Prvo da kazem da već par dana ne silazim sa interneta i raznih foruma u potrazi za rešenjem i ne nalazim ništa konkretno .
Što se problema tiče telefon mi je prošle godine upao u vodu , osušen je i zamenjena je baterija pošto je samo ona stradala . Posle toga je radio perfektno , nikakvih bagova nije imao do pre dve nedelje . Tada je počeo da brljavi ekran i ubrzo posle toga nije više mogao da se upali . Kada pokušam da upalim telefon samo vibrira jednom ali ne daje nikakve druge znake života . Kada vibrira jednom posle baterija mora da se izvadi iz telefona da bi se opet probalo zato što reaguje samo kad se prvi put proba paljenje posle ubacivanja baterije . Isti slučaj je i sa punjačem kada se stavi na punjač čuje se klasičan nokijin zvuk kao da počinje punjenje ( ono "pip") ali posle toga ništa . Kada su slušalice ubacene u telefon to "pip" je mnogo glasnije . Sem ovoga što sam naveo telefon ne daje nikakve druge znake života . Odneo sam ga u servis i trenutno je tamo međutim zvali su me da dodjem da ga pokupim pošto oni ne mogu da urade ništa ,serviser mi je rekao da je probao da ga "vaskrsne" ali da mu svaki put kad proba "puca"(pretpostavljam da je mislio na flešovanje) . Ako neko zna rešenje problema ili bi u Nišu mogao da me uputi na nekog ko bi mogao da reši ovaj problem bio bih zahvalan .
Nokia n95 8Gb problem , ne pali se , vibrira jednom
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Alex_035, ne shvatam sta tacno ocekujes? Po svemu sudeci radi se o kvaru koji se ne resava "prirucnim sredstvima" vec zahteva ozbiljnu intervenciju u servisu. A takva intervencija je dovoljno skupa da se ne isplati za tako star aparat.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB