N70 Screen Saver

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

N70 Screen Saver

Post od cale »

:unsure: Kako da promenim screen saver koji se javlja nakon nekih 1min. stand by-a.Koliko sam shvatio fon je "skinut" sa italijanske mreze "tim"(svi bookmarkovi vode ka italijanskim stranicama).Taj Screen Saver(neki logo,slovo I. sa nekim baloncicima) mi se zgadio vise.Kako ga promeniti ili iskljuciti? :unsure:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

udjes u teme,pa edit i tu imas podesavanja da promenis i vreme pojavljivanja i sam screen-saver... :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

cale, ideš na teme - edit - screen saver, pa onda imaš da izabereš date and time, text i tim... :wink: :)

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

nasao sam na netu neki screen saver instalirao on mi ponudi krs opcija (mali sat, veliki, analogni, slideshow...) ali nije hteo da mi radi tj uvek se pojavljivao onaj fabricki... :disgust:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

luca napisao:udjes u teme,pa edit i tu imas podesavanja da promenis i vreme pojavljivanja i sam screen-saver... :)
Da ali kako promeniti taj proklrti "tim" :disgust: :unsure:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pa cale kao što sam napisala, možeš da skineš tim tako što ćeš izabrati opciju datum i vreme, koje inače već imaš na ekranu :wink: :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

To znam,ali hocu neki drugi SS,sem "tim"a ;) Mosda pomocu recimo FEexplorera zamenim taj gif,ali neznam gde je :unsure:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

cale, pa mislim zar ti je to toliko bitno? Ja se stvarno ne zamaram takvim stvarima, ali probaj sa nekim file managerom, možda i uspeš :roll:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

cale, naravno ne mozes da zamjenis samo tako... Opet ponavljam... Nokia koja posjeduje Symbian je SMARTPHONE... :uhuh: na Nokia-i se nisu ljudi zamarali da vam stavljaju neke zafrkancije da vam se svidja... drugim rijecima... cale, moras da skines SS pa da ga onda na telefonu mijenjas! :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

zavodnick napisao:cale, naravno ne mozes da zamjenis samo tako... Opet ponavljam... Nokia koja posjeduje Symbian je SMARTPHONE... :uhuh: na Nokia-i se nisu ljudi zamarali da vam stavljaju neke zafrkancije da vam se svidja... drugim rijecima... cale, moras da skines SS pa da ga onda na telefonu mijenjas! :D
Pa ok.Odredi mi putanju.Da zamenim "Tim" :D

Odgovori