Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Kad idem preko kies-a na software update pise connectio failed?Jel to neki bug,posto vidim da se dosta ljudi zali na to?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Imam jedan da kazem problem,snimao sam danas klipove u full hd i hd rezoluciji,naravno na telefonu je savrsenstvo osim sto guta memoriju ali povezao sam sada telefon sa racunarom i ta dva video snimka da kazem da ne vidi!!!Vidi ali u Winampu ih daje iako u racunaru naravno imam i Gom i Bs plejer preko kojih i gledam divx filmove,i pustim ja tako video snimke preko Winampa i cujem samo ton a hteo bih te klipove da gledam na arcunaru,a ne znam sta da radim,pa pomozite.Da li treba nekako konvertovati te video snimke sa S2 i u koji format posto sam u telefonu video da je u meni nekoj nepoznatoj vrsti fajla snimljeno...
Sa slikama koje sam pravio preko dana sam zadovoljan kada ih gledam na racunaru ali nekako ne u potpunosti,nekako mi bolje deluju slike koje sam pravio sa proverenim K800.
I da li se moze ici na net pomocu S2 kada se poveze preko Usb-a na racunar?Pokusavao sam ali ne uspevam nikako dok preko K800 odavno tako koristim net na racunaru.
Ja ne koristim silikonsku futrolu jer mu nije potrebna i ruzi telefon,stavljam ga u obicnu platnenu futrolu,t.j kao dzakce i staje ceo,ima da se kupi po Zelenjaku,ne prolja se pazim dosta i za silikon nema potrebe.
Sa slikama koje sam pravio preko dana sam zadovoljan kada ih gledam na racunaru ali nekako ne u potpunosti,nekako mi bolje deluju slike koje sam pravio sa proverenim K800.
I da li se moze ici na net pomocu S2 kada se poveze preko Usb-a na racunar?Pokusavao sam ali ne uspevam nikako dok preko K800 odavno tako koristim net na racunaru.
Ja ne koristim silikonsku futrolu jer mu nije potrebna i ruzi telefon,stavljam ga u obicnu platnenu futrolu,t.j kao dzakce i staje ceo,ima da se kupi po Zelenjaku,ne prolja se pazim dosta i za silikon nema potrebe.
@dule88, pusti klipove manueno preko gom player-a, hd file/desni klik/open with/gom, e ako ti ne pusti video sa zvukom, verovatno ce ti on izbaciti da ti ne dostaje neki kodek na racunaru i ponudice ti da ga on nadje sto ucini i instaliraj. Radice sigurno. E, ako to nije slucaj, ne izbacuje ili ne pronalazi kodek, a ono probaj sa nekim ja to iz glave standardnim Divx51bundle, ili probaj sa klcodec431f ja mislim da on ima u svom pakavanju krš kodeka, mozda ce biti i koji nedostaje. Mislim da bi ovo moglo da ti pomogne.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
dule88, nešto je do tvog pc, ili da se zezaš kao što ti je Banega, predložio, ili lakša i bolja varijanta. Izbriši (Uninstall) sve kodeke i gom player. Instaliraj besplatni KM Player, taj player otvara drva i kamenje od formata, ne treba da instaliraš nikakave dodatne kodeke, brz i jednostavan, evo ti link za dl:
http://kmplayer.en.softonic.com/
http://kmplayer.en.softonic.com/
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
kako da azuriram softver na samsung galaxy s2? novi sam u ovome pa ne snalazim se najbolje sa androidom....
Ce da sacekamo sutra prekosutra pa mozda da probamo
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1460702
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1460702
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
A bre zasto svaki drugi kernel osim XWKDD a daje ocajan display???
Stavio sam siyah 2.6.9 koji kao ima dosta poboljsanja, pogotovo za bateriju, ali ne vredi kad je display uzas. Bole me oci da gledam u ovo... vracam na kdd...
I da, na xda developers ne mogu da napisem problem u temi jer sam novi korisnik, znaci glupost nevidjena...
Stavio sam siyah 2.6.9 koji kao ima dosta poboljsanja, pogotovo za bateriju, ali ne vredi kad je display uzas. Bole me oci da gledam u ovo... vracam na kdd...
I da, na xda developers ne mogu da napisem problem u temi jer sam novi korisnik, znaci glupost nevidjena...