Da li postoji nacin da se ikona aplikacije na desktopu sakrije ali da ikonica ipak bude tu te da reaguje na klik ? Recimo da stavim ikonicu u cosak i da znam gdje se nalazi ali da je sakrijem da se ne vidi ?
ja mislim da moze preko onog desktop vizualizera, tako nesto se zove, a mislim da cak moze i sa nekim custom launcherom [da nije fabricki... sense, touch wiz, itd...]
lesa0208, al koje sve formate cita desktop v. ? Koliko ja znam obican .jpeg ne podrzava transparentne povrsine vec ih pretvara u belo? Mozda .png ili .tiff ??
instalirao sam igo na galaxy ace i sad on tamo u folderu na sd kartici ima stotinu nekih zvukova, pa kad god otvorim music player on mi ucuta i njih i napuni mi library... sta mislite kako mogu to najlakse da resim?
laky012, nadji na internetu da skines .nomedia fajl i ubacis ga samo u folder sa zvukovima i nece ti ih vise prikazivati u playeru. Isto vazi i za slicice nekih igrica u galeriji i sl.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Izasla igra cadillac and dinosaurs za android pa ko se seca zna sta je u pitanju, ja sam se odusevio radi lepo, malko je teze odraditi trcanje sto moze da bude problem ali da se naviknem pa cu da vidim kako ide vec
daj mi link za cadilac,plizzzzzzzzzzzzzzzz? kolko sam samo para potrosio na zetone za tu igru,jedva sam je nasao i za pc,mnogo bolja je od polovine danasnjih igara
stefgi, za igrice samo googluj game boy roms, a gameboid imas free na marketu za gameboy i gameboy color, dok za advance se placa... (da, da... kako da ne... *kah* blackmart*kah* )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.