Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ma kakav fix, probao sam danas još jednom i isto, odleteo je miui u večna loviša dok ne izađe neka nova verzija.
Isprobao sam 8-9 romova za 2 dana (bio sam slobodan pa ceo dan visio na xda i skidao
), auu kakvih krševa ima, stok je munze konza za neke, pa svakom može da se nađe mana tj. bag u odnosu na stock
Za sad sam na CyanogenMod 7 (android 2.3.7 sa wolwerine kernelom), ovde sve leti, nisam imao brži sistem a da nije klokovan, rotacija ekrana je momentalna, ADW.Launcher je lepo implementiran i leti, Terminal Emulator odlična stvar - sa ovim se može menjati sistem do besvesti (ko koristi linux me razume, mora se kucati u konzoli)... Sve je lepo i jednostavno uklopljeno sa dosta personalizovanja. Sviđa mi se što su izbacili sva google sranja za sinhronizaciju, praćenje, skupljanje podataka itd. Nema čak ni market, možete da ubacite po želji šta hoćete (Google Apps addon). CyanogenMod 7 ima šanse ostati da se vrti na mom sgs2 neko vreme.
I, zašto niko u temi ne pominje DSP Manager Equalizer, sa dobrim slušalicama bas razibija (volim bas), ovo je odlična stvar, srećom ima implementiran u CM7 koji radi, imao je u još nekim romovima ali nije radio (a baš me kopkalo šta je
). Baš sam prijatno iznenađen.
Isprobao sam 8-9 romova za 2 dana (bio sam slobodan pa ceo dan visio na xda i skidao

Za sad sam na CyanogenMod 7 (android 2.3.7 sa wolwerine kernelom), ovde sve leti, nisam imao brži sistem a da nije klokovan, rotacija ekrana je momentalna, ADW.Launcher je lepo implementiran i leti, Terminal Emulator odlična stvar - sa ovim se može menjati sistem do besvesti (ko koristi linux me razume, mora se kucati u konzoli)... Sve je lepo i jednostavno uklopljeno sa dosta personalizovanja. Sviđa mi se što su izbacili sva google sranja za sinhronizaciju, praćenje, skupljanje podataka itd. Nema čak ni market, možete da ubacite po želji šta hoćete (Google Apps addon). CyanogenMod 7 ima šanse ostati da se vrti na mom sgs2 neko vreme.
I, zašto niko u temi ne pominje DSP Manager Equalizer, sa dobrim slušalicama bas razibija (volim bas), ovo je odlična stvar, srećom ima implementiran u CM7 koji radi, imao je u još nekim romovima ali nije radio (a baš me kopkalo šta je

Poslednja izmena od Baraba u Pon, 12. Dec 2011. 23:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- Baraba
gasmias, lepo si to rekao, ozbiljniji od ostalih romova. Imao sam lag na cm_galaxys2_full-116.zip , a nema lag sa verzijom update-cm-7.1.0-GalaxyS2-signed.zip, možda je slučajnost, možda ne bi imalo ni sa prvom verzojom da sam je ponovo flešno.
Prvi put kada sam ga flešno 116 nije mi radio veliki navigacioni taster + lag, fleš ponovo samo ovu drugu verziju 7.1.0 -signed.zip i sve je radilo bez bilo kakvog laga, zato sam napisao da adw leti.
Kernel je njihov od CM, nisam ga menjao, nema potrebe da se menja, videćemo kakav je za bateriju.
Sviđa mi se "Incognito Mode" a zanimljivo je i otključavanje sa "Lockscreen Gestures" kao i opcija "OpenVPN"
Oxygen mi nije nešto legao, možda što sam ga ubacio odmah posle CM pa mi je izgledalo kao da nisam ni promenio CM.
Imaš li neke preporuke ili savete za CM?
Prvi put kada sam ga flešno 116 nije mi radio veliki navigacioni taster + lag, fleš ponovo samo ovu drugu verziju 7.1.0 -signed.zip i sve je radilo bez bilo kakvog laga, zato sam napisao da adw leti.
Kernel je njihov od CM, nisam ga menjao, nema potrebe da se menja, videćemo kakav je za bateriju.
Sviđa mi se "Incognito Mode" a zanimljivo je i otključavanje sa "Lockscreen Gestures" kao i opcija "OpenVPN"

Oxygen mi nije nešto legao, možda što sam ga ubacio odmah posle CM pa mi je izgledalo kao da nisam ni promenio CM.
Imaš li neke preporuke ili savete za CM?
Gde si nasao ovu drugu verziju? Ja koristim poslednji siyah 2.4.2 sa sched_mc, leti i baterija je za sada ok..ima opasnih opcija, dobra je za one koji koriste sluzbeni exchange sa security imas izbor da preskace trazenje lozinke pri otkljucavanju telefona, ko koristi razumece me..adw ima pregrst opcija, ja licno volim da uklonim status bar kad sam na home screenu..i jos dosta toga..
- Baraba
Za Cyanogen Mod 7 upustvo:
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Samsun ... date_Guide
Down:
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Latest ... alaxy_S_II
Na Cyanogen Mod-u ne mogu da instaliram Polaris Office? Da li neko ko koristi CM može da instalira Polaris Office?
Uopšte na custom romovima ne radi Samsung DIVE, plus nema samsungovog programa za odbijanje poziva koji radi odlično. Ispada da je STOC munze konza
samo ga personalizovati prema sebi (očistiti nepotrebne gluposti) i staviti dobar kernel.
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Samsun ... date_Guide
Down:
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Latest ... alaxy_S_II
Na Cyanogen Mod-u ne mogu da instaliram Polaris Office? Da li neko ko koristi CM može da instalira Polaris Office?
Uopšte na custom romovima ne radi Samsung DIVE, plus nema samsungovog programa za odbijanje poziva koji radi odlično. Ispada da je STOC munze konza

- Baraba
Vratio sam se na Stock 2.3.4 fabrički njegov, na Cyanogen-u ne radi Samsung DIVE što mi je velika mana i glavni razlog što ga nisam zadržao, nedostaju mi još neke sitnice, ali te sitnice dosta znače 
Kakav je ovo narandžasti okvir na ICS kada ulazi negde? Ružan okvir. Navikao sam se na touchwiz (na njemu mi je najlepši sat i vremenska prognoza, to me teralo da ga koristim
), ali dosta mu stvari nedostaje koje imaju lanucheri.

Kakav je ovo narandžasti okvir na ICS kada ulazi negde? Ružan okvir. Navikao sam se na touchwiz (na njemu mi je najlepši sat i vremenska prognoza, to me teralo da ga koristim

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Konacno sam provalio. Ko hoce da mu contact slike budu normalne rezolucije (ne pixelizovane), mora prvo da iskljuci google sinhronizaciju kontakata settings>acc and sync i na google nalogu samo iskljucite contacts. Posle toga ponovo dodate slike i bice full. Naravno, predlazem onaj phone i contacts apk sto je neko ostavio link pre nekoliko stranica ko hoce da budu fullscreen.
Peace
Peace
Hteo bi preko odina da updatujem softver na 2.3.5 kako se to radi,jel treba samo da skinem Odina pa preko njega posle to da uradim ili kako vec??? šta se dobija tim 2.3.5 softverom. da li cu posle toga moci ako bude bilo mogućnosti da updatujem softwer
i preko kiesa?? Hvala na pomoci
i preko kiesa?? Hvala na pomoci
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
oxigen, evo ti na ovom sajtu www.sammobile.com/ , imas sve sto ti je potrebno za flash znaci imas i odin aplikaciju koja se instalira u komp i preko njega sve radi tu mozes naci i najnoviji firmware za telefon i ako ti je potrebno ima i uputstvo kako se sve to radi
Dpb hvala na savetu pokušaću pa javljam šta sam uradio. kako se pokazao 2.3.5 jel poboljšano trajanje baterije ,i sam rada tel? Ako neko vec koristi 2.3.5 ako može da kaže kakvi su utisci?
P.S da li za sim unlock proces /posto mi je tel.sa Telenor mreže/koji sam čitao par postova unazad moram imati rootovan mob.ili ne?
P.S da li za sim unlock proces /posto mi je tel.sa Telenor mreže/koji sam čitao par postova unazad moram imati rootovan mob.ili ne?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white