Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

kopitaneskita, kao sto je rekao kolega VeNoM, i prethodnom postu na N8 je to rijeseno tako da se drzi dugme za paljenje 8-10 sekundi dok ne zavibrira par puta i to je recimo simulacija vadjena baterije :D Uglavnom ako to ne pomogne onda nece pomoci ni fizicko vadjenje baterije. :D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

janka_88, nisam znao za tu foru,da se njom postice isti efekat kao vadjenjem baterije :wink:
Dobro je znati to u slucaju da tel nekad zablokira. :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sale_M, morali su nesto napraviti da nebi uz telefon isla i oprema za sarafanje maske svaki put kad treba vaditi bateriju jer zakuca sistem iako to i nije tako cesta pojava. :D

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

meni je ta opcija vec jednom bila potrebna. Nesto se zaigrao telefonom i on jednostavno nije hteo da reaguje a pri tome je bila ukljucena muzika na njemu koja nije prestajala. Srecom znao sam za foru ili bi mi druga opcija bila da obijam neku prodavnicu alata posto je bilo oko 2 ujutru.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Društvo, 2 pitanjca. Kakvo vam je iskustvo sa ovim satom kao skrinsejverom, koliko baterija kraće traje? Ne bi trebao mnogo da vuče.
Gde mogu da se kupe ti silikonski oklopi o kojima ste pričali? Negde u BGD, Ušće? Jel postoje providni?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Vlada Zem, pazi ovako za taj sat kao skrinsejver mislim da nista(ali skoro nista ne trosi,ili trosi mnogo malo da se to i ne primecuje)za to nemoj da se brines..
A "gace" kako ih ja barem zovem imas barem u skoro svakoj bolje snabdevenoj prodavnici sa opremom za mobilne telefone.. :D i da ima i providnih :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

acamatic, e odlično, fala :)
Evo za ovih par dana... Telefon je "utegnut" kao struna, o kvalitetu izrade ne treba trošiti reči. Odlično leži u ruci osim tog nesretnog hard dugmeta, verovatno su zamislili da se mob stalno koristi u horizontali.
Ekran, šta znam, to što za današnje standarde ima kao malu rezoluciju meni ne smeta. Mislio sam da će dosta više zaostajati od Androida po reakciji, fluidnosti, to je na Ani, Bela će to još dopeglati verujem. Posebno za kastomizaciju ekrana. Znaju to oni koji je već koriste :)
Zvuk u slušalici je kristal i mislim da je ovo tel sa najboljim prijemom signala koji sam imao (bio na mestima gde je signal gotovo nemoguć, Vip).
Povezivost i multimedija - 10-ka. Za sada (instalirano oko 30-ak app, navigacija) nikakvih "krahova", kočenja. Osim što su mi jednom 4 app pobegle iz mog u "Applications" folder.
Iskreno, svakom ko prvenstveno "luduje" za aplikacijama bih preporučio Android, meni je ovaj zasad baš taman.
pozz

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

Vlada Zem, e da to se i meni desava kada npr stavim povezivanje telefona sa kompom preko mass storage,hoce da mi prebaci neke aplikacije iz mog foldera u neki drugi..ne znam zasto to radi...
a posto ja ne koristim vise taj mass storage,koristim onaj nokia ovi i kada ga povezem na kompu i posle ga skinem sa kompa aplikacije stoje uredno na svoje mesto..

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Iskreno, svakom ko prvenstveno "luduje" za aplikacijama bih preporučio Android, meni je ovaj zasad baš taman.
Ni sam ovo ne bih bolje srocio.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

jerkann, si :)
araphel napisao:Inače, juče po prvi put od kupovine telefona izvadim iz pakovanja one fabričke slušalice, i iznenadim se kako lep zvuk daju....i sasvim su dovoljno glasne.
+1, i dobro konstruisane.
E da, uzete te "gaće" sa svim otvorima, ako nekog zanima - TC Ušće, Nokijina radnja, 800 din.
pozz

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Vlada Zem,au bas puno. U Nisu ja pltio 300,00. Aj slikaj je ako mozes da vidim ima li neke razlike.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Slika
Pa, dobio sam fiskalni i Nokia kesu, možda zato heh.

Oko fotografija - uradio sam onaj upgrade kamere sa Nokia beta labs i ubacio Camera pro app (btw, koja je poslednja v. ako znate?) Jel ima još neka caka, ne bih zasad ubacivao one "raw" modove.
pozz

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

jerkann,ima,ove su "beogradske" a te "niske"... :D
Vlada Zem,drago mi da si zadovoljan uredjajem,jeste da zaostaje za "nekim uredjajima",ali ovo sto nudi je sasvim ok. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Sigurno je toFox, :lol: :lol: :lol: :lol:
Moja je skroz prvidna i na sivom telefonu izgleda veoma lepo...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Volite da se "sprdate", odlično :wink: A jbg, nemam vremena da "obijam" po radnjama, a i BG jeste drastično skuplji.
Fox, ti "neki uređaji" isto tako zaostaju za n8...
pozz

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Vlada Zem obloga baš extra izgleda 8)

što se tiče zvuka na sluškama (slušanja muzike) ja sam uzeo Nokijine "bubice" i kupio equalizer na nokia store tako da je zvuk fenomenalan .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Vlada Zem,jasno je da zaostaju u nekim segmentima,ali ima i onih koji su sa druge strane u prednosti.
Ono sto mi je drago je da posle koriscenja tih "nekih uredjaja" TI imas takvo misljenje. :wink:
A u vezi futrole - normalno je da je skuplja,ta tvoja je brendirana originalna Nokia futrola,a to vec svi znamo MORA da ima i svoju "cenu".
Komentar je bio o tome da je u Bgd sve skuplje nego u vecini gradova Srbije. :roll:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

lolas85
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Feb 2012. 13:43

Post od lolas85 »

treba mi pomoc, imam proble sa youtube-om, ne mogu da otvorim ni jedan video,kad kliknem da otvori ne uradi nista samo ostane na toj stranici. I da li mogu da otvorim neki drugi video sa neta a da pri tome ne moram prvo da ga snimim, jer svaki put kad hocu odma da pustim video on pokrene snimanje. Gasio sam telefon mislio da je nesto zabagovao ali nista novo.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

lolas85 imaš dve mogućnosti.prva je da skineš youtube program koji lepo radi posao tj meni je lepo radio posao ali kada sam otkrio youtube downloader i to free viš enisam koristio nikakv YT program niti brovser.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

acamatic
Expert
Expert

Post od acamatic »

VeNoM ti je dao dobar primer da lepo uzmes da skines youtube program(aplikaciju) i da to koristis i tada bi trebalo da lepo radi..
A to sto ti neki klip,prvo trazi da skines pa tek da odgledas mislim da je to do sajta,jer na nekim sajtovima imas mogucnost da gledas i skidas taj klip a na nekim,kada kliknes da gledas on automatski pocne da skida i tada ti jedino daje mogucnost da odgledas klip,barem tako ja mislim.. 8)

Odgovori