Najpovoljniji postpaid paket danas?
Najpovoljniji postpaid paket danas?
Treba mi mala pomoc,imam 064 broj,trenutno sam na prepaid-u,hocu da ga prebacim u postpaid,zanima me ko ima najbolju ponudu paketa u cenovnom rangu od 500 do 800din mesecno,internet mi nije potreban,jedino pozivi ka svim mrezama i sms su bitni.
Hvala.
Hvala.
Konkretno kod Telenora, Prenesi 200 postpejd paket, za mesečnu pretplatu od 814,20 dinara nudi 200 minuta razgovora ka svim mrežama i 200 SMS poruka ka svim mrežama. Nepotrošeni saobraćaj se prenosi u naredna tri meseca. Ovaj paket ne sadrži besplatan internet saobraćaj.
Opširnije o Prenesi paketima: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... i/Prenesi/
Postoji i paket Prenesi i Surfuj 150 koji za mesečnu pretplatu od 590 dinara sa porezima, sadrži 40 minuta razgovora ka svim mrežama, 150 minuta u Telenor mreži (koji se troše nakon potrošenih 40 minuta ka svim mrežama), 150 SMS poruka ka svim mrežama i neograničen internet (150 MB po punoj brzini, nakon toga po smanjenoj brzini).
Opširnije o ovom i drugim Prenesi i Surfuj paketima: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/
Opširnije o Prenesi paketima: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... i/Prenesi/
Postoji i paket Prenesi i Surfuj 150 koji za mesečnu pretplatu od 590 dinara sa porezima, sadrži 40 minuta razgovora ka svim mrežama, 150 minuta u Telenor mreži (koji se troše nakon potrošenih 40 minuta ka svim mrežama), 150 SMS poruka ka svim mrežama i neograničen internet (150 MB po punoj brzini, nakon toga po smanjenoj brzini).
Opširnije o ovom i drugim Prenesi i Surfuj paketima: http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... -i-Surfuj/
iPhone 6 Plus
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Najpovoljnije bi ti bilo da potpises ugovor na 12/24 meseca kod mt:s-a, bez uzimanja telefona, i da dobijes popust od 50%, pa uzmes MIX1250 koji, sa popustom, kosta 737 dinara, a obuhvata 450 minuta ka svim mrezama i 450 poruka.
I Vip ima solidnu ponudu, i oni nude popust uz ugovor, bez telefona, ali je tamo 25%.
Uostalom, najbolje je da sam pogledas.
Evo ti linkova, ako do sada nisi posetio njihove sajtove
Vip Smart
mt:s MIX
Telenor ti ne bi odgovarao, s obzirom na tvoje potrebe.
I Vip ima solidnu ponudu, i oni nude popust uz ugovor, bez telefona, ali je tamo 25%.
Uostalom, najbolje je da sam pogledas.
Evo ti linkova, ako do sada nisi posetio njihove sajtove
Vip Smart
mt:s MIX
Telenor ti ne bi odgovarao, s obzirom na tvoje potrebe.
- mezzano
- Expert
Popust na pretplatu
A ako potpises, dobićeš i telefon na poklon
Niste konkurentni evolution. Dajte se malo popraviti. I mt:s i Vip vas "siju" u ponudama.
A ako potpises, dobićeš i telefon na poklon
Niste konkurentni evolution. Dajte se malo popraviti. I mt:s i Vip vas "siju" u ponudama.

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
dusko1122,
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.504.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... paket.html
cak dobijas i telefon gratis.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.504.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... paket.html
cak dobijas i telefon gratis.
mezzano, evo sad malo istrazujem to sto daju sa tim 50% popustom, na ovom linku pri dnu imaju spisak paketa koji ide sa tim 50% popustom
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... t.514.html
Ovaj paket sto si ti rekao;
Mix 1250 ima 450min i 450 poruka i on je 737din sa popustom.
Onda imaju i ove Mix net paketa,primer;
MixNet M, 300min i 600poruka plus 600mb i on mu dodje 560din sa popustom.
I imaju nesto sto su krstili u PRVA Droid paket;
501min i 1001 poruka,1gb neta za 1501din (750din sa popustom)
Ako sam ja ovo sve lepo sabrao(?) ovaj prva droid je daleko najbolji za te pare,MixNet M je takodje dobar,ima vise poruka od onog sto si ti predlozio a manje minuta.
Ja ionako vise saljem poruke nego sto pricam tako da bih za mene neki od ova 2 bila bolja solucija...
Reci mi samo jel ovo za ugovor na 1 ili 2 godine popust od 50%?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... t.514.html
Ovaj paket sto si ti rekao;
Mix 1250 ima 450min i 450 poruka i on je 737din sa popustom.
Onda imaju i ove Mix net paketa,primer;
MixNet M, 300min i 600poruka plus 600mb i on mu dodje 560din sa popustom.
I imaju nesto sto su krstili u PRVA Droid paket;
501min i 1001 poruka,1gb neta za 1501din (750din sa popustom)
Ako sam ja ovo sve lepo sabrao(?) ovaj prva droid je daleko najbolji za te pare,MixNet M je takodje dobar,ima vise poruka od onog sto si ti predlozio a manje minuta.
Ja ionako vise saljem poruke nego sto pricam tako da bih za mene neki od ova 2 bila bolja solucija...
Reci mi samo jel ovo za ugovor na 1 ili 2 godine popust od 50%?
dusko1122
Akcija je "produzena" do 31.03.2012.mt:s napisao:Iskoristite priliku i zaključite do 31. decembra ugovor na 12 ili 24 meseca i očekuje vas fantastičan popust od 50% na mesečnu pretplatu za odgovarajući mt:s postpaid tarifni profil uključujući i tarifni profil mt:s Kontrola troškova, tokom celog trajanja ugovorne obaveze.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- mezzano
- Expert
Možeš i na jednu i na dve godine. Nisam siguran da može Prva droid da se uzme sa 50% pretplate, to moraš da pitaš u poslovnici ili nekog u korisničkom centru.
A ako puno više kucaš poruke nego što razgovaraš, možeš da pogledaš i kontrolu troškova. Tamo bi za 500din sa popustom dobio 1000 din kredita i još 1000 din u mreži, a poruka ti košta 0.78 din. Imaš i 100Mb. Minut mislim da je oko 7 din, a uspostava 4.6 din.
A ako puno više kucaš poruke nego što razgovaraš, možeš da pogledaš i kontrolu troškova. Tamo bi za 500din sa popustom dobio 1000 din kredita i još 1000 din u mreži, a poruka ti košta 0.78 din. Imaš i 100Mb. Minut mislim da je oko 7 din, a uspostava 4.6 din.
Koliko mi je poznato,a poznato je,Prva droid nemoze sa 50% popusta,zato sto je to jedan ajde da kazemo sveobuhvatan paket koji podrazumeva android telefon za 1 din.Cim ste uzeli telefon to znaci puna cena.Popust vazi uz sve ostale pakete,sem helou koji i inace ne podrazumeva uzimanje telefona.Treba reci da kod mix i mix neta nepotroseni saobracaj se prenosi u naredni mesec.Sad ce evolution reci kod nas tri meseca,a sta t dai preneses od jadnih 40 min. Ako volis samo pricati,onda ni vip nije daleko,njihov smart paket ti donosi to da odmah vidis koliko ti imas minuta,pretvoris smartove u minute(1100=18,3 sati razgovora,pa manje 25%).Telenor se opredelio za korisnike sa "dubljim" dzepom,sami tako kazu i njihovi paketi su najskuplji,sa najmanjom ponudom,bez ikakvih popusta.To sto imas i kod Vipa i Telenora neke minute u mrezi,iskljucivo su minuti nakon potrosenih inicijalnih minuta u paketu i opet je tu Telenor gubitnik.Mts nema potrebe za tim minutama jer ako je verovati drze 68% trzista,onda bi ti minuti dosli svima i nebi im se isplatili.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne moze Prva Droid na popustu da se uzme: http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.504.html
Citajte ljudi
Citajte ljudi

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
evolution, dusko nije trazio paket sa najmanje minuta
miodrage, to ti je mt:s dok se ne ode do poslovnice ne zna se. u toj akciji od oktobra nema prve droid, i moguce je sklopiti ugovor i na 12 meseci. u trenutnoj pise samo 24m i da moze prva droid. dok neko ne javi ne znamo, mada poznato je da postoje razlike od poslovnice do poslovnice
miodrage, to ti je mt:s dok se ne ode do poslovnice ne zna se. u toj akciji od oktobra nema prve droid, i moguce je sklopiti ugovor i na 12 meseci. u trenutnoj pise samo 24m i da moze prva droid. dok neko ne javi ne znamo, mada poznato je da postoje razlike od poslovnice do poslovnice

- lonelyeagle2005
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 23. Avg 2005. 12:07
I ja sam se odlucio na promenu paketa bas iz razloga sto telenor "dere" sa cenama.
Vec duze vreme imam njihov paket Prenesi 400 koji me kosta mesecno nesto manje od 1500din a dobijam samo 400min i 400sms.
U mts-u sa ovim popustom dobijam za ukupno 750din cak i 50min i 50sms-a vise.
Jesam veran korisnik telenora vec duze vreme i nikad nisam gledao tu malo razliku sto su skuplji od drugih ali sad su bas preterali.
Sreca pa nisam potpisao ugovor kad su mi nudili pre par meseci i kao da me caste sa 150poruka svakog meseca ako prihvatim.
Zanima me ako neko zna da mi objasni kako funkcionise ovaj prenos broja u drugu mrezu.
Da li mi ostaje u potpunosti moj broj jer je sestocifren i platio sam cak i njegovo uzimanje? I da li pozivni broj ostaje takodje isto telenorov?
Vec duze vreme imam njihov paket Prenesi 400 koji me kosta mesecno nesto manje od 1500din a dobijam samo 400min i 400sms.
U mts-u sa ovim popustom dobijam za ukupno 750din cak i 50min i 50sms-a vise.
Jesam veran korisnik telenora vec duze vreme i nikad nisam gledao tu malo razliku sto su skuplji od drugih ali sad su bas preterali.
Sreca pa nisam potpisao ugovor kad su mi nudili pre par meseci i kao da me caste sa 150poruka svakog meseca ako prihvatim.
Zanima me ako neko zna da mi objasni kako funkcionise ovaj prenos broja u drugu mrezu.
Da li mi ostaje u potpunosti moj broj jer je sestocifren i platio sam cak i njegovo uzimanje? I da li pozivni broj ostaje takodje isto telenorov?
Solo Driver
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
lonelyeagle2005, broj ostaje apsolutno identican, i ne placas nikome nista za prenos broja. Odes u poslovnicu operatera kod kojeg zelis da predjes, i poneses licnu kartu sa sobom. Popunis zahtev, nakon 2 radna dana treba da ti dodje poruka da ti je prenos osobren. Par sati iza toga, zvace te i Telenora da pitaju i kukaju zasto ih napustas, e tu onda ako znas da se cenkas, a oni bas jako zele da te zadrze, mozes da uzmes neke dodatne pogodnosti, ili im samo odbrusis da se nose, i time je formalno-pravna procedura zavrsena. U sledeca 2 dana, doci ce ti poruka da ce prenos broja tehnicki da se obavi tada i tada (najcesce nocu 02:00-06:00), i nakon toga samo izmenis kartice i voila. Imas svoj stari broj u novoj mrezi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
@Mezzano, bio sam 10 godina korisnik telekoma, a onda sam pre godinu presao na telenor. Milina Bozija. Moze mts da mi da i dzabe da telefoniram, neka hvala. ja racun ne mogu danima na mts-u da proverim (recimo desi se od 20.-tog u mesecu do 10.-tog sledeceg meseca ), a zapitaj se sta se dogadja kada odem na more, pa koristim i roming i cudo mudo., ej to je 20 dana. Nemam pojma koliko ce da me oderu i zasto i koliko imam čega u paketu. Dobar je MTs, za svaku put kad odem u poslovnicu da pitam ili da nesto uzmem moram da ponesem parce stiropora i dva sendvica, ako uopste stignem na red do mraka. Ma presmesan je sto se tice profesionalnosti. Oni i VIp su za decu i na kredit da se zezaju pa neke promocije i gluposti, za malo ozbiljnije korisnike, ne. Toliko o tome. Necu ni da pominjem sta su imali da mi kazu kada sam raskidao ugovor, nista, jer devojka je drhtala od straha jer su se dvojica htela pobiti, a treci se derao na nju. Ma presmesno, ejjjjjjj. tri radnika, a 250 ljudi ceka u redu, 6 pultova prazno u centru BG-a, o cemu ti pricas, jel ti mozda radis kod njih???? Prica zavrsena . Lep pozdravmezzano napisao:Niste konkurentni evolution. Dajte se malo popraviti. I mt:s i Vip vas "siju" u ponudama.