Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
cvija04
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2012. 22:51

Post od cvija04 »

A za aplikacije, tu nisam mogao da nadjem opciju gde da mi se cuva? inace skinuo sam go sms, i nisam preterano odusevljen, bolji mi je ovaj standardni program, a nije mi jasno kako tu nema u podesavanjima da NE konvertuje posle 3.sms-a u mms... hvala na odgovoru u svakom slucaju...;)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Kad idem preko kies-a na software update pise connectio failed?Jel to neki bug,posto vidim da se dosta ljudi zali na to?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

cvija04, imao sam isto problem sa sms, da ti skretim, isprobao sve i svašta, zadržao se na CheckROM RevoHD, nema problema sa sms, ukoliko i ima i posle ubacivanja roma ima fix iz samog roma da se skine pomoću aplikacije. Veoma stabilan i dobar rom :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Imam jedan da kazem problem,snimao sam danas klipove u full hd i hd rezoluciji,naravno na telefonu je savrsenstvo osim sto guta memoriju ali povezao sam sada telefon sa racunarom i ta dva video snimka da kazem da ne vidi!!!Vidi ali u Winampu ih daje iako u racunaru naravno imam i Gom i Bs plejer preko kojih i gledam divx filmove,i pustim ja tako video snimke preko Winampa i cujem samo ton a hteo bih te klipove da gledam na arcunaru,a ne znam sta da radim,pa pomozite.Da li treba nekako konvertovati te video snimke sa S2 i u koji format posto sam u telefonu video da je u meni nekoj nepoznatoj vrsti fajla snimljeno...
Sa slikama koje sam pravio preko dana sam zadovoljan kada ih gledam na racunaru ali nekako ne u potpunosti,nekako mi bolje deluju slike koje sam pravio sa proverenim K800.
I da li se moze ici na net pomocu S2 kada se poveze preko Usb-a na racunar?Pokusavao sam ali ne uspevam nikako dok preko K800 odavno tako koristim net na racunaru.
Ja ne koristim silikonsku futrolu jer mu nije potrebna i ruzi telefon,stavljam ga u obicnu platnenu futrolu,t.j kao dzakce i staje ceo,ima da se kupi po Zelenjaku,ne prolja se pazim dosta i za silikon nema potrebe.

Banega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2011. 19:26

Post od Banega »

@dule88, pusti klipove manueno preko gom player-a, hd file/desni klik/open with/gom, e ako ti ne pusti video sa zvukom, verovatno ce ti on izbaciti da ti ne dostaje neki kodek na racunaru i ponudice ti da ga on nadje sto ucini i instaliraj. Radice sigurno. E, ako to nije slucaj, ne izbacuje ili ne pronalazi kodek, a ono probaj sa nekim ja to iz glave standardnim Divx51bundle, ili probaj sa klcodec431f ja mislim da on ima u svom pakavanju krš kodeka, mozda ce biti i koji nedostaje. Mislim da bi ovo moglo da ti pomogne.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

dule88, nešto je do tvog pc, ili da se zezaš kao što ti je Banega, predložio, ili lakša i bolja varijanta. Izbriši (Uninstall) sve kodeke i gom player. Instaliraj besplatni KM Player, taj player otvara drva i kamenje od formata, ne treba da instaliraš nikakave dodatne kodeke, brz i jednostavan, evo ti link za dl:
http://kmplayer.en.softonic.com/

srlesrki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2012. 10:53

Post od srlesrki »

Gde mogu da nadjem jig za ovaj model telefona, ako moze neki kontakt telefon ili mail adresa. Hvala unapred

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

dule88, K800 pravi bolje fotke od S2.
Ja imam K800 vec 6 god i ne planiram da ga prodajem samo zbog slika. :)
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

komsa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 07. Jan 2007. 09:15

Post od komsa »

za pustanje videa skinite KM Player i sve ostale obrisite,radi garantovano......JIG sam video na kupujem prodajem za 500 dindzi :)

mikeza
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Jan 2012. 18:19

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od mikeza »

kako da azuriram softver na samsung galaxy s2? novi sam u ovome pa ne snalazim se najbolje sa androidom....

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ce da sacekamo sutra prekosutra pa mozda da probamo
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1460702

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, sto da cekas, probaj sto pre, a mi ovde nestrpljivo iscekujemo tvoje utiske, nemoj dugo da nas drzis u neizvesnosti, imaj razumevanja :D

Dpb
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
:: Samsung SM-G920
:: Huawei p8 lite

Post od Dpb »

Ja cu probati ovaj rom ne izgleda lose neznam koliko je samo stabilan, ja sad koristim criscelo ali neznam nekako mi je dosadio i nikako da malo ubace i taj ICS u njihove update, update svakih nekoliko dana i sve nesto menjaju ali nikako ono najvaznije

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Dpb, Baraba, pa tek sutra ce da uploduje rom :D

cvija04
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2012. 22:51

Post od cvija04 »

Jel postoji neki program za skidanje pesama sa you tube-a kao na iPhone-u? :) ... .

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Skida se rom, tako da ce biti flesnut veceras :D

EDIT

Flesovao sam rom, medjutim i na ovome kao i na CM9 ne radi MTP file transfer developer kaze da on nema problema sa time medjutim meni kresuje i ja se vracam na miui... Ako neko hoce neka proba rom sa full wipe-om pa neka podeli i on utiske.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

A bre zasto svaki drugi kernel osim XWKDD a daje ocajan display???
Stavio sam siyah 2.6.9 koji kao ima dosta poboljsanja, pogotovo za bateriju, ali ne vredi kad je display uzas. Bole me oci da gledam u ovo... vracam na kdd...
I da, na xda developers ne mogu da napisem problem u temi jer sam novi korisnik, znaci glupost nevidjena...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Jorda, napravi 10 postova i mocices da komentarises u development sekciji :D. Meni siyah ubije dugmice na MIUI-u i zbog toga koristim onaj default miui kernel :/

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Ocu, sve sam nesto lud. Stvarno pojedini forumi imaju neka bozesacuvaj glupa pravila.
Nema veze siyah, znaci bilo koji osim kdd daje uzasan display. Stvarno ne znam zasto je tako i uzasno me nervira...

Karadza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2012. 02:29

Post od Karadza »

Procitao sam negde da je to "Poboljsanje slike", manja potrosnja baterije i slike je realnija. :o
Da li ti ljudi imaju oci??

Odgovori