SE Xperia Neo vs Nokia N8

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

SE Xperia Neo vs Nokia N8

Post od markolaza »

Zamolio bih vas da mi kazete vezano za ova 2 modela. Jedan moj prijatelj se dvoumi sta da uzme, pa ako bi mogli da kazete vase misljenje sta je bolje i zbog cega. Hvala unapred.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

odakle poceti? moras da das neki parametar, sta zelis tj. sta on zeli... sta mu je na prvom mestu i najvaznije od telefona? :wink:

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

Na prvom mestu kamera na telefonu. Onda operativni sistem da je relativno lak za koriscenje. Prvi put se srece sa ovakvim telefonima.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Sto se tice kamere N8,SE ne znam kakav je softverski ali ni N8 uopste nije los i spor.
N8 ima najbolju kameru ikad ugradjenu u mobilni.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

ako je kamera prvo izbor onda N8 bez razmisljanja, jeste da je nesrecni symbian na njoj, ali to je koliko toliko ispeglano sa update-ima tako da funkcionise solidno.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

N8.kamera bije SE-a.uporedjivao i video.simbijan je veoma lak za korišćenje tako da to neće biti problem.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Jos jedan glas za N8. Symbian je lak za korišćenje, a pošto traži takav telefon, mislim da neće naći nikakav nedostatak Symbianu i N8ici.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

I moj glas ide za N8, definitivno najbolji camera telefon na tržištu.Symbian Anna odlično funkcioniše, a još malo će i oficijalni update za bellu.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

belle zaista unosi revoluciju, samo sto je steta sto je sve to sada nekako u senci. glasam za n8, imam je i sasvim sam zadovoljan. ako tvoj drugar ne ume u kucnoj radinosti da flashuje belle firmware, neka se strpi do iz nove godine, zaista anna i belle se razlikuju ko nebo i zemlja.
::luv phonez::

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Aj' i ja kao Neo korisnik da nesto napisem. Kolega ima N8 tako da sam lepo uspeo da ga iscackam i mogu ti reci da nije uopste los, ali ipak prednost dajem Xperiji Neo. E sad, ako je kamera najbitnija stavka oko izbora onda i moj glas ide za N-osam! 8)

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

Hvala vam jos jednom, dovoljno je. Mnogo ste pomogli. Odlucio se kad je video vase komentare. Suvisno je reci za sta se odlucio :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

naravno - N8... u tom slucaju neka pokusa da ubaci belle, ja sam imao model 701 sa fabrickim belle softverom i stvarno je razlika nebo i zemlja u odnosu na bilo koji drugi symbian... kamera na N8 je ''najbolja kamera trenutno na mobilnim telefonima'' tako da... sve je jasno :wink: :wink: :wink:

Odgovori