U Telenoru cu uzeti postpaid paket prenesi i surfuj 500. pa ima par nekih telefona za 1 dinar da se uzme uz taj paket, sta uzeti ?
Nokia c1-01,
Nokia c2-01,
Samsung c3300,
Samsung e2550,
Samsung Keystone,
Samsung Star2,
Samsung Trevi,
Telenor Jack 3g.
od svih ponudjenih odlucio bih se za samsung star II. telefon je solidno sklopljen, ima odlicnu bateriju, wi-fi, odlicnu integraciju sa socijalnim mrezama, cak i multitasking. ne moze se porediti sa ostalima sa tvog spiska
<Milanche>, nije samsung nego alkatel nesto 990 je model
DrPlazma, devojka moja ima taj telefon ona je jako zadovoljan sa njime, cak je provalila neku foru ne znam gde da neki widget i teme koje idu na badu rade i na star dvojci
Ma on je vec uzeo samsunga a naravno da je razlika ogromna i naravno sve u korist ot-990. I ja sam se pre neki dan poigrao sa njime u telenoru i ono je odlicno uradjeno za male pare.
<Milanche>, nije One touch 1din, nekgo 2080 uz Prenesi i surfuj 500. Mada, to je, po meni odlično rešenje za te pare. Vredi se dati 2000 din za taj telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.