Pera Detlic, nema šta nisam probala - v6SuperCharger sripts, menjala Launcher, menjala ROM, ubacivala "ro.HOME_APP_ADJ=1" i u build.prop i u local.prop...
Sad sam čak prebacila i GO Launcher u system/ apps i ovo se čini najstabilnije, međutim opet se desilo - doduše samo jednom danas, ali me i to jednom jakooooooooo iznerviralo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pera Detlic, tamo sam ova "rešenja" i pronašla...
Do sada ovo prebacivanje Launchera u system/apps najbolje deluje mada sam to sama "smislila"... Nisam videla da je to neko negde preporučio...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
našao sam rešenje za naš problem
zove se SONY xperia S
inače i vatrena lisica crkava ali ona daje novi značaj pražnjenju memorije tako da pojede malo i ikonice.nemam pojma od čega su ti browseri napravljeni ali mini opera razbija.sram ih bilo od minija.
VeNoM, to je zato što je mini najprostiji oblik brauzera koji ne podržava fleš sadržaj! A samim tim opera mini ti je najštedljiviji (najmanje jede MB). Treba imati više instaliranih pregledača i svaki koristiti za različite vidove stranica, u tom grmu leži zeka
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Nisam ubacivao nikakav drugi audio/video player nego za sada koristim ovaj "fabrički"... A ne znam ni koji bi ubacio... neka preporuka?
Uglavnom problemčić sa ovim playerom je što mi je učitao brdo fajlova iz IGO navigacije, a ne znam, odnosno nisam ni našao mogućnost da pjesme uzima samo iz tog i tog foldera...
markonato, eh sad koji je najbolji, probaj ih par, pa ces videti koji je TEBI najbolji....
Preporucujem Rock Player, ja sam njega koristio kad sam imao neke sezone HowIMetYourMother na telefonu, i dobro mi je sluzio, podrzava i titlove koliko znam, mada nisam isprobavao...
Imam jedan mali problemčić koji me je počeo opasno nervirati... Kada me neko pozove i ja se javim i stavim telefon na uho ekran na telefonu se ugasi (valjda ima neki senzor ili šta), kada završim razgovor i odmaknem telefon od lica ekran se upali... e meni se već 4 puta u zadnja dva dana desilo da ekran neće da se upali nikako ma šta ja pritiskao na telefonu... Isto sam probao da me neko zove tada i opet ekran crn, a telefon zvoni... jedino što pomaže je izvaditi bateriju i ponovo upaliti telefon
bekapuj telefon, pa fabricki reset, pa vidi da li ti se i dalje to desava, ako da, verovatno ti je senzor sjeban... pokusaj takodje da prebrises malo senzor, mada ne verujem da ce to ista pomoci...
@ markonato Druze imao sam isti problem...odneo sam telefon u servs uz garanciju i problem resen za jedan dan... u pitanju je ''kalibracija proximity senzora'', tacnije senzora za svetlost...nece ti pomoci restart telefona niti update, pokusaj da sa marketa skines program Proximity Sensor Calibration i i pokusaj sa njim da resis problem ako ne pravac servis...javi sta si uradio...pozz
@aca-dunja Evo maltretiram telefon i dalje, počeo sam i raditi (od snijega se nije moglo zadnjih par dana) tako da imam mnogo poziva i ja zovem i sve radi ok... Možda je senzor bio zaprljan pa poblesavio onaj dan, za sada sve fercera kako treba...
Interesuje me da li je neko uzimao telefon preko vipa, i ako je uzimao da li je zaključana mreža. Ako su telefoni zaključani da li se mogu otključati nekom priručnom metodom ili moraju na box?
Ovo se naravno odnosi na S model. Uskoro stičem (moja mama ) uslov za produženje ugovora u vipu, pa bih uzeo ovaj model, ali ja koristim telenor...
bachika drugar je uzeo preko druga dati model u vipu i nije zaključan jer koristi mts karticu.meni mini pro nije bio zaključan.mislim da ni ray nije zaključan
VeNoM, hmmm, pa koristim androide odavno već, i baterija mi nije stran problem...
Ali kad si dotakao tu temu kako se baterija sad kotira. Jer dosta je vremena prošlo od pisanja u ovoj temi o bateriji. A sad računam da ste se ipak svi malo smirili i nije potrošnja kao prvih nedelju dana...
edit: Mislim da li gura oko 12 sati sa uključenim 3g i sinhronizacijama, malo razgovora, porukica koja, net....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.