Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zoreli, hmm nije mi uopste jasno zasto nece,meni radi sve normalno,cek sacekacemo ostale da vidimo sta misle o tome..
P.S. koj OS imas, ja imam Anna-u..
Adams, ja sam skoro radio reset na e72 i kada sam ponovo isao na ovi store opet se pojavio onaj link koji vazi 30 dana sa kog tvoj drugar moze ponovo da preuzme te pro verzije koje cemu obrisati hard reset.
Valjda ce tako biti i kod njega.
Nek pokusa da obrise nokia store i ponovo ga instalira jer se meni jednom desilo da mi se obnovio taj rok od 30 dana za skidanje premium aplikacija mada i te njihove premium aplikacije se mogu naci besplatno sa drugih izvora...
Samo da javim da sam ubacio neke efekte u telefon i evo youtube link da se moze vidjeti i odusevljen sam kako djeluje da telefon puno brze radi i sve je ljepse i nije tako "dosadno". Mozete pogledati koje sam ubacio efekte na sljedecem linku: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hPEk2Ndh2U
acamatic, ja bateriju punim svako vece bez obzira na te efekte jer koristim whatsapp koji jede bateriju sam od sebe. Bez whatsapp traje 2-3 dana, tj. bez konstantne konekcije na internet. Cisto sumnjam da ce puno uticati ovo na bateriju, jer nije to neki program tipa SPB Shell... Ne vidim razliku u RAM memoriji kao ni u potrosnji kad gledam preko Battery Info tako da...
janka_88, od juce sam konacno kupio N8. Telefon sam toliko duo cekao i gledao da za sada nema nepoznanica.
E sad kazite neki dobar CFW jer sam za sad 2 promenio jer nisam u potpunosti zadovoljan...
jerkann, ja licno sam koristio samo na Belle CFW i par njih sam promijenio i najzadovoljniji sam bio sa nekim sto se zove lik "The One_Belle_CFW" tako nekako... Uglavnom sam sad na Anni i cekam oficijelni update. Kod mene jedino sto je hackovan mob preko norton metode a od ostalih stvari nisam puno cackao. Cak nisam nikakve modove za kameru ubacivao jer sam zadovoljan ovim sto imam. Eto juce sam te efekte ubacio i prijatno sam iznenadjen kako je ubilo monotoniju svakodnevnog koristenja. Definitivno cu neke efekte ubaciti i na Belle kad izadje update.
Fox, upravo ovaj sto je janka_88, spomenuo i Symbian Belle V.4 by Friend777 - 1.12.11.
Ma kakva crna anna od kad sam ubacio Belle ne mogu ni da je vidim
samo da nadjem za mene najbolju verziju i to je to.
jerkann,veruj mi ni da sam vise ne znam,s obzirom da ne koristim poslednju verziju doticnog fw,ima tu dosta toga sto sam dodao...Drugi efekti,custom widgeti,itd.
Kao prvo pozdrav ovom forumu. Pre dve nedelje kupio sam ovaj po meni odlican telefon i moja sva ocekivanja, pa i vise od telefona su ispunjena. Telefon radi stabilno. Jedini problemcic koji mi se javio nakon update ana je sto se ne mogu konektovati na ovi store. Dobijem onu poruku, konektujem se na link i onda u nedogled vrti loading ovi..... Pre updatea mi je radilo. Probao sam prema odgovorima iz prethodnih postova i vrsio sam deinstalaciju i ponovnu instalaciju ovi-a. ali problem se nije resio. Na kraju cekam da se pojavi zvanicna bella, sa kojom ocekujem i resenje ovog problema.
Sada sam nesto malo kopao po internetu i nasao da zvanicna verzija symbian belle izlazi 8. februara, nije 100% sigurno ali to je jedini datum na koji sam naisao...
Tako da, nadajte se
Eto ja sam se konačno rešio a odradim taj skok i instaliram sam ovu leakovanu verziju Belle. Ubacio sam 607 verziju, sa widget paketom od 609ke. Jeste da mi nedostaje voicedial na srpskom, ali zato je sve ostalo neverovatno dobro. Teraću ovako za sada, pak ću preko phoenixa ubaciti regularan apdejt kad izađe za naš region. Jel može neko a me uputi na neke dodatne widgete kone bih mogao da nabacim? Tipa widget za fačebook, ako ga ima, ili neki battery perčentage....tako nešto?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.