SonyEricsson Xperia ARC S ili Samsung Galaxy S Plus
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
pelleruma, ja bih pre uzela ARC S...
Evo ti i direktnog poređenja na GSM Areni... SonyEricsson Xperia ARC S vs Samsung Galaxy S Plus
Prednost ARC S-a je bolja kamera, USB On-the-go support, HDMI port, mnogooo lepši izgled (mada je ovo subjektivno)... Prednosti Galaxy S Plus-a su Secondary camera (ako ti to uopšte treba), malo jača baterija...
Ekran je posebna priča... Na Galaxy-ju su ti jače (neprirodnije boje) i bolji je ugao vidljivosti, a na ARC S-u su prirodnije boje i više prijaju očima...
Nekom se više sviđa jedna a nekom druga varijanta...
Najbolje da ih sam uporediš uživo...

Prednost ARC S-a je bolja kamera, USB On-the-go support, HDMI port, mnogooo lepši izgled (mada je ovo subjektivno)... Prednosti Galaxy S Plus-a su Secondary camera (ako ti to uopšte treba), malo jača baterija...
Ekran je posebna priča... Na Galaxy-ju su ti jače (neprirodnije boje) i bolji je ugao vidljivosti, a na ARC S-u su prirodnije boje i više prijaju očima...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
I ja se dvoumim u Telenoru izmedju ova dva modela,Arc S beli je prelep.Cujem da se ljudi zale na njegov kvalitet video snimaka,pa recite da li ste zadovoljni onim sto snimate u video formatu i kada pustite film i kada se kupi da li je prevod fabricki podesen kao u S2 ili mora da se petlja oko plejera?Malo je Arc S skuplji ali mislim da je bolji.Imao sma ranije S2 i prodao ga,dobar je bio,pogotovo kada pustim film u full hd rezoluciji.Pomagajte.
dule88, Arc S je stvarno prelep telefon, ali ako mene pitaš nemoj ga uzeti. Zašto? Pa jednostavno zato što za 50-60 eura više ima sgs2. To nije neka velika para, štekaš još nedelju dve i skupi se. Ipak za te pare sgs2 je dosta bolji u svemu. Po meni je najveći problem kod arc s-a što ima samo 300MB interne memorije, što je za mene nedopustivo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White