Servisiranje - pitajte
Imam jedno pitanje ali ne mogu da nadjem odgovarajucu temu pa cu iskoristiti ovu, jer mi se cini da je najsrodnija mom pitanju.
Zanima me da li neko u Beogradu ili okolini otkupljuje ne ispravne mobilne telefone ?
Imam SE k850 kome ne radi ploca (ili tako nesto) pa bih hteo da ga se resim. Nadam se da modovi nece obrisati poruku pre nego sto dobijem neki odgovor.
Zanima me da li neko u Beogradu ili okolini otkupljuje ne ispravne mobilne telefone ?
Imam SE k850 kome ne radi ploca (ili tako nesto) pa bih hteo da ga se resim. Nadam se da modovi nece obrisati poruku pre nego sto dobijem neki odgovor.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
@leonine
Kodiranje telefona nije protivzakonito, isto tako i dekodiranje telefon (u Republici Srbiji isto tako i u 99% zemalja EU), samo u dve zemlje u Evropi je zakonom zabranjeno ovo drugo (dekodiranje). A ako uzmemo u obzir da je jedna od njih najmocnija zemlja Evrope (UK) i da ipak svi rade dekodiranje, a PRAVNA UK nista ne preduzima po tom pitanju, onda mislim da nebi trebalo da se za svaku stvar "hvatamo" za drzavu i njene "organe", kada i oni kojima je to mozda veca briga nego nama ne preduzimaju nista (skoro nista).
pozz. i nadam se da si resila problem sa N72

Kodiranje telefona nije protivzakonito, isto tako i dekodiranje telefon (u Republici Srbiji isto tako i u 99% zemalja EU), samo u dve zemlje u Evropi je zakonom zabranjeno ovo drugo (dekodiranje). A ako uzmemo u obzir da je jedna od njih najmocnija zemlja Evrope (UK) i da ipak svi rade dekodiranje, a PRAVNA UK nista ne preduzima po tom pitanju, onda mislim da nebi trebalo da se za svaku stvar "hvatamo" za drzavu i njene "organe", kada i oni kojima je to mozda veca briga nego nama ne preduzimaju nista (skoro nista).
pozz. i nadam se da si resila problem sa N72

- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
cyber_vrbas, verovao ili ne, jesam. Dobila sam zamenu.
Ali, i taj aparat je nakon dve nedelje flipnuo
. Ne radi mu svetlosni senzor sto je manje vise nevazno ali je poceo i da krci jako pri razgovoru. I izvalila sam da kada slusalicu namestis pod uglom vidi se da fali deo zvucnika ispod mrezice
Nosim ga sutra ponovo na zamenu. Bezveze, poteralo me bas posteno
Nadam se da ce biti treca sreca.

Nadam se da ce biti treca sreca.

Nokia 6600 slide; Nokia E72
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
@Zligor
Nisi u parvu, msm. odakle ti takva ideja ? 21. vek a ti bi peske
A za sta sluze kurirske sluzbe ?
Dovoljno je da telefonom kontaktiras ovlasceni servis a da ti oni kazu koju i na koji broj telefona da kontaktiras kurirsku sluzbu. Za 200 din. ti se ne isplati ni ako si u Beogradu da ides, a kamoli ako si van istog !
msm. sa cime se ljudi opterecuju ?
Nisi u parvu, msm. odakle ti takva ideja ? 21. vek a ti bi peske

A za sta sluze kurirske sluzbe ?
Dovoljno je da telefonom kontaktiras ovlasceni servis a da ti oni kazu koju i na koji broj telefona da kontaktiras kurirsku sluzbu. Za 200 din. ti se ne isplati ni ako si u Beogradu da ides, a kamoli ako si van istog !
msm. sa cime se ljudi opterecuju ?
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
jest,samo gledajte i koju kurirsku sluzbu pozovete...
letos posaljem na garanciju C3 i C1-1,u Mobis...prodje mesec,dva...musterijama dam zamenu...
zovem u Mobis nemaju pojma o cemu se radi,napusim njih,zove u Pin,trazim glavnog menadzera za Nokiu,oni izmisle da ovi imei i ne postoje,usput napusim i njih...
i na kraju se setim,cimnem kurire,oni majstori izgubili pakete i cute...

letos posaljem na garanciju C3 i C1-1,u Mobis...prodje mesec,dva...musterijama dam zamenu...
zovem u Mobis nemaju pojma o cemu se radi,napusim njih,zove u Pin,trazim glavnog menadzera za Nokiu,oni izmisle da ovi imei i ne postoje,usput napusim i njih...
i na kraju se setim,cimnem kurire,oni majstori izgubili pakete i cute...

- cyber_vrbas
- Entuzijasta
@skar
Moze se desiti,ne kazem..... eto npr. ja, posao koji radim vec 12 godina, imao sam problem pre 10 godina sa jednom kurirskom sluzbom, problem je resen (bez pogovora placena mi steta). Od tada nikada, ali nikada nisam imao problem.
Iskustva su razlicita...... a da te pitam, zasto si ti slao telefon telefone, a ne musterije ? Novi zakon o zastiti potrosaca nije bio tada na snazi koliko se secam ?
Moze se desiti,ne kazem..... eto npr. ja, posao koji radim vec 12 godina, imao sam problem pre 10 godina sa jednom kurirskom sluzbom, problem je resen (bez pogovora placena mi steta). Od tada nikada, ali nikada nisam imao problem.
Iskustva su razlicita...... a da te pitam, zasto si ti slao telefon telefone, a ne musterije ? Novi zakon o zastiti potrosaca nije bio tada na snazi koliko se secam ?
Kad smo vec skrenuli sa teme moje iskustvo :
Post expres : Ful usluga(od prijema do predaje,online pracenje,nikad propust) - Full i cena !
AKS: Nula usluga(izgubljeni paketi,pogubljeni kuriri,10 dana cekanje na otkupninu ) - Ok cena
City: Nesto izmedju.....
Predvodjen onom:"Nisam dovoljno bogat da kupujem na pijaci",samo i samo POST EXPRESS !!!!
Sorry za off..
Post expres : Ful usluga(od prijema do predaje,online pracenje,nikad propust) - Full i cena !
AKS: Nula usluga(izgubljeni paketi,pogubljeni kuriri,10 dana cekanje na otkupninu ) - Ok cena
City: Nesto izmedju.....
Predvodjen onom:"Nisam dovoljno bogat da kupujem na pijaci",samo i samo POST EXPRESS !!!!
Sorry za off..
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
izvinjavam se za off, ali moram da se nadovežem:

Možda je to samo moje loše iskustvo, ali tri puta je tri puta!!!
hah, veruj mi da od ukupno tri stvari (lomljive) koje su mi išle preko njih sve tri su mi stigle razbijene!!!drgrga napisao:Post expres : Ful usluga(od prijema do predaje,online pracenje,nikad propust) - Full i cena !

Možda je to samo moje loše iskustvo, ali tri puta je tri puta!!!

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
@Cyber
Posle jednog prikljucenja na usb kabl,restartovao se i od tada je bio u bootloop-u dok se nije ispraznila baterija,kad se nakaci punjac ili usb kabl,ne reaguje uopste.
Posto je u garanciji,poslao ga u servis,ali oni posle 3 meseca rekli da je upisan drugi SW (ja licno bacio cyanogen rom) i da zbog toga ne vazi mi garancija.Ne znam kako su oni uspeli da ga upale (mozda sa drugom baterijom) i pokazali mi slike boot od C.moda i rekli mi kao,izaci ce mi u susret da pokusaju da ubace orig.sw ako nece ni to,da je ploca.
U pitanju je BG Elektronik firma.
Vratili su mi fon,jedino su ostetili dugmad za javljanje i odbijanje poziva.
Posle jednog prikljucenja na usb kabl,restartovao se i od tada je bio u bootloop-u dok se nije ispraznila baterija,kad se nakaci punjac ili usb kabl,ne reaguje uopste.
Posto je u garanciji,poslao ga u servis,ali oni posle 3 meseca rekli da je upisan drugi SW (ja licno bacio cyanogen rom) i da zbog toga ne vazi mi garancija.Ne znam kako su oni uspeli da ga upale (mozda sa drugom baterijom) i pokazali mi slike boot od C.moda i rekli mi kao,izaci ce mi u susret da pokusaju da ubace orig.sw ako nece ni to,da je ploca.
U pitanju je BG Elektronik firma.
Vratili su mi fon,jedino su ostetili dugmad za javljanje i odbijanje poziva.
Samsung i5700,LG Optimus Pro,SE K770i,Samsung B1***...