Najpovoljniji postpaid paket danas?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 17. Dec 2009. 23:41

Najpovoljniji postpaid paket danas?

Post od dusko1122 »

Treba mi mala pomoc,imam 064 broj,trenutno sam na prepaid-u,hocu da ga prebacim u postpaid,zanima me ko ima najbolju ponudu paketa u cenovnom rangu od 500 do 800din mesecno,internet mi nije potreban,jedino pozivi ka svim mrezama i sms su bitni.
Hvala.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Konkretno kod Telenora, Prenesi 200 postpejd paket, za mesečnu pretplatu od 814,20 dinara nudi 200 minuta razgovora ka svim mrežama i 200 SMS poruka ka svim mrežama. Nepotrošeni saobraćaj se prenosi u naredna tri meseca. Ovaj paket ne sadrži besplatan internet saobraćaj.

Opširnije o Prenesi paketima: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... i/Prenesi/

Postoji i paket Prenesi i Surfuj 150 koji za mesečnu pretplatu od 590 dinara sa porezima, sadrži 40 minuta razgovora ka svim mrežama, 150 minuta u Telenor mreži (koji se troše nakon potrošenih 40 minuta ka svim mrežama), 150 SMS poruka ka svim mrežama i neograničen internet (150 MB po punoj brzini, nakon toga po smanjenoj brzini).

Opširnije o ovom i drugim Prenesi i Surfuj paketima: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/
iPhone 6 Plus

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Najpovoljnije bi ti bilo da potpises ugovor na 12/24 meseca kod mt:s-a, bez uzimanja telefona, i da dobijes popust od 50%, pa uzmes MIX1250 koji, sa popustom, kosta 737 dinara, a obuhvata 450 minuta ka svim mrezama i 450 poruka.
I Vip ima solidnu ponudu, i oni nude popust uz ugovor, bez telefona, ali je tamo 25%.

Uostalom, najbolje je da sam pogledas.
Evo ti linkova, ako do sada nisi posetio njihove sajtove

Vip Smart
mt:s MIX

Telenor ti ne bi odgovarao, s obzirom na tvoje potrebe.

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusko1122 »

mezzano, ovo za mts od 737din mi zvuci dobro samo me zanima gde si to nasao posto ja na ovom linku nisam naisao na to sto ti pricas,mislim na popust od 50% bez telefona.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Popust na pretplatu
A ako potpises, dobićeš i telefon na poklon

Niste konkurentni evolution. Dajte se malo popraviti. I mt:s i Vip vas "siju" u ponudama. :D

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusko1122 »

mezzano, evo sad malo istrazujem to sto daju sa tim 50% popustom, na ovom linku pri dnu imaju spisak paketa koji ide sa tim 50% popustom

http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... t.514.html

Ovaj paket sto si ti rekao;
Mix 1250 ima 450min i 450 poruka i on je 737din sa popustom.

Onda imaju i ove Mix net paketa,primer;
MixNet M, 300min i 600poruka plus 600mb i on mu dodje 560din sa popustom.

I imaju nesto sto su krstili u PRVA Droid paket;
501min i 1001 poruka,1gb neta za 1501din (750din sa popustom)

Ako sam ja ovo sve lepo sabrao(?) ovaj prva droid je daleko najbolji za te pare,MixNet M je takodje dobar,ima vise poruka od onog sto si ti predlozio a manje minuta.
Ja ionako vise saljem poruke nego sto pricam tako da bih za mene neki od ova 2 bila bolja solucija...

Reci mi samo jel ovo za ugovor na 1 ili 2 godine popust od 50%?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

dusko1122
mt:s napisao:Iskoristite priliku i zaključite do 31. decembra ugovor na 12 ili 24 meseca i očekuje vas fantastičan popust od 50% na mesečnu pretplatu za odgovarajući mt:s postpaid tarifni profil uključujući i tarifni profil mt:s Kontrola troškova, tokom celog trajanja ugovorne obaveze.
Akcija je "produzena" do 31.03.2012.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Možeš i na jednu i na dve godine. Nisam siguran da može Prva droid da se uzme sa 50% pretplate, to moraš da pitaš u poslovnici ili nekog u korisničkom centru.
A ako puno više kucaš poruke nego što razgovaraš, možeš da pogledaš i kontrolu troškova. Tamo bi za 500din sa popustom dobio 1000 din kredita i još 1000 din u mreži, a poruka ti košta 0.78 din. Imaš i 100Mb. Minut mislim da je oko 7 din, a uspostava 4.6 din.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Koliko mi je poznato,a poznato je,Prva droid nemoze sa 50% popusta,zato sto je to jedan ajde da kazemo sveobuhvatan paket koji podrazumeva android telefon za 1 din.Cim ste uzeli telefon to znaci puna cena.Popust vazi uz sve ostale pakete,sem helou koji i inace ne podrazumeva uzimanje telefona.Treba reci da kod mix i mix neta nepotroseni saobracaj se prenosi u naredni mesec.Sad ce evolution reci kod nas tri meseca,a sta t dai preneses od jadnih 40 min. Ako volis samo pricati,onda ni vip nije daleko,njihov smart paket ti donosi to da odmah vidis koliko ti imas minuta,pretvoris smartove u minute(1100=18,3 sati razgovora,pa manje 25%).Telenor se opredelio za korisnike sa "dubljim" dzepom,sami tako kazu i njihovi paketi su najskuplji,sa najmanjom ponudom,bez ikakvih popusta.To sto imas i kod Vipa i Telenora neke minute u mrezi,iskljucivo su minuti nakon potrosenih inicijalnih minuta u paketu i opet je tu Telenor gubitnik.Mts nema potrebe za tim minutama jer ako je verovati drze 68% trzista,onda bi ti minuti dosli svima i nebi im se isplatili.

dusko1122
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusko1122 »

Koliko vidim,na sajtu stoji da moze i taj Droid paket sa 50%;

Slika

U svakom slucaju nije ni vazno da li moze taj droid,uzimam ovaj drugi paket.

Hvala svima na pomoci.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Eto, ti kad ides u poslovnicu, pitaj da li moze Prva droid sa popustom od 50%, pa podeli informaciju sa nama. :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne moze Prva Droid na popustu da se uzme: http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.504.html

Citajte ljudi :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

evolution, dusko nije trazio paket sa najmanje minuta
miodrage, to ti je mt:s dok se ne ode do poslovnice ne zna se. u toj akciji od oktobra nema prve droid, i moguce je sklopiti ugovor i na 12 meseci. u trenutnoj pise samo 24m i da moze prva droid. dok neko ne javi ne znamo, mada poznato je da postoje razlike od poslovnice do poslovnice :)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

miodrage, tacno je. Prva droid ne moze.
Zligor, lepo si mu rekao (evolutionu) :D

lonelyeagle2005
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 23. Avg 2005. 12:07

Post od lonelyeagle2005 »

I ja sam se odlucio na promenu paketa bas iz razloga sto telenor "dere" sa cenama.
Vec duze vreme imam njihov paket Prenesi 400 koji me kosta mesecno nesto manje od 1500din a dobijam samo 400min i 400sms.

U mts-u sa ovim popustom dobijam za ukupno 750din cak i 50min i 50sms-a vise.
Jesam veran korisnik telenora vec duze vreme i nikad nisam gledao tu malo razliku sto su skuplji od drugih ali sad su bas preterali.
Sreca pa nisam potpisao ugovor kad su mi nudili pre par meseci i kao da me caste sa 150poruka svakog meseca ako prihvatim.

Zanima me ako neko zna da mi objasni kako funkcionise ovaj prenos broja u drugu mrezu.
Da li mi ostaje u potpunosti moj broj jer je sestocifren i platio sam cak i njegovo uzimanje? I da li pozivni broj ostaje takodje isto telenorov?
Solo Driver

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Zligor napisao: evolution, dusko nije trazio paket sa najmanje minuta...
:D :lol: :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

lonelyeagle2005, broj ostaje apsolutno identican, i ne placas nikome nista za prenos broja. Odes u poslovnicu operatera kod kojeg zelis da predjes, i poneses licnu kartu sa sobom. Popunis zahtev, nakon 2 radna dana treba da ti dodje poruka da ti je prenos osobren. Par sati iza toga, zvace te i Telenora da pitaju i kukaju zasto ih napustas, e tu onda ako znas da se cenkas, a oni bas jako zele da te zadrze, mozes da uzmes neke dodatne pogodnosti, ili im samo odbrusis da se nose, i time je formalno-pravna procedura zavrsena. U sledeca 2 dana, doci ce ti poruka da ce prenos broja tehnicki da se obavi tada i tada (najcesce nocu 02:00-06:00), i nakon toga samo izmenis kartice i voila. Imas svoj stari broj u novoj mrezi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Banega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2011. 19:26

Post od Banega »

mezzano napisao:Niste konkurentni evolution. Dajte se malo popraviti. I mt:s i Vip vas "siju" u ponudama. :D
@Mezzano, bio sam 10 godina korisnik telekoma, a onda sam pre godinu presao na telenor. Milina Bozija. Moze mts da mi da i dzabe da telefoniram, neka hvala. ja racun ne mogu danima na mts-u da proverim (recimo desi se od 20.-tog u mesecu do 10.-tog sledeceg meseca ), a zapitaj se sta se dogadja kada odem na more, pa koristim i roming i cudo mudo., ej to je 20 dana. Nemam pojma koliko ce da me oderu i zasto i koliko imam čega u paketu. Dobar je MTs, za svaku put kad odem u poslovnicu da pitam ili da nesto uzmem moram da ponesem parce stiropora i dva sendvica, ako uopste stignem na red do mraka. Ma presmesan je sto se tice profesionalnosti. Oni i VIp su za decu i na kredit da se zezaju pa neke promocije i gluposti, za malo ozbiljnije korisnike, ne. Toliko o tome. Necu ni da pominjem sta su imali da mi kazu kada sam raskidao ugovor, nista, jer devojka je drhtala od straha jer su se dvojica htela pobiti, a treci se derao na nju. Ma presmesno, ejjjjjjj. tri radnika, a 250 ljudi ceka u redu, 6 pultova prazno u centru BG-a, o cemu ti pricas, jel ti mozda radis kod njih???? Prica zavrsena . Lep pozdrav

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Gde si nasao MTS i VIP po usluzi da stavis u isti kos? :uhuh: Ako nisi koristio VIP i njihove usluge onda bolje titju.

Odgovori