Samsung Wave (S8500)/Wave II (S8530) Bada platforma
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ljudi, velika promocija aplikacija za badu ! Skidajte besplatno odredjene placene aplikacije dok mozete
http://www.samsungapps.com/promotion/sp ... anner_left

http://www.samsungapps.com/promotion/sp ... anner_left
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
filip995, bilo je to pitanje i ovde i na GPS temi u Kaficu (to je pravo mesto za sva GPS pitanja) i nije bilo odgovora, osima da mape Srbije vec postoje za NDrive, barem u verziji za Android. Ostaje pitanje da li je te mape moguce iskoristiti iz Ndrivea za BadaOS.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
filip995, pa da znam kako je moguce, ne bih napisao da "ostaje pitanje da li je te mape moguce iskoristiti iz Ndrivea pod BadaOS". U svakom slucaju prvi korak bi svakako bio da se sa nekog Android uredjaja prekopiraju Android mape Srbije i uporede fajlovi sa onim na BadaOS.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nisam u toku oko modela Samsung sa bada os-om,pa me zanima da li je resen problem oko GPS-a.Moze li Garmin,IGO ili bilo koji program sa kartama Srbije da se instalira na badu?Planiram da pogledam neki bada telefon pa da cujem jel neko rasio problem navigacije za nasu zemlju(naravno,besplatno).Znam da ranije nije bilo resenja.
LG G2 Black,16GB
Filip995 i AnGeL oF LoVe@
Za Ndrive i BADA OS postoje mape za Srbiju ( u CT i NT kao i TA verziji) koje mogu da se nabave i postave u aplikaciji.
Pošto na ovom forumu nije dozvoljeno protažiranje piraterije, pošaljite mi vaše mail-ove na PP pa ću Vam poslati linkove na koje možete da se obavestite kako i šta odraditi da bi sve funkcionisalo.
Inače da malo pojasnim skraćenice za neupućene:
CT - Contrast mape, proizvodi ih naša domaća firma i one su za sada najbolje urađene za Ndrive u WAVE-u, što se Srbije tiče
NT - Navteq, najjači proizvođač mapa na svetu za navigacione uređaje i aplikacije
TA - Teleatlas, solidan u svakom pogledu.
Što se tiče rutiranja, bitna stvar je da su CT i TA mape kompatibilne, dok su NT mape NEkompatibilne sa ostalima.Ovo je važno zbog toga što CT pravi mape samo za Srbiju i Crnu Goru.
Za Ndrive i BADA OS postoje mape za Srbiju ( u CT i NT kao i TA verziji) koje mogu da se nabave i postave u aplikaciji.
Pošto na ovom forumu nije dozvoljeno protažiranje piraterije, pošaljite mi vaše mail-ove na PP pa ću Vam poslati linkove na koje možete da se obavestite kako i šta odraditi da bi sve funkcionisalo.
Inače da malo pojasnim skraćenice za neupućene:
CT - Contrast mape, proizvodi ih naša domaća firma i one su za sada najbolje urađene za Ndrive u WAVE-u, što se Srbije tiče
NT - Navteq, najjači proizvođač mapa na svetu za navigacione uređaje i aplikacije
TA - Teleatlas, solidan u svakom pogledu.
Što se tiče rutiranja, bitna stvar je da su CT i TA mape kompatibilne, dok su NT mape NEkompatibilne sa ostalima.Ovo je važno zbog toga što CT pravi mape samo za Srbiju i Crnu Goru.
Ljudi, ne znam šta se dešava, ali meni ne rade Google Maps već dva dana. Kada ih aktiviram (nebitno dali vidžetom ili preko pretraživača dobijam poruku da je aplikacija dostupna samo sa OS Bada 2.0.
Da li se još nekom javlja problem i da li negde može već da se nadje Bada 2.0? Ja od juče pretražujem net, ali ništa konkretno ne nalazim.
Da li se još nekom javlja problem i da li negde može već da se nadje Bada 2.0? Ja od juče pretražujem net, ali ništa konkretno ne nalazim.
Не знам да ли је била слична вест раније....
http://www.sammobile.com/2012/01/10/tom ... s-bada-os/
http://www.sammobile.com/2012/01/10/tom ... s-bada-os/
Слобода или смрт
pozdrav imam Samsung s8530 software version bada 1.2 Nisam u toku oko modela Samsung zanima me dali moze da se instalira skype i jos neke druge aplikacije ka sto su Mozilla skorosam ga kupio ne razumem se bas sa kojim program treba da insaliram gde naci te aplikacije na koji sajt imali neko Uputstvo kako sve to instalirati pozdrav