. Ja sam imao slobodno oko 125MB na C i posto imam neke aplikacije koje zahtjevaju na C da se instaliraju i uz to widgeti kao i update za onaj Shazam kao i update za search widget to je sve palo na 100-105MB sto je meni podnosljivo jer ni na Anni nisam imao vise. Sto se tice RAM memorije tu je primjetno poprilicno poboljsanje jer sa cak pokrenutim aplikacijama mail, whatsapp, search, i jos nekim sistemskim imam uvijek slobodno oko 120MB RAM dok je na Anni to dosta variralo od 70-90MB (naguram na 90 kad cesce idem na kompresiju preko task managera). Uglavnom sam sve u svemu prezadovoljan. Nisam imao prilike testirati kameru jos, kakve su kod vas slike? Jesu bolje nego na divljoj Belle i jesu li u rangu sa Annom? Pozz
. Ja sam imao slobodno oko 125MB na C i posto imam neke aplikacije koje zahtjevaju na C da se instaliraju i uz to widgeti kao i update za onaj Shazam kao i update za search widget to je sve palo na 100-105MB sto je meni podnosljivo jer ni na Anni nisam imao vise. Sto se tice RAM memorije tu je primjetno poprilicno poboljsanje jer sa cak pokrenutim aplikacijama mail, whatsapp, search, i jos nekim sistemskim imam uvijek slobodno oko 120MB RAM dok je na Anni to dosta variralo od 70-90MB (naguram na 90 kad cesce idem na kompresiju preko task managera). Uglavnom sam sve u svemu prezadovoljan. Nisam imao prilike testirati kameru jos, kakve su kod vas slike? Jesu bolje nego na divljoj Belle i jesu li u rangu sa Annom? PozzI da dodam da ne znam kako vama, ali mi je jako irititantan sadasnji startup zvuk.
 mogli su nesto kreativnije smisliti ako su vec mislili mijenjati.
 mogli su nesto kreativnije smisliti ako su vec mislili mijenjati.