MSI bluetooth,Gygabite takodje... ja imam MSI PC2PC koji je malo veci ali I klasa i zadovoljan sam,imas i onaj manji i dosta jeftiniji II klase koji je isto dobar samo manjeg dometa i losije izrade.
Pozdrav
ne! probano milion puta bez uspeha, koliko ja znam ti samsunzi su prilicno teski po pitanju povezivanja!
mada, mozda postoji neki fw kojim je to reseno, ali ja ne znam za to!
Maxo,ja licno koristim MSI PC2PC,onaj manji koji je Lomnica_city predlozio,sve na telefon saljem preko njega bez i jednog problema.Domet nisam proveravao jer sam uglavnom blizu,ali mislim da moze kao i ostali u toj klasi(oko 10 metara).Kupih ga u leto prosle godine za nekih 20-tak evrica,verovatno je sad isti duplo jeftiniji.
A i ne znam sta ce ti taj IR koji je vec odavno OUT i prevazidjen i mnooogo sporiji od plavog zuba
Mislim da ne mislimo na isti,MSI PC2PC je bas poveci u odnosu na onaj malecki koji sad nemogu da se setim kako se zove ali zato,kao sto rekoh,ima veci domet i prva je klasa (verovatno misle na kvalitet)!
Pozdrav
Lomnice,brate,ja imam bas taj koji si ti naveo(PC2PC),bas sad gledam u njega,nemam te sta lagati.Mali je,nema ga sta videti,pise na njemu MSI Bluetooth PC2PC.
Na drugoj strani pise BToes i neke druge nerazumljive brojke i slova,ne pise recimo koje je klase.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.