Odlicno sluzi,
vla-do, zaista nemam nikakvih ozbiljnih zamerki, ali da krenemo redom, vec kad si izrazio interesovanje, sto mi je drago

Kamera: solidan performans kao i na vecini drugih od 8mpix, ni dobro ni lose.
Brzina: fantasticna, nema lag-a, seckanja, kocenja, oklevanja i slicno (osima ako neko graficke tranzicije smatra lag-om

)
GPS: jedna od opcija koje trenutno uopste ne koristim, tako da o ovome ne mogu suditi...
Ekran: fenomenalan, uporedio sam sa ekranom mog Desire-a, Atrix-ov je mnogo mnogo bolji, boje su zivlje, ekran svetliji...
Baterija: s obzirom da nisam zahtevan korisnik, meni potraje i do 2 dana. Za zahtevnije koriscenje autonomija se ne razlikuje puno od ostalih modela slicnih performansi.
Dalje, testirao sam muzicki odeljak, zvuk je odlican, ali posto ja slusam Trance nedostaje malo basa. Imaju neki ekvilajzerski preset-ovi, ali nije to to. Za sada sam nasao jednu zamerku, koja me ponekad nervira, a to je da se mobilni internet mora ukljucivati ulazeci dublje u podesavanja. Nema opcije na "power control" widgetu, a na ostalim widgetima iste namene ne reaguje. Pojma nemam zasto je to tako.
Ok, dalje, sto se dizajna tice, vec sam negde spomenuo da je ekstra i da imam osecaj da mu ni bager ne moze nista koliko je utegnut, telefon apsolutno nigde ne zvecka, ne skripi, ne klima. Zaista sam odusevljen kako ga je Motorola sklepala. Takodje, Atrix 2 je moguce i root-ovati, ali nazalost jos uvek je nemoguce nabaciti custom rom-ove, jer je bootloader zakljucan. Ali, ljudi rade na tome...
Eto to je to, ako nekog jos nesto interesuje u vezi Atrixa dvojke, neka se javi u ovoj temi, da ne otvaramo drugu...