SE Xperia mini i mini pro

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

da ima malo veći ekran izbrisali bi ovo mini i ostao bi smao pro.mada on mi je zanimljiv tako da ko zna šta se sdeće uzme.minika radi posao lepo se piše tasteri su malo tvrdi ali navikne čovek.od pre 32h situacija je 70%.6min, 20sms i nekoliko desetina mb.mislim da nije loše.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

VeNoM, hahaha, i ja sam dobio isto tu plavu! :lol: Ali sam bio prijatno iznenadjen, jer sam gledao one "unboxing" klipove i vidim da dobijas i foliju. Tu sam bio ubedjen da su to "opajali" i da cu morati odma da trazim po gradu! Kad ono dobijes foliju i tu plavu masku. Bas je fag boja! :lol:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

uz belu se dobija roze maska ako se ne varam.ali mi je to nekako manje gej nego ova plava.inače baterija se za sada još dobro ponoša.pala na 64%.update još uvek nema z anju ali se nadam da će uskoro da izadje.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

luchiato, i ja sam imao isti takav problem ali sa SE Arc-om i MTS-m. Dok sam držao da mu je uključen 3G dešavalo mi se više puta dnevno da telefon na par sekundi izgubi mrežu i u oku razgovora da izgubi mrežu i da se prekine poziv. Kad sam stavio na 2G only svi problemi su prestali.
Što je najgore to se isto dešavalo i mojoj devojci na galaxy mini-ju i isto MTS i kad sam joj stavio 2G only prestala je da ima probleme.

Dok sam bio na telenoru (prebacio sam broj iz telenora u mts MNP) uvek sam držao na 3G i nikad nisam imao takve probleme.

Tako da je MTS :shock: i čekam 15.12 (da istekne 3 meseca koliko moram da budem kod MTS-a) i prelazim da vidim kakav je VIP :roll:
and justice for all...

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

ROM CyanogenMod-7.2.0 - FXP046 RC0 RELEASED FreeXperia Project

http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=3
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od droganche »

Hajde molim Vas objasnite mi sta se dobija sa ubacivanjem kuvanog roma u Xperiu? :blinky:
Na Tatto mi je jasno, dobije se potpuno drugi telefon, ali ovde sve to imas sto Tattoo nije imao... :?

bojannp
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Mar 2010. 19:41

Post od bojannp »

juce mi se apdejtovao softver i naprosto sam odusevljen bateriom posle apdejta.
skino sam telefon juce u ovo vreme sa punjaca i sada ima 42% baterije. do apdejta mi je baterija trajala izmedju 15 i 20 sati.
ovo mu je bila jedina mana, sad je postao telefon bez mane. :)

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Kupio sam ovaj telefon preko mts-a za devojku i ona je sasvim zadovoljna.

Medjutim, ima konstantnih problema sa konektovanjem na mrezu preko wifi-a. Na ikonici za wifi mi pokazuje pun signal ali ja ne mogu bukvalno nista skinuti sa marketa. Krene skidanje, pa stane i tako u nedogled. Pa onda napise da nemam mrezu a telefon je sve vreme povezan na internet i to pokazuje ikonica u task baru. Onda iskljucim wifi i odmah ga ukljucim, skidanje krene ali vrlo brzo stane.... :angry:

Ima li ko ideju kako da resim ovaj problem a da ne idem u mts?

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od droganche »

@Zeljkamp, probaj da odradis factory reset, meni je to palilo na prethodnom telefonu. A ako ne onda nema druge nego MTS. Mozda gresim, ako neko zna bolju varijantu eto.

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Problem je resen, bar za sada, instaliranjem aplikacije "FXR WiFi fix and rescue". Nadam se da vise nece biti problema. :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

jedno pitanje vezano za miniku.da li može da se vrše video pozivi na njoj tj na androidu ili pak ne?nisam našao opciju video call.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

FXP048

[ALL]
- no release this week we all work on cm9
}}

*FXP047*
{{{
[ALL]
- added VOIP suport
- added 2 way in call recording
- changed accelerometer module (MBA150) / please compare battery and response
}}}
CM9 USKORO :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

torent
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Okt 2011. 19:15

Post od torent »

Pitanje za korisnike Xperie mini.
Da li vam telefon gubi signal? Meni da. Instalirajte sa marketa program No signal alert i proverite.
Ocekujem vasa iskustva.

booster
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2010. 16:34
:: Iphone 5
:: XPERIA ARC

.

Post od booster »

Kako stoji u ruci, dzepu ovaj telefon?? Da li je težak dosta posto mu je masa 136 g , svidj ami se ali masa mu je velika????

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

booster mogu da ti kažem za mini pro da je ok lepo staje malo je deblji ali može da se izadje na kraj sa njime.kada se poredi sa arcom onda je baš debeo ali ok je mob.

Ancient
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2011. 12:24

Post od Ancient »

HITNO mi treba pomoć :( .....u gornjem meniju gde je mesto za raznorazne notifikacije, pojavljujemi se obaveštenje da je "Razmena podataka je onemogućena", kada razmenu ručno aktiviram sve funkcioniše kako treba sve dok telefon ne ode u stendby, nakon sledećeg otključavanja na telefonu je opet onemogućena razmena podataka i to je već postalo vrlo iritirajuće.....telefon je star 3 nedelje i kako vreme više prolazi sve se češće javlja taj problem.....pretražio sam sve opcije i nisam našao ništa što bi mi onemogućivalo razmenu podataka.....signal je svo vreme OK.........ako ima neko neku pametnu neka napiše:)
Hvala unapred

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od wucinac »

{Mini}[DEVELOPMENT] - CM9.0 - FXP103 - FreeXperia Project

WORKING
AUDIO - ok
GPS - ok
WIFI - ok - new wl12xx_mac80211
TOUCH SCREEN - ok
CWM RECOVERY 5.5 - ok
BT - ok
GSM - ok
VIDEO DECODER - ok
3D - ok
GRALLOC - ok
HOTSPOT - ok - command line for now
USB MTP - settings->storage->push menu->usb computer connection->media device

NOT WORKING
CAMERA - not implemented
GSM DATA - buggy - for some networks works for some does not work

MINI - http://hotfile.com/dl/141831669/1296...signed.7z.html

booster
Banned
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2010. 16:34
:: Iphone 5
:: XPERIA ARC

Post od booster »

uredjaj je cisto sr. kvari se lako i tesko ga je popraviti veoma tesko jer je sve izliveno u njemu pogotovo ako vam zvucnik ode nema od njega nista. ima magnet u sebi ovaj tel, i trebate ga od nekih uredjaj odvojiti-ne priblizavati se njima koji privlace mag. cisto sranj. od tel. Mislio sam ga uzeti, ali kad sam video to , nista. :uhuh:

borische
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Nov 2011. 20:45

Post od borische »

Booster, a ja bio blizu toga da ga uzmem. Dan me je maltene delio od toga, a onda sam procitao tvoj post i...... :?

Odgovori