N70 & Macromedia Flash?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

N70 & Macromedia Flash?

Post od cale »

U samom telefonu postoji folder Tutorial,u kome se nalaze klasicna uputstva pocetnicima,Demo,Overwiev,Welcome itd. koje su po meni uradjene u Flash-u,jer do sada nisam video "ovakav" tutorial na ostalim nokiama(zavalis se i gledaj-uci) :blinky: E,sad mene interesuje,postoji li mogucnost pregledavanja Flash animacija sa PC-a na fonu ili je ovo nesto sasvim drugo?O cemu je rec? :unsure:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nisam gledao N70 uzivo... Ali jesi li siguran da je to Flash animacija? (.swf format) Posto moze da bude video clip, program... Dosta toga drugog?
Uostalom nije ti problem da prebacis neku Flash animaciju i provjeris... Bar njih ima dosta. :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Lepo kaze covek,ubaci pa probaj!Nego kakav ti je fon,imam 6680 i nervira me klimav poklopac za kameru i sto nema radio pa me prvenstveno zanima kako je to sad reseno!?
Pozdrav 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

N70 je savrsensvo :) Ja sam pre nje imao 6681 i isto me je to nerviralo :disgust: Cak sam i reklamirao jer sam mislio da je koriscen.Medjutim rekli su mi da je tako uradjeno(sto ja kazem kao made in china)Poklopac na N70 je mnooogo cvrsci,ali nakon dosta "koriscenja" pocinje da se cuje "skriputanje" jer sta god radio sa fonom,pritiskas mu poklopac. :dry: Ali,znas,realno gledajuci,ne mozes ocekivati da bude kao izliven.A i nije strasno,cak se i ne primecuje.Dok je kod 6680-6681 to bilo zastrasujuce primetno. ;)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A radio je verovatno resen kao i ranije na Nokijama,20-ak memorisanja stanica,solidan prijem...?Jel izgleda bedno kao i vecina Symbian programa?
Pozdrav 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Kad smo vec tu, el postoji software za symbian da mozes da pustish *.swf fajlove ??? Mozete da me obavestite i na PP.

Hvala unapred. :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Postoji! Odeš lepo na Macromedijin sajt i "malo" se namučiš tražeći ga. ali se isplati... :wink:
make. believe

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Lomnica_city napisao:A radio je verovatno resen kao i ranije na Nokijama,20-ak memorisanja stanica,solidan prijem...?Jel izgleda bedno kao i vecina Symbian programa?
Pozdrav 8)
Da,20 stanica,odlican prijem i bedan interface.Mada su verovatno racunali na Visual Radio.Izgleda extra,ali nikad nece zaziveti kod nas(kao i mnoge druge stvari) :dry: Pozdrav!

Odgovori