HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Jok, ipak ne radi :(

Kao što rekoh samo sam u UBUNTUu formatirao karticu i vratio sve, i ličilo je da radi, čak je nešto i kopirao na nju tokom instalacije, ali na kraju ipak prijavljuje ukupno 130MB slobodnih. Ali ne mogu više, nemam ni vremena ni
živaca.

Edit: false alarm. Telefon se malo čudno ponaša, ali sad konačn o dobro radi. Sve vreme su mi parametri za ravnanje bili to da telefon i u Settings-u i u eFile-u prijavljuje 137MB slobodno pa sam mislio da ništa nisam uradio, međutim i posle instaliranja 10ak aplikacija on i dalje prikazuje istu količinu slobodne memorije, što znači da ipak sve smešta na ext. samo nemam način da to vidim. Tako da je to ok.
Problem neposrdno po instaliranju ROM-a je bio da počne da skida i skine aplikaciju, počen da je instalira i po završetku se restartuje OS (ne ceo telefon, na iPhone-u se to zove Springboard), i aplikacije nema nigde. Rešeno hard resetom.
Problem sa iemnikom nisam ni pominjao ali u ovom ROMu dobro radi tako da se nadam da je sad našim mukama kraj.
Poslednja izmena od gargamel4 u Čet, 12. Jan 2012. 11:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ima li neko kao flashable zip tastaturu za GB onu crnu da mi posaljena pp? Ja trazih po netu, al te osnovne stvarcice je najteze naci :D Pre bi nasao uputstvo kako da napravim ves masinu od mobilnog nego ovo sad :roll: Pa eto ako neko ima to, bio bih zahvalan kad bi poslao :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Nisam siguran na šta misliš ali jedno vreme sam bio izuzetno zadovoljam Multiling tastaturom, a već nekoliko meseci sam na GO tastaturi, kojoj možeš bilo koju sliku da staviš za pozadinu i podesiš transparentnost, a i ima i lokalizaciju.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ma meni treba obicna ona crna sto ide uz Gingerbread, stock tastatura, ranije je bila kao zip file da se flashuje samo, al sad ne mogu nigde da nadjem...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

gargamel4, možda neka od aplikacija tipa link2sd može da ti vidi slobodnu memoriju na ext particiji. Ja koristim pomenutu aplikaciju i pomoću nje proveravam stanje memorije na telefonu :wink:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Nasao sam skoro na xda peticiju koju je neko napisao htc-u da bi desire dobio Android 4.0,malo je verovatno da ce ga dobiti ali sto nas je vise to mozda imamo nekih sansi. :)
xda:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1452979
peticija:
http://rmd-team.ru/?page_id=393 :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Cinjenica je da se ne treba predavati brz borbe .
Note IV N9100 dual

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2010. 15:03
:: Galaxy S3

Post od pedjasmek »

Ovo obecava:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1315961
Nisam isprobao ali mi deluje da ne bi trebalo da ima problem.A i ovaj Sense 3.5 fino izgleda :)

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Da ne zna neko dal ima kod nas da se kupi ovakav oklop? Svuda ga trazim ali samo sivi i braon.
http://www.ebay.com/itm/HTC-Desire-Brav ... 2780wt_905 :angry:

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

POZDRAV svima - jedno pitanje za prisutne tj. onoga ko zna odgovor :) - na nasem telefonu se baterija gasi kada padne ispod 15 % , tj. tada bi trebalo da nam ponudi ili gasenje ili da predjemo u rezim ustede energije, medjutim kod mene kada dodje do toga samo prikaze taj prozor i odmah se ugasi jednostavno nemam mogucnosti (vremena) da odreagujem i prebacim ga na rezim ustede ! Pa pitam da li je to i kod vasih telefona tako ili kako mogu resiti ovaj slucaj kada do njega dodje .. cisto da dobijem jos malo vremena u radu telefona dok ga ne napunim ! HVALA unapred i ako sam slucajno omasio mesto za ovu temu IZVINJAVAM SE :)

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pedjasmek »

To moze da se iskljuci ili podesi drugacije:
Settings>Power i tu imas Enable power saver pa ga podesi ili iskljuci

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boban N.P. »

vidi druze, prvo ti hvala za trud a, drugo ja kad udjem u Settings meni na mom fonu, tu uopste nemam opciju POWER ! ne znam kako je kod drugih telefona ali eto moj nema ... ne znam da li je mogu skinuti negde , ako moze preporuka za neku aplikaciju koja ima tu mogucnost podesavanja ovog gasenja sto meni treba ?

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pedjasmek »

Boban N.P., zaboravio sam da na telefonu imam verziju 2.3.3 Android-a gde postoji ta opcija.Sorry :oops:

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...:)

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boban N.P. »

ma ok .. verovatno ima (to i vidim) na marketu raznih aplikacija koje bi mogle resiti ovaj slucaj ali bi mi igralo da sad ja ne eksperimentisem puno kada bi mi neko preporucio neku proverenu ... ako neko zna CEKAM :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ubacio sam Runnymede_AIO_V6.0.7_Special_Edition rom i nije los. Probacu ga par dana da vidim da li mi se vise svidja od leedroid-a pa ako se dobro pokaze ostaje ;)
Note IV N9100 dual

pedjasmek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pedjasmek »

toda81, deluje zanimljivo.Javljaj ako je dobro da i mi probamo
EDIT:
Evo upravo instalirao Runnymede AIO V6.5 Special Edition (verzija posle ove u prethodnom postu) i strava izgleda i za sad dobro radi

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... I nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi ociju Izmeni. Pročitaj pravila foruma...:)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

I kod mene dobro radi tako da za sada ostaje,mada ce mozda sam telefon leteti od mene jer je pocela baterija da mi kida zivce sve vise i vise :x
Note IV N9100 dual

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

Jel moze neko da mi obajsni kako se instalira taj Runnymede_AIO_V6.0.7_Special_Edition rom na Desire. Do sada sam koristila samo oficijalni update, a skoro sam stavila 2.3.3 sa HTC-ovog sajta. Sad bih da ubacim ovaj ali ne znam sta sve treba da radim tacno, a kako nikad nisam instalirala tako nesto ne bih da pokvarim telefon... :)Svaka pomoc dobrodosla
HTC Desire

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mima85, koliko vidim jos uvek nisi uradila rot ili mozda gresim? Reci nam to za pocetak .
Note IV N9100 dual

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

Nisam nista uradila, kako sam ga uzela u vipu tako je i sad. Citala sam sta sve treba da se uradi, ali opet mi se ne upusta u to a da nisam 100% sigurna kako sve treba da se uradi...
HTC Desire

Odgovori