Samsung Galaxy Ace S5830
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
pa i nisam...onako... kada bi mi makar 12 h sastavilo odlicno bi bilo..jedino da ne ulazim na net uopste..jer mi nenormalno trosi.evo sada na 81 % stoji... par poziva i sve..i tako stoji..ali net..jede...2g..... sve ostalo iskljuceno...
jedino ta oficcijalna 2.3.4..jer sam ga kupio sa 2.3.5...... ne znam....
jedino ta oficcijalna 2.3.4..jer sam ga kupio sa 2.3.5...... ne znam....
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
To je najnoviji android koji je "iscurio" za ovaj telefon!!! Velike su šanse da je taj tvoj telefon služio nekom za igru (kao i meni). Dakle neko je instalirao i isprobavao razne romove, i jedna stvar je još sa tvoje strane moguća da uradiš: ako ti je telefon rutovan, skini sa marketa aplikaciju battery calibration i prati njena uputstva! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- bachika
- Mobil stručnjak
kuzobrat, ako nisi upućen u rutovanje i ostalo prvo polako čitaj i malo guglaj! Znači i dalje mi nisi odgovorio na koliko ti se svela autonomija baterije!? Nikome od nas ne traje 3 dana!!!!!
Koliko tebi traje????
Polako samo, ima njih i ovde prisutnih na forumu koji su brljali i brikovali telefone jer su sve hteli odjednom i nisu ništa čitali, javiće se možda sami... A kasnije smo sve lepo isravili!
Dakle za sve treba vreme i strpljenje!

Polako samo, ima njih i ovde prisutnih na forumu koji su brljali i brikovali telefone jer su sve hteli odjednom i nisu ništa čitali, javiće se možda sami... A kasnije smo sve lepo isravili!

Dakle za sve treba vreme i strpljenje!
http://www.droidsolute.com/gingerbread- ... -ace-root/ da li je ovo uputstvo ok..?
za rootovanje..... pa danas sada mi je na oko 60%.od jutros....ali net uopste koristio nisam skoro....par sms , 10-ak minuta....
za rootovanje..... pa danas sada mi je na oko 60%.od jutros....ali net uopste koristio nisam skoro....par sms , 10-ak minuta....
- bachika
- Mobil stručnjak
kuzobrat, polako, "avast" mi ne dozvoljava da odem na tu stranicu, kaže ima nekih trojanaca
Ali pogledaj čoveče moju sliku gore, dakle meni je za oko 12 sati ostalo još 4%..... Šta sad više da se objašnjavamo? Ustali svoje potrebe i za dva dana napiši imaš li problem sa baterijom ili ne!
Dva dana će ti trajati bez interneta! Jedan dan sa internetom!

Ali pogledaj čoveče moju sliku gore, dakle meni je za oko 12 sati ostalo još 4%..... Šta sad više da se objašnjavamo? Ustali svoje potrebe i za dva dana napiši imaš li problem sa baterijom ili ne!
Dva dana će ti trajati bez interneta! Jedan dan sa internetom!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2012. 19:40
- bachika
- Mobil stručnjak
integrater, pročitaj malo pravila na forumu i pokušaj da pretražuješ jer o ovome je već pisano. Mislim da tema ima stotinak stranica razumeo bih!!!
E sad da te ne mučim puno evo ti link gde sam ja pisao i stavio linkove koji objašnjavaju kako flešovati putem odina!

E sad da te ne mučim puno evo ti link gde sam ja pisao i stavio linkove koji objašnjavaju kako flešovati putem odina!

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2012. 00:59
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2012. 00:59
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
psyhound, Pa naravno da nece da prepozna kad nemas drajvere za telefon, kao za bilo koji uredjaj koji je kompleksniji od flesh memorije... Android je baziran na linuxu, pa predpostavljam da ga zato linux prepoznaje bez ikakvih dodatnih drajvera...
Uz samsung Kies, htc sync, ili koji drugi sync program ne znam koje marke, se instaliraju drajveri za odgovarajuci telefon, te nakon instalacije mozes komotno uninstalirati sync program, jer drajveri ostaju...
Nadam se da je malo jasnije sad...

Uz samsung Kies, htc sync, ili koji drugi sync program ne znam koje marke, se instaliraju drajveri za odgovarajuci telefon, te nakon instalacije mozes komotno uninstalirati sync program, jer drajveri ostaju...

Nadam se da je malo jasnije sad...

Samo nek se rolaju....sarme.