Pomoc oko izbora novog operatera

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

VIP ili Telenor,molim vas za misljenja

Glasanje se završava Pet, 23. Dec 2011. 12:19

VIP i pripejd i postpejd
8
42%
Telenor i pripejd i postpejd
11
58%

Ukupno glasova: 19

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Pomoc oko izbora novog operatera

Post od oggich »

Hocu da predjem na jedan od ova dva operatera sa cetvorke,posto su postali bezobrazni sa cenom pripejd minuta razgovora,tacnije hocu da prenesem broj. Pa vas pitam za misljenje. koristim trenutno najpovoljniju tarifu kul gde je "ista cena prema svim mrezama"

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Мораš malo konkretnije da postaviš pitanje, šta tebi konkretno treba. Nekome više odgovara Vip, drugome Telenor... To zavisi od mnogo faktora. Prvo treba da odlučiš da li hoćeš pripejd ili postpejd, pa da onda uporediš tarife...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

oggich, kada vec kod VIP-a i Telenora razmatras postpejd opciju, kako to da nisi razmisljao o mt:s postpejdu?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

tema je pomalo besmislena, postoji tema o prenosenju brojeva pa neka se tamo prebaci dalja diskusija, sta bi bilo kada bismo svaki slucaj ovako resavali, pa jos i sa glasanjem... svasta...
::luv phonez::

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 18:02

Post od Horejšio »

Posto pominjes da ti bi presao zbog visoke cene u pripaidu, onda je definitivno najbolje da predjes na Mts postpaid. Trenutno ne postoji povoljnija ponuda od njihove, koja podrazumeva 50% popusta na izabrani paket.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Da je konkretno pitanje, tipa "da li je bolji Prenesi i surfuj ili Smart", imalo bi nekog smisla. Ovo liči na pitanje da li je bolji Samsung ili SonyEricsson, bez da se kaže o kojim modelima se radi.

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Posto vidim da su ti minuti bitni i to prema svim mrezama, predlazem da pogledas VIP-ove smart pakete. Oni su najbolji za pricalice.. (pod uslovom da ne saljes mnogo poruka) Za 1100 smartova mozes pricati 800min i da ti ostane solidan broj MB.. Ako manje pricas a vise saljes poruke onda MTS i 50% popusta... Telenor ima najstabilniji internet, pa ako ti je to bitnije od poziva, onda gledaj Telenor... Telenor i VIP su najskuplji, ali bar, na VIP-u mozes da pricas do besvesti za manje pare.. :wink:

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

gaston mi je pogodio sta sam hteo.Hvala 8)

Zato sto vidjam svakakve bombasticne reklame i svasta oko toga da sam se vise smutio od svega toga. Telenor me zaintrigirao,ali ne znam ni sam. I jos jedna stvar; da li je moguce prilikom prenosenja broja u drugu mrezu,sakriti broj? U smislu da ne moze da se poziva broj? Znam da je ukljuceno po difoltu ono broj je prenet u drugu mrezu...

EDIT:
A bitni su mi i poruke i minuti ka svim mrezama,sto maticnoj,sto ostalim mrezama u srbiji. A i gprs mi je donekle bitan,zbog neta preko mobilnog

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

predji na mts postpaid, uz 50% popusta. npr mixnetm za 600 din mesecno. uz to dobijes telefon koji prodas za 20-30e da se pocastis ili ga ostavis kao sekundarni.
mozes odredjene brojeve da stavis na blacklist ako telefon podrzava, ne verujem da moze tako nesto preko operater da se sredi.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

"da li je moguce prilikom prenosenja broja u drugu mrezu,sakriti broj? U smislu da ne moze da se poziva broj?"

Ne razumem ovo. Misliš da tvoj broj bude kao nepostojeći ili šta već? Ljudi koji imaju tvoj broj da misle da ti je isključen...? :?

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od oggich »

"Ljudi koji imaju tvoj broj da misle da ti je isključen" e,to,to. To mi treba,bas to.Ali da mogu ja da zovem onog koga ja hocu. Ako to moze,super,ako ne,nikom nista

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Mislim da to nije moguće. Čak sam dosta siguran da nije. A što se tiče tarifa, odi na sajtove Telenora i Vipa, pa pogledaj šta bi tebi najviše odgovaralo od tarifa koje nude.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja sam prekljuce presao na telenor,jer mi istice ugovor 29 januara u vipu i rekao sam nikad vise vip.Telenor je najbolja mreza,jer imas prenesi pakete i besplatan internet do kraja meseca...to jest neogranicen.Moja ti je preporuka telenor,ali da se ne vezujes ugovorom,nego kao ja.Uzmes samo karticu i placas mesecno i u svakom trenutku mozes da promenis paket.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Svako po svome, odnosno prema potrebama i mogucnostima. Glasao sam za Vip, jer po meni Smart paketi su nenadmasni. Sve zavisi koliko pricas a koliko piskaras na mesecnom nivou. Konkretno, meni treba oko 600 minuta, do 250 poruka, i oko 200 MB neta. Ovo jedino dobijam sa pomenutim paketima. E sad, ako ti treba dobar i stabilan net, Telenor je tu zaista najbolji, a ako ti sve treba, ali vise poruke i megabajti, Telekom je keva. Sve su ti objasnili, samo jos da se odlucis i odradis akko mislis. I da, kao sto je Ivan Cirkovic rekao, mozes i da se ne vezes ugovorom, ali onda nema ni telefona ni popusta.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Evo i ja sam glasao za VIP smart posto vidim da vise vrednosti pridajes minutima i porukama (mada je najpogodniji za pricu). miodrageov post je objasnio.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Ako je prica najbitnija - VIP smartovi bez razmisljanja!!! :)

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Telenor zbog veceg broja opcija, tarifa, tarifnih dodataka, veceg broja korisnika za slucaj neke povoljnosti u mrezi i definitivno veliki izbor telefona i najpovoljniji prepaid za vecinu slucaja, realne promocije od 50din pa na vise i slicno... Mnogo razloga zbog kojih kazem Telenor.

Odgovori