IR , K700 i samsung e700

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Jun 2005. 01:19

IR , K700 i samsung e700

Post od maxymuskg »

Poshto sma slabo upucen u rad ove skalamerije, jel' zna neko da mi kaze da li mogu da kupim IR uredjaj i da ga koristim i za SE k700 i samsung e700?

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

za k700 bi trebalo da mozes ali ti je bolje da kupis blutut za samsung e700 ne mozes jer mu je potpuno nefunkcionalan ic port
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

ФАК ! :D
Па и размишљао сам о bleutooth-u али рекох ако је могуће да уштедим коју кинту ако може исти ИЦ.
Хвала.
Ja nemam telefon, imam Nokia-u

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

maxymuskg napisao:ФАК ! :D
Па и размишљао сам о bleutooth-u али рекох ако је могуће да уштедим коју кинту ако може исти ИЦ.
Хвала.
ali nemoj !! uzimi blutut jer ako uzmes ic zeznucesh se ...daj josh 10tak€ i cooliraj ! 8)

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

Хвала на саветима. За колико бих отприлике могао да нађем о.к. БТ? И има ли некаквих препорука по питању квалитета тј. произвођача?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

MSI bluetooth,Gygabite takodje... ja imam MSI PC2PC koji je malo veci ali I klasa i zadovoljan sam,imas i onaj manji i dosta jeftiniji II klase koji je isto dobar samo manjeg dometa i losije izrade.
Pozdrav 8)

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

У принципу, домет ми није екстра важан, довољно је 2-3 метра. Али цена јесте битна, тако да ако имате неку дојаву ...... :unsure: :D

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

Јел' могуће да се са Е700 преко ИР пребаци рецимо слика (мелодија...) на к700 ??

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

ne! probano milion puta bez uspeha, koliko ja znam ti samsunzi su prilicno teski po pitanju povezivanja! :wink:
mada, mozda postoji neki fw kojim je to reseno, ali ja ne znam za to!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Maxo,ja licno koristim MSI PC2PC,onaj manji koji je Lomnica_city predlozio,sve na telefon saljem preko njega bez i jednog problema.Domet nisam proveravao jer sam uglavnom blizu,ali mislim da moze kao i ostali u toj klasi(oko 10 metara).Kupih ga u leto prosle godine za nekih 20-tak evrica,verovatno je sad isti duplo jeftiniji. :roll:
A i ne znam sta ce ti taj IR koji je vec odavno OUT i prevazidjen i mnooogo sporiji od plavog zuba :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislim da ne mislimo na isti,MSI PC2PC je bas poveci u odnosu na onaj malecki koji sad nemogu da se setim kako se zove ali zato,kao sto rekoh,ima veci domet i prva je klasa (verovatno misle na kvalitet)!
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Lomnice,brate,ja imam bas taj koji si ti naveo(PC2PC),bas sad gledam u njega,nemam te sta lagati.Mali je,nema ga sta videti,pise na njemu MSI Bluetooth PC2PC. :)
Na drugoj strani pise BToes i neke druge nerazumljive brojke i slova,ne pise recimo koje je klase.

maxymuskg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maxymuskg »

maxymuskg napisao:Јел' могуће да се са Е700 преко ИР пребаци рецимо слика (мелодија...) на к700 ??
Ма ствар за "зубић" је решена, него ме интересовало да ли може да се оствари комуникација ова два телефона. Изгледа да не може, а?? :D
пииихххх....... :disgust:

Odgovori