Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pera Detlic, nema šta nisam probala - v6SuperCharger sripts, menjala Launcher, menjala ROM, ubacivala "ro.HOME_APP_ADJ=1" i u build.prop i u local.prop...:(

Sad sam čak prebacila i GO Launcher u system/ apps i ovo se čini najstabilnije, međutim opet se desilo - doduše samo jednom danas, ali me i to jednom jakooooooooo iznerviralo... :disgust: :cry: :angry:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ninolina, looks like you're screwed.... :smutny:
jel si postavila svoj problem na XDA, oni mogu sve da rese... :roll:
Samo nek se rolaju....sarme.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pera Detlic, tamo sam ova "rešenja" i pronašla... :(
Do sada ovo prebacivanje Launchera u system/apps najbolje deluje mada sam to sama "smislila"...:) Nisam videla da je to neko negde preporučio...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

našao sam rešenje za naš problem
zove se SONY xperia S
inače i vatrena lisica crkava ali ona daje novi značaj pražnjenju memorije tako da pojede malo i ikonice.nemam pojma od čega su ti browseri napravljeni ali mini opera razbija.sram ih bilo od minija.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

VeNoM, to je zato što je mini najprostiji oblik brauzera koji ne podržava fleš sadržaj! A samim tim opera mini ti je najštedljiviji (najmanje jede MB). Treba imati više instaliranih pregledača i svaki koristiti za različite vidove stranica, u tom grmu leži zeka :wink:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Nisam ubacivao nikakav drugi audio/video player nego za sada koristim ovaj "fabrički"... A ne znam ni koji bi ubacio... neka preporuka?
Uglavnom problemčić sa ovim playerom je što mi je učitao brdo fajlova iz IGO navigacije, a ne znam, odnosno nisam ni našao mogućnost da pjesme uzima samo iz tog i tog foldera...
Nokia Lumia 820

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

markonato skini na kompu mp3tag i lepo taguj pesme koje ćeš posle povuči iz fabričkog plejera :oops:
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

markonato
Banned

Post od markonato »

Ubacio sam player pro i on ima opciju da uzima pjesme samo iz jednog foldera :wink:

Koji je najbolji video player ?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

markonato, eh sad koji je najbolji, probaj ih par, pa ces videti koji je TEBI najbolji....
Preporucujem Rock Player, ja sam njega koristio kad sam imao neke sezone HowIMetYourMother na telefonu, i dobro mi je sluzio, podrzava i titlove koliko znam, mada nisam isprobavao... ;)

markonato
Banned

Post od markonato »

Imam jedan mali problemčić koji me je počeo opasno nervirati... Kada me neko pozove i ja se javim i stavim telefon na uho ekran na telefonu se ugasi (valjda ima neki senzor ili šta), kada završim razgovor i odmaknem telefon od lica ekran se upali... e meni se već 4 puta u zadnja dva dana desilo da ekran neće da se upali nikako ma šta ja pritiskao na telefonu... Isto sam probao da me neko zove tada i opet ekran crn, a telefon zvoni... jedino što pomaže je izvaditi bateriju i ponovo upaliti telefon :x
Nokia Lumia 820

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Pera Detlic »

bekapuj telefon, pa fabricki reset, pa vidi da li ti se i dalje to desava, ako da, verovatno ti je senzor sjeban... pokusaj takodje da prebrises malo senzor, mada ne verujem da ce to ista pomoci... :dry:

markonato
Banned

Post od markonato »

Poslije ovog pisanja imao sam jedno 30 poziva i nikakvih problema... Hmm vidiću kako će se ponašati u narednim danima...
Nokia Lumia 820

aca_dunja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2012. 17:11

Post od aca_dunja »

@ markonato Druze imao sam isti problem...odneo sam telefon u servs uz garanciju i problem resen za jedan dan... u pitanju je ''kalibracija proximity senzora'', tacnije senzora za svetlost...nece ti pomoci restart telefona niti update, pokusaj da sa marketa skines program Proximity Sensor Calibration i i pokusaj sa njim da resis problem ako ne pravac servis...javi sta si uradio...pozz

markonato
Banned

Post od markonato »

@aca-dunja Evo maltretiram telefon i dalje, počeo sam i raditi (od snijega se nije moglo zadnjih par dana) tako da imam mnogo poziva i ja zovem i sve radi ok... Možda je senzor bio zaprljan pa poblesavio onaj dan, za sada sve fercera kako treba...
Nokia Lumia 820

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

konačno je izašao i update za mene.šta donosi još uvek ne znam ali videčemo uskoro.verovanto samo promenjen broj na zadnjoj cifri :P

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Interesuje me da li je neko uzimao telefon preko vipa, i ako je uzimao da li je zaključana mreža. Ako su telefoni zaključani da li se mogu otključati nekom priručnom metodom ili moraju na box?
Ovo se naravno odnosi na S model. Uskoro stičem (moja mama :oops: ) uslov za produženje ugovora u vipu, pa bih uzeo ovaj model, ali ja koristim telenor...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

bachika drugar je uzeo preko druga dati model u vipu i nije zaključan jer koristi mts karticu.meni mini pro nije bio zaključan.mislim da ni ray nije zaključan

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

VeNoM, pa šta reći nego vuhuhu :)
Rasprodam ova dva modela koje momentalno imam i za jedno dve, tri nedelje se pridružim u ovaj odeljak foruma :) :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

bachika to bi bila veoma lepa stvar.samo pre toga lepo pročitaj celu temu da ne bi došlo do nerviranja u početku zbog baterije i još nekih stvari.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

VeNoM, hmmm, pa koristim androide odavno već, i baterija mi nije stran problem...
Ali kad si dotakao tu temu kako se baterija sad kotira. Jer dosta je vremena prošlo od pisanja u ovoj temi o bateriji. A sad računam da ste se ipak svi malo smirili i nije potrošnja kao prvih nedelju dana... :roll:
edit: Mislim da li gura oko 12 sati sa uključenim 3g i sinhronizacijama, malo razgovora, porukica koja, net....

Odgovori