpejd, bilo pripejd).
A i ovih 1000minuta mesecno, sto se trose posle potrosenih minuta iz pretplate... Mnogo je bila bolja promocija, kad je zakljucivanjem ugovora, mogao da se izabere jedan borj sa kojim ce se citavu godinu razgovarati besplatno (ako se ne varam besplatni razgovori vazili su i za taj broj, bilo da je postpejd, bilo pripejd).
ajde sad 1 dec je .... ipak se nesto desilo ... ne moze da bude bas idealno
iskreno ja sam ocekivao neke nove pakete a ne telefone
po meni jedina svetla tacka je sto je sad Sensation jeftiniji za 5000din u mom paketu nego juce
Mada me sad ovaj XL i Note zaintrigirali
Bitno je da se nesto desili , na bolje ili na gore ili nikako .. to je individualna stvar
ALI JE TUZNO STO MORA DA CEKAMO DECEMBAR tj Novu Godinu za tako nesto

iskreno ja sam ocekivao neke nove pakete a ne telefone
po meni jedina svetla tacka je sto je sad Sensation jeftiniji za 5000din u mom paketu nego juce

Mada me sad ovaj XL i Note zaintrigirali
Bitno je da se nesto desili , na bolje ili na gore ili nikako .. to je individualna stvar
ALI JE TUZNO STO MORA DA CEKAMO DECEMBAR tj Novu Godinu za tako nesto

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Deluje kao vrlo povoljno jer mozes sam da biras koliko ces cega i kada da trosis - i na kraju sve potrosis da ti nista ne propadne, ali ti za 200 dinara dobijes 200 smartova (zvuci ok), medjutim do juce si za 200 dinara dobijao samo minuta 200, plus 200 poruka, plus 20 mb.Andrijano napisao:Sve za 1 dinar (smartovi)
Kao Telenor pripejd korisnik , možeš besplatno da pozoveš kod *111# i da u okviru servisa Moj Meni aktiviraš najnoviju pripejd ponudu Sve za 1 dinar.
Besplatno pozovi i odaberi: Sve za 1 dinar - za samo 200 dinara dobijaš 200 jedinica koje možeš da iskoristiš na sledeći način:
1 jedinica = 1 minut u telenor mreži ili 1 SMS ili 1 MMS ili 1 MB u domaćem saobraćaju.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... a-1-dinar/

Sad mi je jasno zasto cu da potrosim sve smartove, a propadalo mi je dok sam sve odvojeno dobijao.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Cekasmo i docekasmo NISTA kao i obicno. Narucujem si ja od nedelje E72 za 215 eu. i bog da me vidi a tamo kad dodje vreme za produzenje ugovora produzicu ga uz telefon koji se uz tarifu koju cu koristiti daje za 1 din. i odmah ga prodati.
Ali ako i tad postoji 50% kod mts-a eto mene i kod njih natrag.
Ah da topla cokolada
C C C!!!
Ali ako i tad postoji 50% kod mts-a eto mene i kod njih natrag.
Ah da topla cokolada

deksicom, Dal si lud covece,sto da uzimas za 215 nov bez ugovora kad mozes da uzmes za dinar preko Telenora za samo 4500 mesecno?
Meni sredinom meseca istice ugovor,resio sam da ga produzim ali necu sigurno uzimati nista za sada,a najverovatnije cu naci neki telefon preko oglasa....Veliki fail za Telenor ove zime sto se tice ponude.....

Meni sredinom meseca istice ugovor,resio sam da ga produzim ali necu sigurno uzimati nista za sada,a najverovatnije cu naci neki telefon preko oglasa....Veliki fail za Telenor ove zime sto se tice ponude.....
Nokia Lumia 1520