Samsung Google Nexus S ili HTC Desire

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Samsung Google Nexus S ili HTC Desire

Post od Dule87 »

Gledao sam u Vip-u ovaj Samsung Google Nexus S pa mi se svideo ali mi se takodje svidja HTC Desire kog gledam jos odavno i vidim da mu je sad malo pala cena pa razmisljam o kupovini.Nisam siguran sta je bolje uzeti,budzet mi je oko 250e.E sad bitna mi je baterija to pod br. 1,bas da je ne punim svako vece,kamera manje vise,sto se Androida tice totalni sam laik pa me zanima vase iskustvo i misljenje sta je po vamo bolje uzeti?!Hvala unapred!
Samsung Galaxy S3 I9300

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Dule87, Na bilo kom od ta dva telefona je punjenje uvece obavezno, mislim ionako spavas pa ko da je bitno. Inace je Nexus u svakom pogledu mnogo bolji, plus ima official ice cream sandwich.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Dule87
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dule87 »

telep, hvala ti na savetu druze!Pa jeste kad malo razmislim ovi danasnji na touch screen se vrlo brzo isprazne.Eventualno ako neko misli da je bolje uzeti neki drugi Android do 250e nek predlozi,svaki komentar dobrodosao! :)
Samsung Galaxy S3 I9300

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Dule87, Slažem se sa gore navedenim komentarom, u tom cenovnom rangu Nexus S je najbolja kupovina.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

nikako se ne može reći da je nexus S "u svakom pogledu mnogo bolji" kako ste gore napisali. jedina objektivna prednost nexus S je što ima ICS, a desire je mnogo kvalitetnije izrađen + 720p video, gorilla glass. a oba dakako imaju i pluseve i minuse.

ovde se radi čisto o ukusu šta se kome više sviđa. otvaraču teme predlažem da oba uzme u ruku pa da se odluči.

Dule87
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dule87 »

Hvala vam na savetima,ali ipak je iskrslo nesto trece! :oops: Posle duzeg razmisljanja odlucio sam se na kraju za Samsung I9001 Galaxy S Plus i nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja i da nisam pogresio!Veliki pozdrav!
Samsung Galaxy S3 I9300

Odgovori