Dell streak vs. Galaxy S/Nexus S vs. ???
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Dogovorim se ja sa likom danas da se nadjemo za HD2 oko pola 5, kod vuka. Dodjem ja u pola 5, i cekam, i cekam, zovem ga oko 5, on na slaviji kao ,(sa vidikovca je) ok, cekam ja dalje, zovem ga oko pola 6, tu je kod vuka sad ce da dodje u kafic gde ga ja cekam vec sat vremena... prodje deset minuta, petnaest, dvadeset, nista, nema ga..... Zovem ga ja, ne javlja se, drugi put, treci put, cetvrti, peti... Ne javlja se... Salje mi poruku, vec je 6 sati, koja glasi ovako: "Predomislio sam se, ne mogu da ti prodam telefon, IZVINI."
I sta je on hteo da postigne ne znam stvarno, nije mi jasno...?!?
Msm, naci cu ja drugi telefon, boli me @&€#%, ali sta me je koji moj cimao da ga cekam sat i po vremena, stvarno ne znam....
Da li se predomislio kad je cuo da sam tu sa caletom, ili sto sam u kaficu pa nije mogao da me zabode par puta uzme evre i pobegne ili sta? Sta vi mislite, zasto ljudi rade ovakve stvari?!
I sta je on hteo da postigne ne znam stvarno, nije mi jasno...?!?

Msm, naci cu ja drugi telefon, boli me @&€#%, ali sta me je koji moj cimao da ga cekam sat i po vremena, stvarno ne znam....
Da li se predomislio kad je cuo da sam tu sa caletom, ili sto sam u kaficu pa nije mogao da me zabode par puta uzme evre i pobegne ili sta? Sta vi mislite, zasto ljudi rade ovakve stvari?!

Samo nek se rolaju....sarme.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
A koliko je ta njegova ponuda bila primamljiva? Mislim ako je neka mala cena moguće da je bila i neka navlakuša!!!! A realno gledano ima mnogo kre**na koji balave i žvalave i postavljaju razne oglase samo da bi primali pozive i hvalili se u društvu kako su poslovni!!!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Mene tako ispalila cura za Galaxy Note pre desetak dana.
Nadjem se sa njom,ponesem pare,Note jednom upaljen samo,2 godine garancija,full pakovanje i bilo joj zao da se menja i odustane.Poludeo sam.
Nadjem se sa njom,ponesem pare,Note jednom upaljen samo,2 godine garancija,full pakovanje i bilo joj zao da se menja i odustane.Poludeo sam.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pera Detlic, moje misljenje je da je lik hteo da ti zavali fon sa nekom manom ali se u zadjem trenutku uzento da ces ga provaliti i na kraju odustao tako ca mozda i ne treba da ti bude krivo , po meni je to bila prevara u pokusaju i to neuspesna verovatno je i izvalio da se razumes u telefone ! 

>> N7100 <<
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Pa najverovatnije.... Msm ja sam pitao sve detaljno pre nego sto smo se i dogovorili da se nalazimo....
Jos sam ga par puta pitao, jel sigurno ispravno sve na fonu, da se ne cimam za bezveze, na sta mi je naravno odgovorio da je bez ijedne mane,sve radi, bla bla, truć truć....
Ma dobro, presao sam preko toga, samo sam izgubio nesto vremena i to je sve, bolje nego da sam uzeo fon pa da pronadjem nesto, pa da ga jurim ponovo i tako....
Nego, gledam oglase i vidim neki oglas sa primamljivom cenom, kaze ostao u bootloader-u... E sad, jel se to moze srediti nekim prostim flesovanjem, pa da ga pozovem, nadjem se sa likom, ponesem lap top, i sredim to, a ako ne mogu, da odustanem, msm jel se to moze srediti??
Isto tako jedan kaze: lose odradjen flash, pa ko hoce nek izvoli...??
Da li da se interesujem uopste za takve oglase, jer mi se cini da su to samo sitni bagovi koji se daju ispraviti svezim flash-om, samo ljude mrzi da se cimaju...
Ja bih se cimao, msm za 40-50€ manje...
Jos sam ga par puta pitao, jel sigurno ispravno sve na fonu, da se ne cimam za bezveze, na sta mi je naravno odgovorio da je bez ijedne mane,sve radi, bla bla, truć truć....

Ma dobro, presao sam preko toga, samo sam izgubio nesto vremena i to je sve, bolje nego da sam uzeo fon pa da pronadjem nesto, pa da ga jurim ponovo i tako....

Nego, gledam oglase i vidim neki oglas sa primamljivom cenom, kaze ostao u bootloader-u... E sad, jel se to moze srediti nekim prostim flesovanjem, pa da ga pozovem, nadjem se sa likom, ponesem lap top, i sredim to, a ako ne mogu, da odustanem, msm jel se to moze srediti??
Isto tako jedan kaze: lose odradjen flash, pa ko hoce nek izvoli...??
Da li da se interesujem uopste za takve oglase, jer mi se cini da su to samo sitni bagovi koji se daju ispraviti svezim flash-om, samo ljude mrzi da se cimaju...
Ja bih se cimao, msm za 40-50€ manje...

"Ja bih se cimao, msm za 40-50€"
Sam si sebi odgovorio.
1)Ako ima mogucnosti ja sam uvek za novo(da ne razmisljam da li prodavac pere ruke posle wc-a,gde mece i tura fon,da li pljuje po telefonu k'o Mihajlovic dok prica i da li boluje od neke egzoticne bolesti
),
2)Gledao bih od koga uzimam telefon(bolje 10 jura skuplje i da ne razmisljam da li je kraden,da li mu fali cetnes posto delova i sl.)),
3)Opste stanje\izgled telefona(da li je ekran izgreban,da li krcka,zveci i pravi mobil orkestar od maskice i sl.),
4)Ako je sve ostalo ok onda na red dolazi cena i dodatna oprema.
Da ne pomislite da imam nesto protiv polovnih telefona,imao sam ih dooooosta vise nego novih ali sam se onda zamislio o stvarima koje sam napisao po zagradama o "higijeni" i "obrazu" nasih lukavih pre-prodavaca i shvatio da je bolje golub na grani nego sum na srcu
(bolje nov Wave nego polovan N8).
Sam si sebi odgovorio.
1)Ako ima mogucnosti ja sam uvek za novo(da ne razmisljam da li prodavac pere ruke posle wc-a,gde mece i tura fon,da li pljuje po telefonu k'o Mihajlovic dok prica i da li boluje od neke egzoticne bolesti

2)Gledao bih od koga uzimam telefon(bolje 10 jura skuplje i da ne razmisljam da li je kraden,da li mu fali cetnes posto delova i sl.)),
3)Opste stanje\izgled telefona(da li je ekran izgreban,da li krcka,zveci i pravi mobil orkestar od maskice i sl.),
4)Ako je sve ostalo ok onda na red dolazi cena i dodatna oprema.
Da ne pomislite da imam nesto protiv polovnih telefona,imao sam ih dooooosta vise nego novih ali sam se onda zamislio o stvarima koje sam napisao po zagradama o "higijeni" i "obrazu" nasih lukavih pre-prodavaca i shvatio da je bolje golub na grani nego sum na srcu

Pera Detlic, mani se tih ovaj lose flesovan, ovaj ostao u bootloader-u. Mogu da se srede svi nije to nikakva mudrolija, ali postoji i ono ja cu daga lose flesujem ili da ga ostavim u bootloader-u, ti mu neces moci tog trenutka nista, doneses ga kupi telefon flesujes ponovo i plajs ne radi mu zvuk, restartuje se i gomila drugih problema. Pusti 50e jeftinije, uzmi neki siguran da te zbog te manje cene ne izadje posle duplo vise ako me razumes.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Imam vec potencijalnog kupca za 210e,ako ti odgovara cena...
Ja sam iz Vrsca,mogu da ti posaljem slike,pa ti odluci
Kako vi boldujete slova?
@lesa,ili SGS2 ili Note,nesto od ta dva ce pasti sigurno.Cak sam hteo da uzmem I4 i Galaxy Tab,tj. Tab je jos uvek u opciji,jer ako uzmem SGS2 uzecu i P1000 skoro sigurno.
Imas PP.
Ja sam iz Vrsca,mogu da ti posaljem slike,pa ti odluci

Kako vi boldujete slova?
@lesa,ili SGS2 ili Note,nesto od ta dva ce pasti sigurno.Cak sam hteo da uzmem I4 i Galaxy Tab,tj. Tab je jos uvek u opciji,jer ako uzmem SGS2 uzecu i P1000 skoro sigurno.
Imas PP.
Poslednja izmena od Behemoth u Uto, 10. Jan 2012. 21:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Pera Detlic
- Mobil manijak
sad kad si prodao hd2, jel ne zalis za njim? posto cesto cujem da ljudi kazu kako bi ga uzeli ponovo, i tako to... koji je tvoj slucaj? i jel mozes da kazes nesto, da uporedis ova dva, msm i jedan i drugi su u svom vremenu bili 'the best high end phone', samo u dva razlicita vremena..lesa0208 napisao:...prodaj hd2 i kupi sgs2...

koliko je zapravo potrebno imati jedno jezgro procesora vise, toliku kolicinu RAMa vise, toliko veci GPU, ekran, msm nije to sad neka veika razlika u telefonima, kao sto je racimo n95 i HD2, vec je ovo isti segment, samo za klasu iznad...ili dve...?