MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Kao na pripejdu isto takva i azurnost sto se tice kredita. Kredit dobijah svakog drugog (noc izmedju prvog i drugog) u mesecu barem je kod mene tako. Ok je KT skroz. Obican kredit se skida kao da si na pripejdu *100# za obican kredit provera i *108# za bonus kredit. Sto se MB tice njih ne znam ne koristim tako da ne znam kakva je azurnost ali mi se gomilaju sada ih imam negde preko 700.
Stalno dobijas kredit samo ima caka: BONUS KREDIT SE DOBIJA SAMO AKO RACUN PLATIS PRE 20-tog u suprotnom sledeceg meseca dobijah samo inicijalni kredit od recimo 500din ili vec koja si tarifa na KT. Imas i one tarifne opcije kao na pripejdu.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

potraga, thx za info. sad promenili, pise do juna 2012
http://www.mts.telekom.rs/index.php/pro ... 0.544.html
:lol: :lol:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Мало чоколаде којој је истекао рок трајања...115 грама за динар. :roll:
https://webshop.telekom.rs/detaljnije.aspx?tel_id=26
Слобода или смрт

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Pratim već nekoliko dana, i čokolada i Xperia mini se čas pojavljuju, čas gube iz ponude na webshopu. Koja im je fora ne znam!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mora da su nasli u nekom magacinu jedno 100 komada cokolade,a da nisu znali da postoje :o,pa ajd onda nek idu za dinar uz sve tarife..... :shock: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
D500&E71

Horejšio
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2011. 18:02

Post od Horejšio »

Razgovarajte u duetu u Duo paketu!

08.02.2012
Međusobni razgovori za 0 din/min. sa osobom po Vašem izboru

Povežite se još čvršće sa Vama posebno dragom osobom i poklonite joj novi postpaid broj koji će sa Vašim postojećim ili novim postpaid brojem činiti samo Vaš Duo paket. Osim popusta od 10% na obe pretplate, tokom cele ugovorne obaveze moći ćete da razgovarate međusobno za 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze u iznosu od samo 1 dinar, a sve to bez trošenja saobraćaja uključenog u pretplatu.

Ako želite, možete uz jedan ili oba postpaid broja izabrati i telefon iz bogate mt:s ponude i tako dodatno obradovati sebe i svoju voljenu osobu.

Ova promotivna postpaid ponuda važi uz Mix, Mix Net, Bel, Hello, Bel SMS, mybel, mt:s kontakt tarifne profile.

Promocija traje do 29. februara, a ugovor se zaključuje na 12 ili 24 meseca.

* Telekom Srbija zadržava pravo promene uslova ove promocije.

IZVOR: http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... u.550.html

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I opet ta prokleta uspostava veze, drze se toga kao da im zivot od toga zavisi. Sta je problem napraviti fixnu pretplatu tipa 200-300 din, pa zovi i pricaj do besvesti?
Konkretno, ja se sa zenom cujem 15-20x dnevno, ali su to sve kratki razgovori. Mene bi ovo izaslo daleko skuplje nego sto me sada izadje...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Nista posebno, ali je bolje od ovog sto sada mts naziva "Omiljenim brojem". Em placas pretplatu na tu uslugu 125 din, em ne vazi dok imas besplatnih minuta.
Malo je nejasno ovo "poklonite joj novi postpaid broj"? Jel ovo ne moze ako 2 osobe vec imaju postpejd brojeve?
Sta ako su oboje pod ugovornom obavezom?
Sta ako je jedan od njih pod ugovornom obavezom?
Malo su nejasni uslovi...

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Meni su uslovi promocije nejasni,a na sajtu su informacije škrte! Mozda se nekom smrznuli prstići pa ga mrzelo da kuca više informacija! :roll:
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

mezzano napisao: Malo je nejasno ovo "poklonite joj novi postpaid broj"? Jel ovo ne moze ako 2 osobe vec imaju postpejd brojeve?
pise da jedan broj mora biti nov postpaid, znaci jeftin pokusaj da namaknu jos kog postpaid korisnika...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa, tako sam i ja shvatio. Kako je sroceno, trebalo bi da
1. vec postojeci postpejd korisnik, potpise, pored svog, jos jedan postpejd ugovor, i izgleda da oba moraju biti na odredjeno vreme, i jedan pokloni voljenoj osobi
2. novi korisnik, potpise 2 ugovora na odredjeno vreme, i jedan pokloni voljenoj osobi.

Po ovome, iz promocije bi bili iskljuceni oni koji vec imaju ugovornu obavezu na neki postojeci broj. Odnosno, ne bi mogli taj broj da "upare" sa novim postpejd brojem.

Nije ni objasnjen postupak "povezivanja" ta 2 broja. Recimo, ja sutra odem, da pored vec postojeceg postpejd broja, zakljucim jos jedan ugovor. Da li ce mi biti automatski "povezani" ili ne?

mts, ko mts, uvek nedoreceni... Narocito kad daju nesto novo

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Takođe nigde ne piše da li je ovo povezivanje dva broja besplatno ili se plaća određena fiksna suma na mesečnom nivou. Do sada se uvek i na pospaidu i na prepaidu plaćala određena fiksna pretplata. Ovo pitanje je važno i ne bi me čudilo da tu postoje neke začkoljice.
Slažem se sa miodrage da je naplata uspostave veze u ovom slučaju velika glupost. Zato volim Telenor koji ne naplaćuje dodatno uspostavu veze kod omiljenog broja za postpaid korisnike. Ja omiljeni broj intenzivno koristim već godinama i jako mi je važna ova usluga, tako da sam osetljiv na ovakve gluposti. A dinar po dinar - ispadne solidno na kraju.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Tako je. Telenor ima ubedljivo najbolji omiljeni broj. I pored toga, odlično rešenje im je iz Prenesi i dopuni paketa, gde imaš mogućnost da pa 2 broja razgovaraš besplatno, bez uspostave veze i bez skidanja kredita. Ovo je samo polovično rešenje.

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

Ako nekog intesesuje za KT:
Evo dobio sam juce racun za KT500 na kome pise da SAMO BONUS KREDIT VAZI MESEC DANA i da je max sto mogu imati bonus kredita 1000din pod uslovom da za dva meseca nista nista ne potrosim od bonus kredita a regularni kredit ostaje i vazi do daljneg-nagomilava se

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

to je neko novo pravilo a darkooni? ja imam oko 3500din bonusa i tome slicno.možda je to neka nova fora.sada sam video na računu da to kreće od 1.marta.
gejevi!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

mt:s osvezio ponudu telefona.
Pored Samsung I9100 GALAXY S II koji je u ponudi vec jedno nedelju-dve ima i nekoliko novih modela
Samsung N7000 NOTE
Samsung S3850 CORBY II
Samsung S5830 Galaxy Ace
Nokia 100
Nokia 300 Asha
Nokia C3-00
Nokia N8
Nokia 500

Moguće da se pojavi još neki, pošto sam ih izgleda "uhvatio" dok ubacuju telefone, jer su se, dok sam pisao post pojavila par modela.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa dobro, skroz solidna paleta telefona. Prosto mi je cudno da je bila istina ono sto mi je zaposlena u poslovnici rekla za nove telefone :D
E sad samo kad bi na sajtu napravili neki kalkulator pa da makar okvirno znamo u koji od segmenata ce svrstavati one koji zele novi ugovor...

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ja sam imao potrosnju oko 1.700, mislim, prosecnu, i svrstan sam u 5. segment, tako da pretpostavljam da je 1.500-2.000 din/mesecno taj 5.segment, preko 2.000 6, a preko 3.000 7. Uglavnom, ako ti je potrosnja od 1.500 do 2.000 bices sigurno u 5. Za 5. segment nude Motorolu, Galaxy Mini, Galaxy Fit, Nokia C5-03... Sve sem Galaxy S2, Nokie N8, Galaxy Note. Verujem da i Galaxy Ace i Nokia 500 mozda nisu u ponudi za 5. segment. Uslov je, Mix Net M ili Mix1250, minimum. I naravno, ultra glupa 3G pretplata :x Ona ce me oterati kod Telenora.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

mezzano, ma to su cisti lopovi..samo nalaze nacine da nam uzmu novac.. i mene nervira ta 3G pretplata..mislim nije to skupo 116,82 din..ali brate to me iritira sto nalaze nekakve nacine samo da uzmu novac..

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ja sam im poslao zahtev za raskid, u kome sam naveo da mi ne pada na pamet da plaćam tu glupost i da ću zbog toga preći u Telenor. Prvi telefon, koji sam uzeo kod mt:s-a je bio SE K530, i potpisao sam ugovor mesec-dva pre nego što je postalo obavezno, drugi, Nokia 5230 sam uzeo u Alpha Copy, pa i tada nisam plaćao tu pretplatu, a neću Boga mi, ni sad. 116.82*24=2.806,68. Zašto da bacim 25evra?

Odgovori