Samsung Galaxy Mini S5570
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57
-
- Sertifikovani Trol
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
theZloduh, ovaj mtod sam koristio http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1192122
Kreato tutorijala je makedonac pa mozes i na srpskom da ga pitas ako ti nesto nije jsno
psyhound, cestitam

Kreato tutorijala je makedonac pa mozes i na srpskom da ga pitas ako ti nesto nije jsno

psyhound, cestitam

and justice for all...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Sertifikovani Trol
-
- Sertifikovani Trol
Re: Samsung Galaxy Mini S5570
Interesuje me, da li postoji ikakva mogucnost da se ovaj telefon poveze sa internetom a da to nije preko wifi-ja ili da mi ne skida kredit...
znaci da kada ga zakacim na komp da se sinhronizuje i da preko kompla moze da ide na net, da skinem sta mi treba i to je to???
DRUGO PITANJE
da li je moguce iskljuciti punjenje baterije kada se zakaci na usb kabl?
HVALA
znaci da kada ga zakacim na komp da se sinhronizuje i da preko kompla moze da ide na net, da skinem sta mi treba i to je to???
DRUGO PITANJE
da li je moguce iskljuciti punjenje baterije kada se zakaci na usb kabl?
HVALA
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
umetnica, ono sto ti zelis zove se "reverse usb tethering". Za razliku od npr. Windows Mobile aparata koji mogu da pristupe PC internetu preko ActiveSynca, to nije automatski predvidjeno kod Android aparata, vec ces morati da malo da hakerises. Vise o tome mozes procitati npr ovde: Reverse USB Tethering with Android 2.2.
Ako zelis sebi da olaksas zivot, kupi sebi za cca 900 din USB wifi adapter (ako ga vec nemas u PC-u) i podesi Internet Connection Sharing preko tog adaptera i koristi PC internet preko WiFi-ja.
Sto se tice punjenja baterije preko USB kabla, ne postoji ni jedan razlog zasto bi to iskljucivala. Punjenjem Li-Ion/Li-Polymer baterije preko USB kabla povezanog za PC nikako neces ostetiti bateriju ili na bilo koji nacin smanjiti njen kapacitet.
Ako zelis sebi da olaksas zivot, kupi sebi za cca 900 din USB wifi adapter (ako ga vec nemas u PC-u) i podesi Internet Connection Sharing preko tog adaptera i koristi PC internet preko WiFi-ja.
Sto se tice punjenja baterije preko USB kabla, ne postoji ni jedan razlog zasto bi to iskljucivala. Punjenjem Li-Ion/Li-Polymer baterije preko USB kabla povezanog za PC nikako neces ostetiti bateriju ili na bilo koji nacin smanjiti njen kapacitet.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB