Samsung Galaxy Ace S5830
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ma probao ga,pa mi telefon otiso u ono bootlop kako se vec pise,i nije hteo sistem da se podigne,pa sam ga vratio na telenor rom,posle sam otisao i video da mora da imas 2.2 pa onda da nadogradis na 2.3 mozda zbog toga mi i nije htelo.KOji ti rom koristis?ja sam obrisao 2.2 zbog baterije trosi mnogo brzo
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Koristio sam 2.1, pa sam posle instalirao custom kernel i imao batery drain, onda sam prešao na 2.2 i isto je stanje. Izgleda je u pitanju isti kernel (Taj custom sa OC). Sada sam na 2.1 ponovo i zadovoljan sam! A i 2.1 mi je lepši sa tim kružićima u uglovima i zadovoljan sam fluidnošću i ostalim. Po meni jedina mana je što ne podržava ext4 particiju. Da to podržava bih bio prezadovoljan!

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
sto ne probas ovo onda? onnaj klasican 7.2 unoficial .2.3.7 android
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1360889
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1360889
- bachika
- Mobil stručnjak
Mislim da momentalno necu isprobavati romove do novog kernela koji ce malo cuvati bateriju, problem kod ovih klokovanih kernela je sto mi telefon uopste nije isao u sleep mode. I to je povlacilo dobar deo baterije!
Da li je to do mog modela ili sta vec, nisam drugde naisao na taj problem. A jedino ovaj sonyjev 2.1 radi perfektno sa obicnim kernelom + ponavljam dopada mi se taj izgled.

Da li je to do mog modela ili sta vec, nisam drugde naisao na taj problem. A jedino ovaj sonyjev 2.1 radi perfektno sa obicnim kernelom + ponavljam dopada mi se taj izgled.

- bachika
- Mobil stručnjak
Pa na kom si ti? Uf video sam da nema a sad sam na mobilnom. Proveri na prvih desetak stranica na Gingercruzt
Verovatno ima link u tom postu kada ga je objavio
edit: sad sam pregledao do 20 i neke stranice, i nijedan link više ne radi!!!
I još da dodam da developeri večeras po prvi put butuju sladoled wowhohoho

Verovatno ima link u tom postu kada ga je objavio
edit: sad sam pregledao do 20 i neke stranice, i nijedan link više ne radi!!!
I još da dodam da developeri večeras po prvi put butuju sladoled wowhohoho

da nije to ovo?ili gresim? http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1376039 nisam ga probao,al sacekacu da vidim reakcije korisnika
- bachika
- Mobil stručnjak
Ma jok, to ti je samo tema, i u podešavanjima je izmenio da u "about phone" piše da je 4.01....
A šta je time postigao, da se nekom ko ne poznaje telefone pohvalim (džaba utrošenih reči), ili da mi se neko ko poznaje telefone nasmeje
Stvarno mi nisu zanimljivi više ovi obični ogoljeni romovi tipa cyanogenmod.
Gingercruzt je meni doneo nešto novo a plus ima i dobru specifikaciju. Jedino me zanima kako će raditi ics na Ace-u...

A šta je time postigao, da se nekom ko ne poznaje telefone pohvalim (džaba utrošenih reči), ili da mi se neko ko poznaje telefone nasmeje

Stvarno mi nisu zanimljivi više ovi obični ogoljeni romovi tipa cyanogenmod.
Gingercruzt je meni doneo nešto novo a plus ima i dobru specifikaciju. Jedino me zanima kako će raditi ics na Ace-u...
- bachika
- Mobil stručnjak
Danas se testira ics sunday i mogu reći da sam prezadovoljan brzinom. Što verovatno znači da ću biti nezadovoljan baterijom...
Klok sam uspeo da odradim sve do 979 mhz i tu je zapucao!!!

a tako izgledaju razultati u rangu galaxy SI

Klok sam uspeo da odradim sve do 979 mhz i tu je zapucao!!!

a tako izgledaju razultati u rangu galaxy SI

Nebih se ja sa tim zezao,nervira me to ekstreme speed,sta kao ovo fabricki sporo pa sad ekstreme mi treba,nego preporuka,probao sam,lep je i stabilan
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1376039
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1376039
- bachika
- Mobil stručnjak
Ne znam šta je sve u pitanju ali ovaj launcher je definitivno najbrži (uporedio drugar sa SE X10) + sa jako lepim animacijama!!!
Ps: ja sam momentalno poprilično zadovoljan sa baterijom (na gore pomenutim romu), čak mislim da je ovo najduže što sam do sad izvukao!!!!!!!
Ps: ja sam momentalno poprilično zadovoljan sa baterijom (na gore pomenutim romu), čak mislim da je ovo najduže što sam do sad izvukao!!!!!!!

- bachika
- Mobil stručnjak
Ma jok. Čisto proveriš koje su ti default vrednosti i to je to!!! Ja moj držim na min:122 max:921 mhz a governor je smartass
Sve radi kako treba, rom je odličan i autonomija baterije je dobra!
Ja sam imao problem sa prethodnim kernelima jer telefon nije išao u sleep mode i vukao mi je bateriju kao lud.
Dakle ovaj moj klok i launčer koji sam gore spominjao mu daju izuzetnu fluidnost i brzinu!!!
Samo nikako da dođem do malo vremena da napravim jedan hard test sa ljutim pticama i sličnim igrama!
Sve radi kako treba, rom je odličan i autonomija baterije je dobra!
Ja sam imao problem sa prethodnim kernelima jer telefon nije išao u sleep mode i vukao mi je bateriju kao lud.

Dakle ovaj moj klok i launčer koji sam gore spominjao mu daju izuzetnu fluidnost i brzinu!!!
Samo nikako da dođem do malo vremena da napravim jedan hard test sa ljutim pticama i sličnim igrama!

- bachika
- Mobil stručnjak
majkon80, flešuj turbo buster 8.5 i nećeš imati problema sa memorijom!!! Ps: nemoj ni da se opterećuješ time osim ako telefon počne da koči...
Danas u kućnoj radinosti otključan Ace za ostale operatere i to veoma jednostavno!!!
Koristio sam određenu aplikaciju koja izvuče kod za otključavanje iz samog telefona, zatim ubacio drugu karticu i uneo kod! Prosto da prostije ne može biti! Hah par hiljada u servisu uštede (ali to je samo za ovaj model i par druhih tako)
Danas u kućnoj radinosti otključan Ace za ostale operatere i to veoma jednostavno!!!

Ljudi sa ponosom mogu da kazem:ko sisa symbian i nokiu:)kupio sam ga presrecan sam,evo jos bat.traje a jutros sam ga izvadio sa punjaca(izdrzace jos garant).Sto se samog tel.tice kamera vrh(za moje potrebe),za kuckanje vrh,inst.50 aplikacija jos ih cackam:)dosta sam i obr.jer ga nisam rootovao tek sam ga juce kupio.Platio sam 190 evra 2gd.garancije itd.verzija je:2.3.3 gingerbread.bukpe