SE Xperia mini i mini pro
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
da ima malo veći ekran izbrisali bi ovo mini i ostao bi smao pro.mada on mi je zanimljiv tako da ko zna šta se sdeće uzme.minika radi posao lepo se piše tasteri su malo tvrdi ali navikne čovek.od pre 32h situacija je 70%.6min, 20sms i nekoliko desetina mb.mislim da nije loše.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
uz belu se dobija roze maska ako se ne varam.ali mi je to nekako manje gej nego ova plava.inače baterija se za sada još dobro ponoša.pala na 64%.update još uvek nema z anju ali se nadam da će uskoro da izadje.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
luchiato, i ja sam imao isti takav problem ali sa SE Arc-om i MTS-m. Dok sam držao da mu je uključen 3G dešavalo mi se više puta dnevno da telefon na par sekundi izgubi mrežu i u oku razgovora da izgubi mrežu i da se prekine poziv. Kad sam stavio na 2G only svi problemi su prestali.
Što je najgore to se isto dešavalo i mojoj devojci na galaxy mini-ju i isto MTS i kad sam joj stavio 2G only prestala je da ima probleme.
Dok sam bio na telenoru (prebacio sam broj iz telenora u mts MNP) uvek sam držao na 3G i nikad nisam imao takve probleme.
Tako da je MTS
i čekam 15.12 (da istekne 3 meseca koliko moram da budem kod MTS-a) i prelazim da vidim kakav je VIP 
Što je najgore to se isto dešavalo i mojoj devojci na galaxy mini-ju i isto MTS i kad sam joj stavio 2G only prestala je da ima probleme.
Dok sam bio na telenoru (prebacio sam broj iz telenora u mts MNP) uvek sam držao na 3G i nikad nisam imao takve probleme.
Tako da je MTS

and justice for all...
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
ROM CyanogenMod-7.2.0 - FXP046 RC0 RELEASED FreeXperia Project
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=3
http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=3
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- Zeljkamp
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
- :: HTC U11
- Kontakt:
Kupio sam ovaj telefon preko mts-a za devojku i ona je sasvim zadovoljna.
Medjutim, ima konstantnih problema sa konektovanjem na mrezu preko wifi-a. Na ikonici za wifi mi pokazuje pun signal ali ja ne mogu bukvalno nista skinuti sa marketa. Krene skidanje, pa stane i tako u nedogled. Pa onda napise da nemam mrezu a telefon je sve vreme povezan na internet i to pokazuje ikonica u task baru. Onda iskljucim wifi i odmah ga ukljucim, skidanje krene ali vrlo brzo stane....
Ima li ko ideju kako da resim ovaj problem a da ne idem u mts?
Medjutim, ima konstantnih problema sa konektovanjem na mrezu preko wifi-a. Na ikonici za wifi mi pokazuje pun signal ali ja ne mogu bukvalno nista skinuti sa marketa. Krene skidanje, pa stane i tako u nedogled. Pa onda napise da nemam mrezu a telefon je sve vreme povezan na internet i to pokazuje ikonica u task baru. Onda iskljucim wifi i odmah ga ukljucim, skidanje krene ali vrlo brzo stane....

Ima li ko ideju kako da resim ovaj problem a da ne idem u mts?
- wucinac
- Mobil poznavalac
CM9 USKOROFXP048
[ALL]
- no release this week we all work on cm9
}}
*FXP047*
{{{
[ALL]
- added VOIP suport
- added 2 way in call recording
- changed accelerometer module (MBA150) / please compare battery and response
}}}

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
HITNO mi treba pomoć
.....u gornjem meniju gde je mesto za raznorazne notifikacije, pojavljujemi se obaveštenje da je "Razmena podataka je onemogućena", kada razmenu ručno aktiviram sve funkcioniše kako treba sve dok telefon ne ode u stendby, nakon sledećeg otključavanja na telefonu je opet onemogućena razmena podataka i to je već postalo vrlo iritirajuće.....telefon je star 3 nedelje i kako vreme više prolazi sve se češće javlja taj problem.....pretražio sam sve opcije i nisam našao ništa što bi mi onemogućivalo razmenu podataka.....signal je svo vreme OK.........ako ima neko neku pametnu neka napiše:)
Hvala unapred

Hvala unapred
- wucinac
- Mobil poznavalac
{Mini}[DEVELOPMENT] - CM9.0 - FXP103 - FreeXperia Project
WORKING
AUDIO - ok
GPS - ok
WIFI - ok - new wl12xx_mac80211
TOUCH SCREEN - ok
CWM RECOVERY 5.5 - ok
BT - ok
GSM - ok
VIDEO DECODER - ok
3D - ok
GRALLOC - ok
HOTSPOT - ok - command line for now
USB MTP - settings->storage->push menu->usb computer connection->media device
NOT WORKING
CAMERA - not implemented
GSM DATA - buggy - for some networks works for some does not work
MINI - http://hotfile.com/dl/141831669/1296...signed.7z.html
WORKING
AUDIO - ok
GPS - ok
WIFI - ok - new wl12xx_mac80211
TOUCH SCREEN - ok
CWM RECOVERY 5.5 - ok
BT - ok
GSM - ok
VIDEO DECODER - ok
3D - ok
GRALLOC - ok
HOTSPOT - ok - command line for now
USB MTP - settings->storage->push menu->usb computer connection->media device
NOT WORKING
CAMERA - not implemented
GSM DATA - buggy - for some networks works for some does not work
MINI - http://hotfile.com/dl/141831669/1296...signed.7z.html
- booster
- Banned
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2010. 16:34
- :: Iphone 5
- :: XPERIA ARC
uredjaj je cisto sr. kvari se lako i tesko ga je popraviti veoma tesko jer je sve izliveno u njemu pogotovo ako vam zvucnik ode nema od njega nista. ima magnet u sebi ovaj tel, i trebate ga od nekih uredjaj odvojiti-ne priblizavati se njima koji privlace mag. cisto sranj. od tel. Mislio sam ga uzeti, ali kad sam video to , nista.