Gledao sam ovaj tel na netu i svideo mi se,pa ako ga neko ima nek kaze njegove prednosti i mane,nekako mi se cini da je ray bas mali,pa se dvoumim izmedju samsung galaxy ace i xperie ray,sta bi ste mi vi preporucili?
Meni treba dobra baterija,dobar izbor aplikacija i igara,srednja velicina ekrana i solidna kamera:)
Samsung Galaxy Ace ili Sony Ericsson Xperia Ray
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja bih ovde sve prednosti dao ray-u... Treba samo da vidis toliku rezoluciju na tako malom ekranu. 
Anyway, ray je definitivno bolji sto se tice hardvera, a sony se bas potrudio da i softver funkcionise lepo + uskoro stize update na ICS. Inace telefon uopste nije tako mali kao sto se cini, samo je malo izduzen zbog oblika ekrana potrebnog za tu rezoluciju.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3724

Anyway, ray je definitivno bolji sto se tice hardvera, a sony se bas potrudio da i softver funkcionise lepo + uskoro stize update na ICS. Inace telefon uopste nije tako mali kao sto se cini, samo je malo izduzen zbog oblika ekrana potrebnog za tu rezoluciju.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3724
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ас има само већи екран, све остало је боље на СЕ-у, Бравиа енџин је покушај да се уз помоћ софтвера поправи слика на обичном екрану, ИЦС је последња (четврта) верзија Андроида. Ас има слабу батерију и мало РАМ меморије и њега бих узео само ако би ми екран на СЕ-у био мали али је то већ субјективно. Најбоље да га погледаш уживо па ако ти је мали онда Ас ако није онда немој ни да размишљаш о Асу 

-
- Sertifikovani Trol
Bio sam u telenoru i malo se igrao na rayu,kvalitet displaya je savrsen a i kamera takodje,onda sam pogledao ace i nisam uspeo sve lepo da vidim posto su me drugari ubrzavali da sto pre zavrsim,bilo mi glupo da ostanem sam u prodavnici xD.Dosta je lagan pa se plasim da ga ne izgubim ako ga budem kupio a u prodavnici mi je rekao da je to kao vise zenski telefon -.- Da li postoji silikonska zastita za ray?
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Nikola543, Силиконске заштите постоје за све телефоне али толико поружне телефон да је то страшно. Мени је то мало робовање телефону а и отежава коришћење истог, до сада нисам ни један штитио а неке сам имао и преко 2г, ја имам филозофију да нећу да чувам телефон за другога. Дођеш у ситуацију, продајеш телефон за мале паре а он као нов, ти га чувао као очи у глави да би неко други за мале паре то добио...
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
- Sertifikovani Trol
Nikola543, sve zavisi od toga koliko ces da ga silujes... toliko ce i trajati baterija.
Meni je na Xperia Neo pre modovanja izvlacila 2 dana bez problema ako nisam bio konstantno nakacen na net, uz par razgovora, sms-ova i koju fotku... Sad ne znam koliko bi mogao da izvuce jer ga silujem kao manijak i ne prodje ni par sati da ne pokrenem neku tezu igricu, GBA emulator ili nesto slicno...

Meni je na Xperia Neo pre modovanja izvlacila 2 dana bez problema ako nisam bio konstantno nakacen na net, uz par razgovora, sms-ova i koju fotku... Sad ne znam koliko bi mogao da izvuce jer ga silujem kao manijak i ne prodje ni par sati da ne pokrenem neku tezu igricu, GBA emulator ili nesto slicno...