slazem se u potpunosti
Vaš desktop
- mezzano
- Expert

- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
lesa0208, jel ti sam pravis teme ili ih skidas sa neta? Ja sam jedno vreme bio "zaludjenik" za teme, dok sam imao SE K530i, a kad sam kupio Nokiu 5230, prestao sam da se time "bavim", posto na mom kompjuteru CarbideUI nisam mogao normalno da koristim, a i dosta je slozeniji od dobrog starog SE Theme Creatora 
Interesuje me, ako sam pravis teme, koji program koristis, jer uskoro mozda uzmem neki Android telefon, pa se mozda oprobam malo u pravljenju temica. Ako nije mnogo komplikovano, naravno, i ako ne treba vise od 512MB rama za pokretanje tog programa.
Interesuje me, ako sam pravis teme, koji program koristis, jer uskoro mozda uzmem neki Android telefon, pa se mozda oprobam malo u pravljenju temica. Ako nije mnogo komplikovano, naravno, i ako ne treba vise od 512MB rama za pokretanje tog programa.
mezzano, nesto sam napravim a ostale editujem koje je vec neko napravio. Sto se tice miui tema jako lako se prave, i ostale teme nisu strasne jer se sve svodi na editovanje Aplikacije, ne treba ti nesto jak PC za to treba ti ADB i treba ti dodatak za editovanje apk-ova i to je to, i naravno malo poznavanja PS-a i XML-a.
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
telep, koje su to ikone, bas su lepe...?
evo i mog ljubimca sa ICS-om... kojim sam inace odusevljen...! odlican je os....

samo... hmm... ne znam, meni to nekako komplikovano sve, koristim standardno sve, samo menjam ikone i widgete... ali i sa ikonama nisam nikad nesto preterano eksperimentisao...lesa0208 napisao:...treba ti ADB i treba ti dodatak za editovanje apk-ova i to je to, i naravno malo poznavanja PS-a i XML-a.
evo i mog ljubimca sa ICS-om... kojim sam inace odusevljen...! odlican je os....

Samo nek se rolaju....sarme.
Pera Detlic, Tek sam sada video da si pitao za ikonice, evo okačio sam ih
http://www.box.com/s/uo4rt645j37rbiatsd5m
http://www.box.com/s/uo4rt645j37rbiatsd5m
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pera Detlic
- Mobil manijak

ma dobro to znam, od ranije, to mogu i sa LauncherPro-om, nego kako da ih menjam u meniju, nije vajda da moram svaku APP da editujem da bi promenio u meniju...?
secam se da je davno bilo neke price za flesovanje tema iz rikaverija a da one menjaju i ikonice..?
ii sam ja poblesavio?
secam se da je davno bilo neke price za flesovanje tema iz rikaverija a da one menjaju i ikonice..?
ii sam ja poblesavio?
Samo nek se rolaju....sarme.