Prije jedno 7-8 godina (a mozda i vise) sam bio dosta u ''trendu'' i pratio mobilne telefone. Tada je symbian bio hit, a moja nokia 6600 mali kompjuter

, face warp bio glavna atrakcija. E od tada spadam u onaj sloj ljudi kojima mobilni sluzi iskljucivo za pozive, mada priznajem da sam tu i tamo ponekad bacao pogled na trziste, ali bez obzira na to potpuno sam ispao iz toga. Medjutim, internet je toliko zavladao, pa je prosto neophodan u skoro svakom trenutku, a ono sto smarthpone pruza izmedju ostalog je i udobno surfovanjem netom, sto je meni i glavni cilj, znaci dostupnost neta u svakom trenutku.
E sad nesto konkretnije. Vjerovatno da je za to najbolji android, mozda i iphone, ali budzet je 200e za polovan fon. Ono sto sam ja mogao da zakljucim
je da se Samsung Galaxy S dobro kotira, ali mozda tu ulazi i HTC Desire HD. Znaci treba mi fon za sto brzi i ugodniji surf, da mogu lagano da aktiviram 2 ili vise internet stranica i sl. Ne znam sad bih ja imao mnogo toga da pitam, ali da idemo postepeno.

Jesu li sve aplikacije za android besplatne, je li se tesko snaci sa njim ?
Molim moderatore da ne brisu post ukoliko nisam ispostovao neko pravilo ili vec ima slicna tema, hvala na razumijevanju

.