A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

djoxie, a sta je sa onima koji nisu uzeli telefone a opet moraju da proju kontrolu kreditnog biroa? Sta se njima kreditira i da li i deo njihove pretplate odlazi na tudje telefone? Bez sprdnje, ne kontam bas kako si dosao do takvog zakljucka pa ako mozes da mi rastumacis. Ne kazem da operateri i distribudeti nemaju nekakve dilove, i ubedjen sam da tu razliku u ceni operateri plate od zarade koju imaju od korisnika, ali sam isto tako ubedjen da oni te telefone nude po tim cenama samo kako bi privukli nekoga da im 100% ostane veran narednih 12/24 meseca. Mislim da je to po sredi. Ali bez obzira, po mom misljenju to i dalje ne opravdava proveru u kreditnom birou 8)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

govorio sam o ugovornoj obavezi i uzimanju telefona. a i za ovo drugo imam prost odgovor, minimum boravka u mrezi je propisan na 3 meseca i operater je i za to duzan da proveri korisnika.
nemoj se ljutiti ako sam malo ostrije reagovao, ali prosto zalazem se za disciplinu u toj sferi kakvu imaju npr nemci. jer smo u totalnom rasulu i operateri su se do sada vise puta opekli nemogucnoscu da naplate racune. a ovo je koliki - toliki garant da ce taj neko placati racune.
::luv phonez::

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

e ljudi,odneo sam c6 u vip na popravku,ustanovili su kvar i kazu bice za 7-10 dana gotovo...poslali su ga u neki servis u zemun...dobio sam zamenski telefon vip 528 u katastrofalnom stanju i prete da ako mu nesto fali moram da platim.....interesuje me,ako ne ispune taj rok od 10 dana,sta se dalje desava sa telefonom?
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Murinho poprav lja se i dalje a ti budeš osumljičen da si prosuo vodu na njega ili pak isputio na mekani tepih pa nema oštećenja vidljivih...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

djoxie, ne ljutim se ja, taman posla, samo sto imamo razlicite stavove i misljenja oko provere u kreditnom birou, i sto ti nekako vise pravdas operatere a ja vise branim postene (citaj-vecinu) korisnike :wink: Na kraju krajeva, mozemo mi ovde palamuditi do sudnjeg dana, oni ce opet raditi po svom, a mi cemo se samo povinovati njihovim uslovima jer bolje nemamo, nazalost...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

tako je. a sto se vip-a tice i njihove poslovne politike, sve manje i manje mi se dopada, pogotovo posle prica o raskidu ugovora tj primoravanju na jos mesec + koriscenja.
odlicna strana kompanija u kombinaciji sa srpskim menadzmentom daje uzasan razultat.
::luv phonez::

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

novosti iz komsiluka
http://danas.net.hr/novac/page/2011/12/ ... tml?pos=n1 :) ustvari onako kako treba i mora da bude

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

?

Post od frace »

"vip mini droid II" koji se to tel u stvari krije iza tog imena? :? :? :?
Na VIP sajtu je mnogo losa specifikacija telefona a hteo bih da saznam nesto vise o ovom tel-u

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_890-3793.php evo mislim da je ovaj iako sto kazes njihova specifikacija je ko da citas sa tamnim naocarima da imaju malo obzira napisali bi u zagradi koji je to model ne samo vip nego svi :angry:

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

sigi, alcatel ot 890 jeste vip mini droid ali nije "vip mini droid II". Verovatno je i to neki alcatel...

greska ipak ga zovu "vip droid II"

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 07:21

Post od lacko1984 »

"vip droid II" je telefon "ZTE Avail"

evo i neke specifikacije
http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=3293
po ovome nije los, kakva su Vam iskustva sa telefonima ZTE brenda

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Jel ovaj DroidII bolji od Telenor OneTouch ?

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

moze jedno pitanje? telefon mi stoji u vipu duze od 10 dana koji su oni naveli kao period za koji ce popraviti,nisu me jos zvali da obaveste sta je i kako...jel imam pravo da trazim neku satisfakciju?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Jesi dobio zamenski telefon?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mislim da te zameske mobove treba izbegavati jer ono što daju su neki krševi (izakani i slično tome) i ako se njima nešto desi plaća se popravka ili već šta.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

uzeo sam ga cisto da stoji u kutji...naravno da je krs neki :) ali evo rok je prosao,mene ne zovu,a rok su za nekoliko dana prekrsili...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Murinho, 10 dana ili 10 radnih dana? Kada kazu 10 dana onda obicno misle na radne dane, daklem otpisi subote, nedelje, 2.1, 3.1 itd.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

draganva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2012. 00:55

Post od draganva »

Dali neko zna da li Vip po isteku ugovora otkljucava telefon koji je kupljen pre dve godine?
Interesuje me koji je telefon spakovan u Vip Droid II?

Svaki komentar je dobrodosao.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ako je ovaj vip droid II stvarno Zte Avail onda uopste nije los. Evo detaljnijih specifikacija pdadb.net/index.php?m=specs&id=3171&view=1&c=zte_avail_zte_roamer

Sudeci po karakteristikama ovo je preslikani one touch. Na klipovima po netu telefon gura android 2.3, tu je u prednosti u odnosu na alcatel. Kako sve to izgleda uzivo stvarno nemam pojma, valjda ce neko izneti utiske.

draganva
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2012. 00:55

Post od draganva »

Evo telefon je kupljen, jeste Zte Avail (ZTE Roamer). Izgleda da uopste nije los, videci. Nadam se da je ga jos neko kupio da cujem njegove utiske o ovom telefonu.

Odgovori