Nokia 5230 ili HTC Tattoo?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
svajceneger
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 30. Okt 2011. 17:32

Nokia 5230 ili HTC Tattoo?

Post od svajceneger »

Nokia 5230 ili HTC Tattoo?znam da htc tattoo ima android ali prethodni kada sam imao je mnogo bagovao.T9 ne moze da se iskljuci.e sada da li uzeti nokiju 5230 ili htc tattoo

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

svajceneger, kazes "prethodni kada sam imao", mislis na Tattoo? Ne znam šta te konkretno interesuje i šta očakuješ od telefona. Evo, recimo, ja imam 5230, već skoro 2 godine. Pitaj šta te zanima.

svajceneger
Novajlija
Novajlija

Post od svajceneger »

pa pazi imao sam htc tattoo,i on je poceo da ludi.ne prepoznaje memorisku karticu posle nekih 10 sati.nece da zvoni melodija sa sim kartice nego zvoni neka druga,a kada ga upalim i ugasi onda radi nekih jedn dan normalno i onda opet luduje.5230 ima drug i kaze da mu je ok.meni je htc samo bolji jer ima android

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Pa i ja sam zadovoljan sa 5230. Jedini nedostatak, po meni, je nedostatak wifi-ja. Ostalo je ok. Izrada je solidna, ništa ne krcka, ne klima se, displej je odličnog kvaliteta, što se slike tiče, rezistivni je, malo se slabije vidi na suncu...
Ako nisi neki hard kor korisnik, verujem da će ti 5230 raditi posao. Ako te nešto konkretno zanima, slobodno pitaj.

svajceneger
Novajlija
Novajlija

Post od svajceneger »

pa glupo je npr sto ne moze da se ubaci na njemu ( Nokia 5230) navigacija tipa Igo ili Ndrive,takodje ne znam da li moze da se ubaci neka igrica tipa drop kao na android sistemima?zbog toga je meni samo bolji tattoo,

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

svajceneger, Garmin na symbianu pa i na 5230 radi odlicno sa mapom scg ona je najdetaljnija za nase podrucije.
Uporodici imam 5228 on je slican kao i 5230 i sto napisa mezzano, ekran je veoma dobar pa i vidljivost pod uglom je isto odlicna. Baterije na symbianu imaju dobru autonomiju sto je jos jedan +.
I po meni je glavni nedostatak wifi-ja.
Ekran iako je rezistivni dobro reaguje na dodir, ima i acelerometar.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

svajceneger, ako si baš navalio na android onda pokušaj da dobaciš koji evrić i kupiš bar wildfire, ipak ćeš dobiti više nego sa tattoo-om. Imao sam i ja tattoo i radio je odlično, instalirao sam mu 2.3 rom, klokovao procesor (mislim na oko 700mhz- već sam zaboravio) i tada je radio odlično. Nije bilo bagova ili slično! A na tom tvom koji si imao je očigledno postojao problem sa memorijskom karticom :dry:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bachika, slažem se sa tobom za Wildfire...:)

svajceneger, definitivno bi trebalo da preskočiš Tattoo... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

svajceneger, nisi napisao sa koliko kesa raspolazes. Mozda bi moglo nesto bolje da se probere. I da li uzimas nov ili polovan i za sta ces uglavnom da koristis telefon (sem poruka i poziva naravno )? :)

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

А да погледаш ЛГ ГТ540 Оптимус, солидан телефон за мале паре, бољи је од ХТЦ-ове Тетоваже а бржи од Нокие :wink:

Odgovori