HTC 7 Mozart
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- vesna.beograd
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 18. Nov 2011. 12:43
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Meni je posle mango update-a ponudio novi update, htc update... Sve je odradio, samo što sam sada primetio da mi prilikom povezivanja na wifi (uključena data connection u cellular, settings) ostaje i dalje na gprs (E)...
Onda isključim data conn. i sve radi bez greške... Pre se to nije dešavalo, poslao sam i htc-u opis problema...

- rotkod
- Mobil fan
Danas sam uradio još jedan up date, ovaj put od strane WP7 MS (OS update 7.10.7744.16).
Prethodni problem nije bio do telefona, već do wifi modema, nakon restarta modema, sve radi ok!
Update 7.10.7740.16
Email threads. Fixes an email issue related to Microsoft Exchange Server 2003. With this fix, when you reply to or forward a message, the original message is now included in your response.
Voicemail. Fixes a voicemail notification display issue that occurs on some European and Asian networks under certain conditions.
This update is available only in certain markets.

Prethodni problem nije bio do telefona, već do wifi modema, nakon restarta modema, sve radi ok!
Update 7.10.7740.16
Email threads. Fixes an email issue related to Microsoft Exchange Server 2003. With this fix, when you reply to or forward a message, the original message is now included in your response.
Voicemail. Fixes a voicemail notification display issue that occurs on some European and Asian networks under certain conditions.
This update is available only in certain markets.

- rotkod
- Mobil fan
Spitliver, Settings, cellular, data connection (stavi na ON) i onda se spusti dole, u edit apn ("pipni" i ukucaj parametre, u apn stavi gprswap, user name mts, pass 064 i potvrdi na "kvačicu", snimi!!!
To je to, zavisno od želje ispod data conn. ima i 3G prekidač, kojim pališ ili gasiš isti, za potreba 3G (H 7.2Mbit).
Kad ne želiš koristiti data conn. samo ga isključi i to je to, ima i opcija za roaming, vidi dolje "don't rooooooom"
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog jer se podrazumeva da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
To je to, zavisno od želje ispod data conn. ima i 3G prekidač, kojim pališ ili gasiš isti, za potreba 3G (H 7.2Mbit).
Kad ne želiš koristiti data conn. samo ga isključi i to je to, ima i opcija za roaming, vidi dolje "don't rooooooom"

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog jer se podrazumeva da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- rotkod
- Mobil fan
jbg... kakvo čudo čovek da očekuje od 1300mAh... Inače nisam zadovoljan sa baterijom, telefonom jesam, a opet... i na voćki sam bockao na dva dana, bez obzira...
1800mAh bi odradilo posao, ali košta 45€...
Vidi ovo...
http://www.youtube.com/watch?v=audIpFTq ... AAAAAAAFAA
1800mAh bi odradilo posao, ali košta 45€...
Vidi ovo...

http://www.youtube.com/watch?v=audIpFTq ... AAAAAAAFAA
Pa meni baterija traje dan-dva, ali ne idem na net ili samo jako retko. Slusam muziku samo kada idem do faxa i to na 20min tamo i 20min.nazad, skoro svaki dan. Ostalo su pozivi i poruke. I nisam maksimalno ali sam zadovoljan koliko drzi. Najvaznije mi je da izdrzi od jutra do mraka. Sto se tice muzike, ne koristim Htc slusalice jer su veoma slabe. Imam neke Nokijine i one mogu reci da su dosta dobre i glasne.
Nisam se pokajao sto sam uzeo wp7. Telefon je extra. Istina da se malo mucim za Zune-om i sa sinhronizacijom ali skontacu i to. Uglavnom je bio problem da muziku sto sam stavljao na fon, prvo sam stavio na desktop pa posle na fon. I ja sam obrisao to sa desktopa. I sledeci put kada sam se povezao izbrisake su mi se te pesme..
Evo vam sajt za baterije
http://www.mugenpoweronline.com/zaspx/default.aspx

Evo vam sajt za baterije

Pomoc.. Mislim da imam mrtav pixel. Danas kada sam brisao ekran primetio sam da ispod maske, nesto malo ispot H slova se nalazi neka "cestica" koja se vidi (svetli belo) pod odredjenim uglom, i kada je telefon ugasen. Kada se upali i udjem u meni onda je crna tackica, jako je mala a pod uglom isto svtluca belo. Jel to sad prasina, mrtav pixel? Gledao sam na netu kao postoje aplikacije koje pronalaze te pixele. A sad da vracam telefon to bi bilo malo tesko jer je Beograd daleko od mene i nemam bas neke mogucnosti za to!
- colossus1167
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 23:34
Pozdrav ljudi, uzeo sam Mozart pre 3 dana, prvi telefon sa WP i blago receno dosao je kao osvezenje elem ako bi neko bio voljan da mi pomogne sa uputstvima kako da ga otkljucam tj odradim jailbrake, telefon nije radio update, cak nije bio ni konektovan na moj pc jos... citam na ovom forumu teme vezane za JB, puno varijanti, postovi od prosle godine i interesuje me da li neko moze konstruktivnim postom pomoci 

Qui desiderat pacem praeparet bellum