Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
nesakg88, posto je to mozda cak i najnoviji sw za n95 ne moze hack sa hello carbide.Moras da probas neku od ovih ovde navedenih metoda.Probaj onu metodu kojom sam ja hackovao moj n82.Ostavio sam ja link sa svim potrebnim fajlovima za tj hack i kako sam ja to odradio,tj uputstvo.Probaj to da uradis bez hard reseta,pa ako ne upali onda ces ipak morati da uradis prvo hard reset pa hack
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
acamatic, uh ma sta ti sve nisam pokusavao sa tim programcicem i nece nikako. Za 5228 imam cer i key file iz onog vremena i kad te fajlove tamo ubacim gde treba, aplikacija se potpise i instalira bes problema na 5228. Znaci nista bez zasebnog ser i key file.
Nalazio sam sve to da se odradi i na telefonu gde ta aplikacija kao napravi zasebne cer i key ali open dodje do istog procesa i neide dalje.
Ta aplikacija free sis signer je samo za s60v3, evo linka klik.
Nalazio sam sve to da se odradi i na telefonu gde ta aplikacija kao napravi zasebne cer i key ali open dodje do istog procesa i neide dalje.
Ta aplikacija free sis signer je samo za s60v3, evo linka klik.
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Dec 2011. 19:23
Poz svima jos jednom...Skrenucu sa teme malo ali me interesuje samo ako moze neko da mi kaze da bih uradio update softwarea za nokiu e5, da li to mogu sam preko ovi suite ili moram u servis da nosim to da mi odrade...Pitam jer kada sam uradio hard reset na mobu od tada ne mogu da koristim net uopste izmedju ostalog i nosio sam u servis i u telenor i rekli su mi samo da to moze da mi pomogne
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Dec 2011. 19:23
toda81, podesio sam sve parametre i zvali su me iz telenora, pristupna tacka mi je oduvekl bila telenor wap ili telenot internet a i nosio sam kod njih i sve su podesili i nije im jasno zasto nece, kada pokusam da se konektujemuvek mi pise veza nije uspostavljena i ne moze se povezati pa su rekli da je jedina opcija da se uradi novi softver...
EDIT:
mare-ss, ok hvala ti pokusacu, ne znam sta je sw checker ali cu izguglati malo i valjda uraditi da ne placam cini mi se oko 15 avra da traze
EDIT:
mare-ss, ok hvala ti pokusacu, ne znam sta je sw checker ali cu izguglati malo i valjda uraditi da ne placam cini mi se oko 15 avra da traze

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
Strahinja45, kao sto je toda81, napisao skini nokia suite.
http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-su ... a?req=true
Ako postoji update za tvoj telefon odmah ce ti ponuditi ako ne postoji imas u delu update opciju za reinstall firmware-a to bi trebalo malo da ti osvezisistemskefajlove bez gubitka podataka.
http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-su ... a?req=true
Ako postoji update za tvoj telefon odmah ce ti ponuditi ako ne postoji imas u delu update opciju za reinstall firmware-a to bi trebalo malo da ti osvezisistemskefajlove bez gubitka podataka.
E kod mene je ovakva situacija na 6120c, e sad stvar je u tome sto nzm sta je to installserver.exe ni ti kako se ubacuje...Pa ako mozes pomocitoda81 napisao:Na e71 npr ne moze da se aktivora installserver u rompatcheru,ali open2all moze pa se onda lako ubaci installserver.exe u c:/sis/bin i onda moze da se instalira svaka aplikacija,a i da se cacka po systemu

A pokusavao sam i sa ovim programom SISContents i instaliram aplikaciju ali nesto nije u redu i nmg je pokrenuti.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
mils, 6120 je kao i n82 os9.2 tako da mozes da odradis hack kojim sam ja hackovao n82.Skini ga ovde http://shaagy.wen.ru/HACK2012/HACK.rar
Note IV N9100 dual