Jeli neko probao na samsungu...
http://windowsphonehacker.com/articles/ ... t-12-23-11
WP7 Jaibreak
- colossus1167
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 11. Okt 2007. 23:34
Pozdrav ljudi, uzeo sam Mozart pre 3 dana, prvi telefon sa WP i blago receno dosao je kao osvezenje elem ako bi neko bio voljan da mi pomogne sa uputstvima kako da ga otkljucam tj odradim jailbrake, telefon nije radio update, cak nije bio ni konektovan na moj pc jos... citam na ovom forumu teme vezane za JB, puno varijanti, postovi od prosle godine i interesuje me da li neko moze konstruktivnim postom pomoci 

Qui desiderat pacem praeparet bellum
@rudulan , jos ne ,pratim svakog dana xda ali nista , heatcliff je rekao da ga nesto zeza tacnije da su telefon odlicno kodirali
@ colossus , pokusaj windowsphonehacker, ili pogleday na yt ,ako ne pogledaj na xda forumu ,
@ knele , imas programcica koji rade deploy xap , jedan mislim da je microsoft silverlight ali imas i sitnijih ,samo treba naci i to na xda forumu .

@ colossus , pokusaj windowsphonehacker, ili pogleday na yt ,ako ne pogledaj na xda forumu ,
@ knele , imas programcica koji rade deploy xap , jedan mislim da je microsoft silverlight ali imas i sitnijih ,samo treba naci i to na xda forumu .
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Re: WP7 Jaibreak
momci da li je neko instalirao custom rom,na svom aparatu,zivo me zanima,ja upravo skidam rom,i hspl i rspl...
jednostavno moram da imam angry birds,i fruit ninja za dz
nece mene neki Balmer da keca 
ako je neko radio podelimo utiske i sredimo masine!
jednostavno moram da imam angry birds,i fruit ninja za dz

ako je neko radio podelimo utiske i sredimo masine!
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Ja nisam... Možda neko jeste... 
Šta bi sa onim da će se kroz "čevron" moći otključati, ali da se plaća...

Šta bi sa onim da će se kroz "čevron" moći otključati, ali da se plaća...

- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
JA sam uradio
:D doduse dva puta sam halfbrikovo tel ali i vracao u zivot
sada imam full otkljucani Tango rom,sa svim mogucim aplikacijama...i telefon radi brze nego na mango-u,
browser mi je po defaultu Google,Nokia drive i dosta,dosta toga...mogu napisati i tut ali vazi samo za prvu generaciju HTC!

sada imam full otkljucani Tango rom,sa svim mogucim aplikacijama...i telefon radi brze nego na mango-u,
browser mi je po defaultu Google,Nokia drive i dosta,dosta toga...mogu napisati i tut ali vazi samo za prvu generaciju HTC!
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
skar, možda da ipak napišeš, da te ne smaram preko PM-a, a i mogu videti ostali...!

- liverpool_hooligans
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Sep 2011. 15:47
- :: Nexus 5
skar, stvarno bi mogao neki tut da napises
interesuje me sta donosi jailbreak kod wp7? koje mogucnosti se ostvaraju?

SE K800i, LG GT540, Motorola Pro, HTC 7 Pro, BB Bold 9780, Samsung Galaxy Ace S5830i,
Apple iPhone 5, BB Q10
Apple iPhone 5, BB Q10
- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
imas,napisao sam u temi,za custom romove,posto mango nije moguce jailbrekati,osim da ne platis licencu MS od 99$ na godisnjem nivou!