Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

VSeva, I ja sam ga vec zamenio sa nekim starim koji sam malo pokvasio pre 2 godnine, a moze da posluzi kao zamena ovom starom. Jedino sto sam u tom postupku malo oblaznjo 2 sarafa posto torx koji sam imao nija bas najbolje nalegao.
Sada se vise ne buni da mu je hladno :lol:

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Pozz imam par pitanja

1)izbrisao sam nekada davno access point,kako sad da ga aktiviram?MTS je mreža,ako je bitno

2)puštam filmove(Nokijin default player za 5800xm)ali nije slika preko celog ekrana.Preporučujete li mi neki drugi player?

3)pri gledanju filmova kada utaknem slušalice zvuk na njima se jedva čuje.Može li to da se sredi?

Hvala

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

1) koji ce ti djavo, imas wifi

2) probaj core player

3) gurni malo jace :D

3a) pojacaj zvuk :D

:P

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

"Duhovitost je drskost koja je stekla vrlinu" :wink:
Note IV N9100 dual

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

mare-ss napisao:
3) gurni malo jace :D

3a) pojacaj zvuk :D

:P
guram ja al neće :D :D :D

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Aj pomagajte smori me više :x :x :x !!!

Kad god instaliram novi program on mi izbaci "expired certificate" i prekine instalaciju.Kako ovo da sredim?

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

cvoruga, hackuj telefon
kako se to radi imas u delu foruma kafic

ljudi koristite malo search pre nego postujete

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

snenad, hvala na odgovoru našao sam.

Još samo da provalim kako se radi,nadam se da nije preterano komplikovano

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

cvoruga, pa ima sve objasnjeno! Procitaj prethodne i slijedece 2-3 stranice i naci ces odgovor! Nista nije tesko :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

zavodnick, pročitao i odradio :D ,sve šljaka.
Super je objašnjeno i odradio sam sve za 5 minuta.

Hvala momci

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

cvoruga, drago mi je da sve radi :) I nadam se da nije bilo tesko ... :D Treba samo malo da potrazis ;)

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

zavodnick, zahvaljujem još jednom.
Sad sam haker :D(zahvaljujući forumu i vama),sad svi mene cimaju da im nabudzim fontele,pa ako mi zapne negde znam kome da se obratim za pomoć 8)

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Pozz

kako da podesim mail na mobu?
Skinuo sam mail for exchange aplikaciju ali ne znam kako da je neteram da radi :x .

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

cvoruga, pa radi sama od sebe. koliko se secam udjes u poruke pa ili ces imati folder excange ili ides na pocije pa settings pa email
prvo jedno pitanje da li si skinuo exchange zato sto znas sta je i neophodan ti je ili ti se ucinio zanimljivim? ako je ovo drugo uninstaliraj ga.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

cvoruga, ja mislim da samo trebas da odes u aplikacije gde ti se nalazi mail,onda pokrenes program i kada ti trazi da ukucas e-mail i pass (ti ukucas e-mail koj vec imas,hotmail,gmail,yah..)ti samo to odradis,sacekas malo(sve zavisi od brzine neta,preporucujem ti,t.j.najbolje je preko wi-fi) i imas mail na telefonu.To je sto se tice samo mail-a na telefonu,i da nezaboravi ako nemas preko postpaida dosta interneta,nezaboravi da iskljucis automatsko azuriranje(na 5min,30min,60min..)da stavis na rucno..
Nadam se da sam ti pomogao,tako sam barem ja odradio sto se tice maila na mobu..
pozz!!!

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

snenad, nemam pojma šta je i nije mi neophodan,izbrisaću ga

acamatic, tnx

pozz!!!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Mail for exchange je aplikacija za sihronizovanje kontakta sa telefonom i kontakta sa mail serverom koji se odabere tj. sonim na kome korisnik ima nalog.
Ako se podesi kako treba onda ce vam se i u telefonskom imeniku pojaviti sve mail adrese sa kojim ste razmenjivali elektronsku postu.
Podesavanje nije jednostavno ali imate na youtube dobra upustva.
Ja sam je koristi jedno vreme ali posto mnogo razmenjujem mail poruke zacas su mi se u kontaktima nakupile i preko hiljadu stavke mimo moje zelje ali mail for exchange tako radi.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

deksicom, to sto si ti naveo su samo side effects. u principu to je protokol uz pomoc kog se komunicira sa mail serverom. pojedini mail serveri (privatni, kompanijski, nikako globalni) zbog sigurnosti ili cega vec (m$ tako resio) ne podrzavaju pop3, smtp, imap... u tom slucaju excange je neophodan u ostalim nepotreban. btw mozes da ga podesis da ti ne sinhronizuje kontakte

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, u pravu si. U sustini, nije ni potrebno da ti svi kontakti budu u samoj app, jer od vecine njih i nemas mail ( barem je kod mene tako slucaj ), pa mi je bolje napraviti mail putem samog Symbiana, a bolje mi i ne treba ;)

Prcoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 10:40

Post od Prcoje »

Pozdrav svima, imam jedan problem sa mojim 5800 XM. Svaki put kad ga pred spavanje ugasim i upalim ga ujutru trazi mi da mu unesem ponovo vreme i datum i nece alarm da mi zvoni tako kad ga ugasim jer se vreme promeni. Pre neki dan sam zakasnio u skolu, probudim se u 10 i skontam nije zvonio telefon i upalim ga ono vreme na njemu 3:15 umesto 10:00... Ovako inace super radi nema nikakvih problema, baterija mi radi ok, slusam po ceo dan muziku i nekad traje i po 2 dana. Instalirao sam mu i novi software version i sve je kao novo sad samo i dalje kad ga ugasim i ujutru upalim trazi vreme i datum. Nekad trazi i kad ga samo ugasim i odma ga upalim, trazi mi vreme i datum a nekad se normalno upali. Ali posle duze vremena da je ugasen, uvek trazi vreme i datum. U cemu bi mogao da bude problem?

Odgovori