Apple iPhone 8gb vs Samsung Gio

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pet.david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2011. 12:20

Apple iPhone 8gb vs Samsung Gio

Post od pet.david »

Hteo bih da uzmem iPhone 8gb, znaci prvu seriju... Da li telefon valja cemu? Mislio sam da uzmem i Samsung GIO, ali posto trenutno nemam para za njega nasao sam iPhone pa bih ga uzeo.

Da li skupiti pare za GIO ili uzeti iPhone?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

pet.david, ja bih skupio pare za Samsung Gio. Da se radi o Iphone 3G/4/4s odgovor bi bio manje-vise drugaciji, ali kako se radi o "prvobitnom" Iphone-u, koji je ipak suvise ogranicen u mnogim poljima za moderan telefon, bolji ti je izbor Samsung GIO.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

pet.david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2011. 12:20

Post od pet.david »

Aham. A iPhone 3g ili GIO? Evo nasao sam jedan jeftin 3g, jeftiniji od Gio. Imao sam android telefon i znam sta je android i imam sve pozitivno o androidu dok sam se sa iOS susreo dok sam imao iPod Touch i i jedno i drugo mi je privlacno. Ali sam ga jako kratko imao da bih se bas upoznao sa njim, ali mi se cini boljim od Androida....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako imas povoljnu ponudu za 3G ili jos bolje 3Gs, uzimaj odmah. Neces zazaliti. Sto se 2G tice, zaobidji ga. Iako sam zakleti iPhone-ovac, ipak sam koliko toliko objektivan kada kazem (a to mi je misljenje od prvog momenta) da 2G nije telefon za uzeti. 3G ili 3Gs je vec dobar telefon, 4 ili 4S su zverine, i njima retko sta moze da primirise...
A sada ocekujem drvlje i kamenje na mene :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

miodrage ,
Slika
Slika

Iphone 3G (bez S) je, kod ovogo poredjenja, na ivici da bude bolji izbor, mene bi, medjutim, odbila ideja kupovine polovnog telefona.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

pet.david, mislim da je ovde presudna stvar OS, jer su oba telefona u istom rangu... ja koristim i Android i iOS i gotivim ih podjednako... mozda android malo vise zbog nekih Apple-ovih ogranicenja, ali opet za neke stvari je iOS neprevazidjen...
ja bih ovaj put ipak isao na 3G/3Gs varijantu... ne znam zasto... ipak je to odlican uredjaj...
sad je pitanje za sta tebi konkretno sluzi telefon? :chytry:
Samo nek se rolaju....sarme.

d27
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 16:50

Post od d27 »

tomas.hokenberi, miodrage, 3GS je duplo skuplji od Gio-a i zbog toga to nije fer poredjenje. Po ceni moze da se poredi npr. sa Galaxy S ili Nexus S. Dakle mislim da pet.david, nije raspolozen da da toliki novac za 3GS.

iPhone 3G necu da komentarisem jer nikada nisam koristio iOS, pa nisam kompetentan. Dakle predlazem Samsung Gio ili LG P500.
Galaxy S, Note 2 demo unit, Note 3 demo unit

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da 3Gs jeste skuplji mnogo, ali i mnogo jaci. Sto se 3G-a tice, i on je skuplji, ali mislim da ce da radi bolje, od ovog droid 2.2 cuda (mislim na 3.1.2(3) softver)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori