Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Jorda, ti si moj idol, volim te :lol:

gasmias, ima li neka fora za snimanje razgovora na na stock romu? :wink:

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

gasmias, hvala, app radi, čudo, nije kvalitet ni približan kakav želim da bude ali će završiti posao za sad (dok sam na stock, kad uhvatim vremena menjam rom, malo da eksperimentišem i ja).

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Samo da javim od kada sam radio reset tel.baterija mi extra dugo drzi. Evo napunio sam ga sinoć oko 12h nisam ga gasio noću, danas ga koristi ceo fam kao i uvek,i evo status baterije je jos 67% verovatno je bio neki program koji jer crpio bateriju, za sada sam ok zadovoljan trajanjem baterije zaista.Ranije nije mogla bat.da mi izgura ni 10ak sati rada,a evo sada koliko drzi.Sa moje strane preporuka kome tajler baterija malo da radi reset.Javljam jos koliko je trajala bat.poz
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

oxigen, root-ovan telefon, ubacen kastom rom, oko 200+ aplikacija instalirano evo ga danas drugi dan baterija 40% uz neko normalno koriscenje tipa par sati wifi-a, pola sata razgovora 15-ak sms-ova, 1h sam se zezao sa nekom igrom, osvetljenje na polovini :D

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

lesa0208 napisao:oxigen, root-ovan telefon, ubacen kastom rom, oko 200+ aplikacija instalirano evo ga danas drugi dan baterija 40% uz neko normalno koriscenje tipa par sati wifi-a, pola sata razgovora 15-ak sms-ova, 1h sam se zezao sa nekom igrom, osvetljenje na polovini :D

nije valjda sa miui-em, takva autonomija :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

gasmias, pa meni sa miui kernelom tako radi .

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, ae ostavi linkove koji miui si ubacio i koji kernel, imaću danas vremena da se igram malo :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Baraba, skini sa njihovog sajta miui njega sam ubaco, nisam menjao kernel taj koji ide sa miui-em

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Probajte ovaj rom forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836, meni se dobro pokazao imaju redovne update koji su no-wipe i to mi se svidja trenutno su na 2.3.6 KK5 ako se ne varam to je zadnja verzija koju je Samsung izbacio za ovaj telefon, koriste Ninphetamine kernel koji omogucava klokovanje procesora 200-1600 mhz

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

oxigen, i meni najduže baterija drži sa stock kernelom, međutim, da li si ti kada si isprobavao kernele pre i posle radio wipe cache partition, wipe dalvik cache i wipe battery stats?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Baraba radio sam klasični reset i evo da javim da posle 40h rada baterija ima jos 33% tu je garant problem neka aplikacija koja troši bat.ja sam za sada kao zadovoljan zaista, ranije sam punio bat.bukvalno svaki dan oko 19h a upalim tel sa punom bat.ujutru oko 8h ovo sad je super.
Ekran mi se isključuje nda 15s
automatski update sam isklj.
I to je to ništa posebno od podešavanja koristim tel bas dosta i net i ovoliko mi drzi dugo bat.Znaci nisam radio ništa posebno klasičan reset i to je to eto.
P.s Pišem sa mob.zeza me ovaj swape nisam se jos navikao ako ima greške u pisanja izvinjavam se
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ubacio sam MIUI 1.12.9, sve glatko prođe iz prve po upustvu (krajnje prosto). Sad, da li nekako može da se promeni tastatura ili mora ona qwery iz miui? tastatura me baš nervira, druga stvar je što telefon nema mrežu, ima kada ga restartujem par min i ne stane :shock:

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

jel pravite efs backup, desava se da se prilikom flesovanja romova i kernela izgubi imei i nema vise signala, sa tim efs moze da se povrati, a bez njega tes
ko..

a kod miui postoji problem kod nekih telefona da gubi mrezu (nema veze sa onim gore sto sam napisao), za to postoji fix na xda..

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

gasmias, nisam pravio, dobro si rekao :)
Nisam više na MIUI, nije mi baš praktičan ili nisam bio strpljiv sa njim, mada me je nerviralo to sa signalom pa je možda i to pokvarilo utisak.

Oxygen nije hteo da prođe, samo ispisuje Samsung glaxy s2 početnu animaciju i tako stoji, vadio sam bateriju, probao ovo ono, neće pa neće. Ali nije me smorio, samo sam ostavio za danas-sutra da ga isprobam pošto izgustiram CM :D

Ubacio sam CyanogenMod 7.1.0, malo mi je praktičniji, čak i lepši od miui, na miui je sve šareno, podseća me na ios mnogo, ima više opcija CM.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

@Baraba reci mi zasto ne vratis i ne koristis oficialni rom koji radi lepo na svakom samsung telefonu?Svi ti kuvani romovi su bagoviti ma koliko dodatnih opcija imali i lepse izgledali i nikad ne mogu da rade kao fabricki koji su napravljeni da rade u fulu za taj telefon.Ja na mom gt-i5800 imam fabricki froyo i super radi.Na kuvanim romovima ne radi kamera,pa onda izadje verzija da radi,ali ne radi radio i sve tako u krug...

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Ivan Cirkovic, nisi u pravu ima i dobrih romova mnogo boljih i brzih od oficijalnih i bez bagova a i oficijalni romovi imaju bagove, zašto bi oni izbacivali update da im je rom savršen

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Naravno da ima dobrih rom-ova koji iole bolje rade od oficijelnih, eto ja sam na Desire-u bio odusevljen Villain, Oxygen i MIUI rom-ovima, koji su se mnogo bolje pokazali od oficijelnog... :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Ivan Cirkovic, slabo se ti razumes u android, inace da si probao dobar rom za tvoj telefon verovato ne bi rekao to sto si rekao, al opet nisu svi superjuzeri pa mi je malo i jasno tvoje misljenje.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Na MIUI 1.12.9 nisam uspeo da podesim SMS center number, nisam mogao da pošaljem poruku :shock: Upišem SMS center number ali neće da sačuva, ako kliknem na opciju ispod servisnog centra tj. Manage SIM card messages telefon gubi signal :shock: Probao sam čak tri puta flesh MIUI i ista stvar sva tri puta (naravno, uvek radio wipe of /data and /cache) :disgust:
lesa0208, da li je kod tebe ista verzija MIUI i da li ti radi sms (a da nije neka naknadno instalirana aplikacija, već MIUI-ev program za sms)? Gubi li ti signal ako klikneš na "Manage SIM card messages" ?

Odgovori